Pályázatok

Lingvay Pincészet Logo

Logó + Kisarculat design
-
Lingvay Pincészet
100.000 Ft
Hátravan:
Győztes kiválasztva
Követő: 69
Gábor Czike

Megbízó

101

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 hét 2 nap

Utolsó aktivitás

Promotálás
Szakmai ajánlás
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.
Szakmai ajánlásA beérkezett munkákat a határidő lejártával átnézzük, és a legjobbakat kiemelve szakmai véleményezést készítünk a megbízó számára. A mindenkori végeredmény nem feltétlenül tükrözi a mi szakmai álláspontunkat.

Koncepciók (84)

Beküldve: 2023. 04. 03.
14
9
10
Beküldve: 2023. 04. 04.
17
2
10
Beküldve: 2023. 03. 22.
13
4
9
Beküldve: 2023. 03. 22.
3
0
9
Beküldve: 2023. 03. 24.
6
3
8
Beküldve: 2023. 03. 27.
5
1
8
Beküldve: 2023. 04. 02.
12
2
7
Beküldve: 2023. 03. 28.
6
4
9
Beküldve: 2023. 03. 22.
5
2
8
Beküldve: 2023. 03. 27.
5
0
8
Beküldve: 2023. 04. 05.
9
2
8
Beküldve: 2023. 04. 02.
6
2
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Borok piaca rendkívül kompetitív, jelentős túlkínálat tapasztalható országos szinten. A szőlőink többnyire Vácon és Pencen a borászat Pencen található. Vác a Mátrai Borvidékhez tartozik, de nem tekinthető különösebben híres vagy felkapott bortermelő helynek, így célunk elsősorban a Dunakanyar régió fogyasztóinak kiszolgálása. A Dunakanyar régióban rajtunk kívül 10 versenytárs van méretben a nagyobbak közé tartozunk. A regoinális jelleget kell hangsúlyozni, mert az országos piacon kevesebb esélyünk van.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

2012-ben alakult a borászatunk, családi vállalkozá, első generációs borászok vagyunk. Vácon a Törökhegyen 4 ha, Pencen a Zsobrák dűlőben 2 ha szőlőt művelünk. Évente kb 150-200 hl bort állítunk elő, Zweigelt Vörös, Pinot Noir, Zöld Veltelíni, Rajnai rizling, Kékfrankos fajtákat. Most fejeztük be a családi borászat felépítését Pencen, itt hamarosan elkezdődik a vendégfogadási tevékenység is. Váci boraink elnevezésében a város jelképeire próbáltunk utalni ezzel is kihangsúlyozva a helyi jelleget ( zöld veltelíni : Kőszentes, Zweigelt Rose : Kőkapu; Zweigelt vörös: Vörösház, Pinot Noir : Credo)

Feladat leírása

Feladat: 

A borászatnak új logo-t szeretnénk terveztetni. Lehetőség szerint a jelenlegi logónk betűtípusát megtartanánk, hogy a folytonosság biztosítva legyen. A logonk, utalhat az új borászatunk megjelenésére, vagy a Dunakanyarra, vagy Vácra. Minőséget sugárzó, egyedi, ötletes logót szeretnénk.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Másoktól jól megkülönböztethető, helyi természeti adottságokat kihangsúlyozó (Penc, Vác, Dunakanyarhoz kötődést megjelenítő), minőséget sugárzó logót szeretnénk

Feladat leírása

Célközönség: 

a Dunakanyar régióban lakó közép korú, borkedvelő lakosok és az ide látogató turisták

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A helyi természeti adottságokat és a kulturális hagyományokat megtestesítő jó minőségű bort kapnak, ide látogató turisták számára a régió ízeit/ a régió adottságait mutatja be a borunk, így még jobban megismerhetik a meglátogatott régiót

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

lásd fent

Feladat leírása

Médiaterv: 

sok éven keresztül használnánk, minden borunk címkéjén és a marketing anyagainkon hangsúlyos elemként szerepelne. A borászatunk cégérét is ez alapján készítenénk el.

Feladat leírása

Stílus: 

elsősorban jó minőséget, lendületességet sugárzó logót szeretnénk, mely közvetíti a 4 pontban meghatározott célkitűzéseket, logó egyértelműen és jól azonosítható legyen a pincészetünkkel, ne igényeljen sok magyarázatot

Feladat leírása

Kerülendő: 

mind a túlzottan minimalista, mind a cikornyás barokkos megoldások kerülendők

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

a jelenlegi logónk a feltöltött Vörösház címkén látható. A fénykép a borászatunkat ábrázolja. A ceruza rajz csak egy ötlet ami nem rossz, de persze nem pontosan ezt szeretnénk visszakapni.

Feladat leírása

Fórum

Tisztelt Uram, Tisztelt Pincészet,

Örömmel olvastunk logópályázatukról, amire nagyon szívesen terveznénk, de látunk még némi ellentmondást, amit megpróbálnánk feloldani.

A kiírást végigolvasva 3 pont ragadta meg figyelmünket:
- "Lehetőség szerint a jelenlegi logónk betűtípusát megtartanánk, hogy a folytonosság biztosítva legyen."
- "a cikornyás barokkos megoldások kerülendők."
- illetve a borászatot mutató fotó és rajz, amit egyébként remek vizuális megközelítésnek érzünk már elsőre is.

Szóval itt elsősorban a jelenlegi logó betűtípusának megtartásával kapcsolatban szeretnénk jelezni/érdeklődni, hogy - mindamellett, hogy egyébként egyáltalán nem rossz betűtípus/logo - annak kötelező használata rendvívül lekorlátozná az új tervezési lehetőségeket, érzésünk szerint. Nagyon egyedi felirat, amihez nem igazán lehet már mit hozzátenni, csak elrontani; ugyanakkor pont ezt a betűtípust/feliratot érezzük egy kicsit cikornyás barokkosnak, amitől mi személy szerint pont, hogy eltérnénk. És a fotón/rajzon is jelzett borászati látványt ragadnánk meg, egy sokkal jobban olvasható, modernebb betűtípussal.

Abszolút értjük a jelenlegi logó miértjét is, de teljesen szerény véleményünk szerint azt a logót már csak elrontani/túlcizellálni lehet, és a kiírásban is jelzett fejlődéshez talán éppen egy új logóra lehetne szükségük. Ha Önök is így látják, természetesen.

Izgatottan várjuk véleményüket ezzel kapcsolatban.

Tisztelettel és üdvözlettel,

Ha lehetséges, a meglévő felirat betűtípusát csatolják/nevezzék meg, mivel a követelményekben azt kérték, hogy tartsuk meg.

Kedves Pályázó ! Teljesen jogos a felvetése, a korábbi betű típus használatának követelményétől eltekintünk.

Kedves Pályázó ! A régi betű típus használatára vonatkozó kovetelménytől eltekintünk.

Tisztelt Uram, Tisztelt Kiíró,

Rendben, szuper, köszönöm/köszönjük!

Üdvözlettel,

Szép napot! Nagyjából mekkora logóra lenne szöksége ? Illetve az új logó foglalja magába a pincészet nevét, vagy legyen elkülönítve ? Válaszát előre is köszönöm.

Szerintem nagy logóra lenne szükség, hogy pld. egy kamionra is rá lehessen tenni, tehát nagyot tervezz!

Olyan logóra van szükségünk ami a boroscímkén is elfér ( kicsi). A nevet és valamilyen figurát is tartalmazzon.

Aki nyerni akar ne tervezzen nagyot :-)

Binji, tervezz nyugodtan nagyon! :)

Sajnos egy nagy logóhoz kicsi a monitorom, viszont egy kicsi logóhoz meg nagy. Közepes méretű logókat tudok csak tervezni.

Kedves binji! Ha a logót vektoros formában tervezed (ami gyakran jó indokkal elvárás), akkor nem kell a méreten aggódnod, mert bármekkorára csökkenthető/nagyítható lesz minőségvesztés nélkül. Remélem ez segít, jó alkotást!

Kedves Czike Gábor!
Mikor várható egy értékelés, hogy minden kedves pályázó lássa jó-e az irány?

Akkor kell beküldeni egy pályázatot, ha biztos vagy benne hogy tökéletes. Folyamatos értékelésekkel a végén mindenki megkaphatná a maximális 10 pontot. Egyébként még egy egyszerű önkormányzat által kiírt pályázatnál sincs menet közben beleszólása egyik félnek sem.

Tisztelt Megbízó!
A Lingvay nevet ebben a formában jelenítsük meg, vagy lehet LINGVAY is?
Köszönöm a válaszát!

Lehet nagy betűs formátumban is.

Szép munka, méltán lett nyertes ez a terv.