Pályázatok

Leziter logó tervezés

Logó design
-
Leziter
60.000 Ft
Hátravan:
Elbírálás alatt
Követő: 100
Leziter Kft.

Megbízó

1

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 óra 2 perc

Utolsó aktivitás

Promotálás
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (138)

Anonymous
Beküldve: 2024. 06. 18.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2024. 06. 17.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2024. 06. 14.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2024. 06. 09.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2024. 06. 17.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2024. 06. 17.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2024. 06. 17.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2024. 06. 17.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2024. 06. 17.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2024. 06. 17.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2024. 06. 17.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2024. 06. 17.
?
?
-

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A Leziter Kft. egy 2006-ban alapított és azóta is dinamikusan fejlődő vállalkozás, mely lakberendezési termékeket forgalmaz Magyarországon. A lakberendezési termékek piacán igen erős a verseny, valamint a kínai áruházat betörésével és az egyéb kedvezőtlen gazdasági folyamatok hatására az e-kereskedelmi piaci is stagnál, sok kisebb piaci szereplő esik ki belőle. Ennek ellenére a Leziter dinamikusan fejlődik. A GKID e-kereskedelmi felmérése már 2022-ben A TOP 12. legnagyobb, 5 milliárd feletti magyar tulajdonú e-kereskedők közt jegyezték, 2023-ban pedig a 10. legnagyobb e-kereskedővé vált a Homelux.by Leziter.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk elsődlegesen online piaci szereplő, webáruházain keresztül értékesíti termékeit többek közt fürdőszoba, kert, konyha és barkács kategóriákban. Legnépszerűbb webáruházunk a homelux.hu. A Leziter kis- és nagykereskedelmi tevékenységet is folytat, így vevőköre a végfelhasználóktól a viszonteladókig igen széles. Saját. Leziter márkás, pénztárcabarát lakberendezési termékei a fogyasztók körében igen népszerűek. Legnépszerűbbek a fürdőszobai termékeink, bútorok, zuhanykabinok, fürdőszobai szaniterek. Emellett a kerti bútor és konyhabútor kategóriában vagyunk jelen leginkább termékeinkkel.
A Leziter Kft. missziója elérhető árú lakberendezési megoldásokkal segíteni a vásárlókat és ehhez minőségi szolgáltatásokat kínálni.

Feladat leírása

Feladat: 

A Leziter számára szeretnénk egy új logót. A Leziter maga a cég is, ami lakberendezési termékek kereskedelmével foglalkozik és a saját márkás termékeknek is ez a neve. A logó felhasználási helye tehát nemcsak a cégarculat, hanem ez kerül rá a termékekre (pl. csaptelep, fűtőtest stb.), a csomagolására is stb. A szín szempontjából tehát az is fontos, hogy egy króm felületen is jól mutasson színesben és monokrómban egyaránt.
Szín: Eddig a fekete, szürke, bordó kombinációval dolgozott az arculat, de nem ragaszkodunk ehhez. Olyan logót szeretnénk, ami monokrómban is jól mutat, jól olvasható és azonosítható. A logó gyakran látható együtt a cégarculaton (pl. névjegy) a cég webáruházainak egyéb logóival, ezért fontos, hogy azoktól különböző színű legyen. (homelux.hu, geminiduo.hu, kerra.hu).
Forma: Elsődlegesen logotípiát, vagy embléma szerű logót szeretnénk, szimbólumot ne tartalmazzon a logó, csak a szót, hogy Leziter
Stílus: modern, jól olvasható logotípiát szeretnénk, ami mint céglogó és mint márkalogó is jól funkcionál.
A célcsoport vegyes, mert üzleti szempontból mint az egyik legnagyobb e-kereskedelmi cég is jelen vagyunk a B2B piacon, emellett fogyasztói lakberendezési márkaként is ott vagyunk a lakossági háztartásokban ugyanazzal az arculattal.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Célunk egy olyan logó létrehozása, mely vizuálisan jól megjegyezhető, könnyen olvasható és mind cégarculatként, mint márkaarculatként jól funkcionál belföldön és külföldön egyaránt. Támogassa a logó a brandépítést, a márkaismertséget: B2B célcsoport számára egy dinamikusan fejlődő lakberendezési e-kereskedő jusson eszébe, lakossági célcsoport számára: egy pénztárcabarát lakberendezési márka jusson róla eszébe.

Feladat leírása

Célközönség: 

Lakossági és üzleti célközönség egyaránt. A Leziter, mint cég egy lakberendezési termékeket forgalmazó vállalkozás, a Leziter mint lakberendezési márka egy pénztárcabarát megoldás a fogyasztóknak főleg fürdőszoba, kert, konyha, barkács termékek kategóriákban.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A Leziter a lakberendezésben egy pénztárcabarát, jó ár-érték arányú termékeket kínáló márka. A vásárlók által legnépszerűbbnek ítélt termékeit fürdőszoba, konyha, kert kategóriában forgalmazza.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A vevők a Leziter termékeket a jó ár-érték arányuk miatt választják. Termékportfóliónk összeállításakor figyelembe vesszük a vevői vásárlási igényeket, ezért kínálatunkban tényleg a legnépszerűbb termékek találhatók meg. A vevők értékelései és visszajelzései alapján a legnagyobb árukereső oldalakon és marketplaceken megbízható bolt minősítésű minden áruházunk évek óta, ez a nagy kapacitású ügyfélszolgálatunknak és annak köszönhető, hogy nálunk szinte nincs elutasított garanciális bejelentés.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A Leziter logó mind a cégarculat, mind a termék márkaarculat központi részét képezi majd, ezért az összes üzleti és lakossági kommunikációs felületünkön használni fogjuk. Emellett a termékeken és a csomagolásokon is feltűnik.
Kommunikációnk szinte az összes médaplatformon jelen van on-line és offline egyaránt.
Hosszú távra tervezünk a logó használatával.

Feladat leírása

Stílus: 

Modern, letisztult stílust szeretnénk, mely bármely lakberendezési terméken jól mutat és bel- és külföldi piacon is megállja a helyét. (Pl. Ha a fürdőszobai, vagy konyhai csaptelepeden minden nap látod a Leziter logót, akkor azt mondd, ez illik a termékre, hozzáad a designhoz. )

Feladat leírása

Kerülendő: 

A jelenlegi logónkat félreolvassák a benne lévő szimbólum miatt, ezért szeretnénk, ha az olvashatóságot semmi nem gátolná monokróm verzióban sem. A lakberendezésre utaló szimbólum is kerülendő, a fókusz a logotípián legyen.
A nagyon extravagáns stílus és szín variációk is kerülendők. Kézi grafikai rajz is kerülendő.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Vektoros formátumokban szeretnénk majd a végleges logót.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum