Pályázatok

Légy a partnerünk az újrahasznosítás divattá válásában!

Logó + Kisarculat design
-
Ibela Style
95.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 42
ibela

Megbízó

11

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 hét 6 nap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Extra díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Extra díjazás

A győztes választhat: autó belsőgumiból készült dohánytartó, vagy ékszerszett gumiból vagy PET palackból.

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (73)

dp képe
dp
Beküldve: 2017. 12. 12.
10
3
10
I
Beküldve: 2017. 12. 16.
8
0
9
Beküldve: 2017. 12. 19.
10
0
9
OWG
Beküldve: 2017. 12. 19.
5
1
9
Beküldve: 2017. 12. 21.
1
3
9
Beküldve: 2017. 12. 15.
7
1
9
Beküldve: 2017. 12. 14.
10
0
9
Beküldve: 2017. 12. 16.
8
0
9
Beküldve: 2017. 12. 12.
20
2
8
Beküldve: 2017. 12. 23.
4
0
8
Beküldve: 2017. 12. 06.
1
1
8
Beküldve: 2017. 12. 21.
13
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A nagyközönséghez szólunk kis szériás, közép- és felsőkategóriás termékpalettánkkal. A divat és az újrahasznosítás felfelé ível, ha egyedi a termék, egyetlen feladat kitűnni az egyedi konstrukcióval a hatalmas médiatengerből. Nem célunk mindenkit elérni, szeretnénk megmaradni kis kézműves vállalkozásnak, ahol szívvel-lélekkel készülnek a termékek.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Az Ibela Szociális Szövetkezet 2017-ben alakult, fő célja egy alföldi kis faluban egy csődbe ment varroda, és 10 dolgozójának megmentése volt.
A könnyűipar haldoklása miatt szerettünk volna egy új irányvonalat adni ezeknek az asszonyoknak, ezért keressük folyamatosan azokat a lehetőségeket, amelyekkel új feladatot találhatunk, új piacra léphetünk.
Családi összefogással indultunk, többünk nagyobb összegű kölcsönnel segítette a varroda fennmaradását, emellett napi munkánk mellett fejlesztjük saját költségen a termékeket, tanulunk, tárgyalunk, építünk egy szebb jövőt.
Fizettünk már ki olyan designert előre, ahol végül a logó egy tamponreklámba illett volna, de semmiképp nem hozzánk.
A KreaNod számunkra egy olyan lehetőség, ami bár bőven meghaladja az anyagi lehetőségeinket, főleg így az év végi időszakban, de úgy gondoltuk, vagy bejön, vagy bezárunk.

Lelkes, kreatív, fiatal csapat vagyunk, ahol gyorsan és rugalmasan reagálunk minden újdonságra. Szeretjük a dolgokat több nézőpontból megnézni, és szeretjük a változatosságot. Mindenki nézőpontja érték! Tevékenységünket most kezdtük, termékpalettánk kialakulóban van, terveink szerint több stílust képviselünk majd. Az Alföldön élünk, ahol a munkalehetőségek nagyon korlátozottak, szeretnék előbb-utóbb ebből a vállalkozásból megélni. Jelenleg szabadidőnkben, munka mellett dolgozunk.

Feladat leírása

Feladat: 

Az online megjelenésünk, piacra lépésünk előkészítésénél tartunk. Ehhez elengedhetetlen egy arculat, logó, színvilág, stílus, illetve a céges levelezésben, névjegykártyán, hirdetésekben megjelenő logó egységessége, megjegyezhetősége is fontos számunkra.

Amit szeretnénk:

-logó (max néhány színnel, zöld ne legyen) mutasson jól fekete-fehérben is, és ne legyenek benne apró betűk. A feliratban a betűk könnyen olvashatók legyenek, nem szeretnék kalligrafikus stílust, se túl romantikusat. "vintage kedvelők kíméljenek" jeligére

-névjegykártya

-levélpapír (fekete-fehérben is mutasson)

-egy olyan alap, amire ráilleszthetek egy termékfotót, mellé pedig egy idézetet/leírást/bármit, és ezt utána pl. Facebookon posztolhatom. Gondolok itt egy stílusban illő halvány háttérre, logóra, képdobozra, szövegdobozra. Próbáltam már egy ilyen összerakni, aki jót akar röhögni, nézze meg a Facebook oldalunkon! :D kb ez a kiindulási pont, csak egy keret vagy háttér kéne még, és profi elemek. jó lenne, ha nem kellene profi program, hogy később szerkeszteni tudjam. Ha ehelyett van jobb ötlet, amivel nem csak simán termékfotót posztolhatok a közösségi médiában, akkor ne tartsátok magatokban, bárminek örülnék!

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Cél a megdöbbentés: ez a termék nagyon jól néz ki, tényleg hulladékból van?? AKAROM!

Aki eddig az újrahasznosítást az ovis gyereket csoportfoglalkozásánál tudta csak elképzelni, az értelmezze újra a lehetőségeket, és legyen rá büszke, hogy valami egyedi, környezettudatos, ugyanakkor divatos termék kerül a birtokába, amire irigykedni fog minden ismerőse. Legyen ez egy új téma a baráti beszélgetéseket, és váltsunk ki érdeklődést, megbecsülést, nyissuk ki a szemeket!

Feladat leírása

Célközönség: 

15-45 nők és férfiak, akik jobbára városban élnek, nincs lehetőségük/tudásuk/idejük kézzel alkotni, ugyanakkor igénylik az egyedi, kézzel készült, minőségi termékeket, és hajlandóak is megfizetni. A modern, letisztult formák, illetve a színes, bohókás, könnyed vonal egyaránt célközönség. Férfiaknál a kerékpárral és autóval közlekedők, illetve a hipsterek.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A divat és a környezetvédelem eddig kb. kizárta egymást. Aki azért nem használt eddig újrahasznosítottat, mert nem tetszett, nem volt elég trendi, azt most megszólítjuk, és megerősítjük, hogy itt egy új koncepció, egy valóban jó döntés! Elég a kínai tucatból, itt az egyedi, ami ráadásul Magyarországon, kézzel készült, és óvjuk vele a környezetet is. Ez garantáltan nem jön szembe az utcán, és csodálatot vált ki mindenkiből! Olyan termékeket alkotunk, ami amellett, hogy a fenntarthatóság küldetéséhez kapcsolódik új, egyedi, divatos, és az "ilyen még nem volt" üzenetet hordozza.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Érdekes, meghökkentő, egyedi, ötletes, sokrétű, friss, elegáns, szép, unicum.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A győztes arculat a terméken magán, a termékeink csomagolásán, megjelenésén, vásárokon és kiállításokon, szemléletformáló oktatásokon jelenik majd meg. A közösségi médiában tervezünk néha egy-egy képet posztolni, illetve távlati terv majd egy weboldal (most még nem feladat) és egy webshop (szintén nem tartunk még itt).

Feladat leírása

Stílus: 

letisztult, modern, fiatalos, könnyen megjegyezhető, egyedi, elegáns, jól használható

Feladat leírása

Kerülendő: 

Ne legyen túl színes, se romantikus. ne legyenek benne fák, levelek, zöld szín. Ne jelenjen meg konkrétan se autógumi, se pet palack, maradjunk inkább a nonfiguratívnál és a betűknél. A márkát felfelé szeretnénk pozícionálni, ez legyen az üzenet is. Vintage, magyaros motívum kizárva

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Valószínűleg ti jobban tudjátok, mire van szükségem. Szóval ha úgy érzitek, idekívánkozik még valami, boldoggá tennétek vele!

Köszönöm szépen, ha időt szántok a küldetésünk sikerre vitelére!

Fórum

Kedves Megrendelő!
Nem találtam meg a Facebookon! Kérem írja meg milyen néven keressem!
Nagyon szimpatikus dolgokat írt, remélem sikerül majd kiválasztania egy olyan munkát ami hozzájárulhat a cég sikeréhez! 1 Pályázó

Kedves Pályázó! Ibela Style néven vagyunk a Facebookon, egy virágmintás gumi karkötő és egy szőke hajú csajszi van a profil ill. Borítóképen! Üdvözlettel: Ibela csapat

Kedves Megrendelő!

Akkor az új logóban is ez a szöveg legyen: "Ibela Stye"?

Igen!

Elnézést kérek, addig csiszoltam a Briefet, hogy a lényeg kimaradt! Az Ibela Style szavak legyenek a logóban! Köszönöm!

Érdeklődöm, hogy vannak további termék képek (facebook oldalon lévőkön kívül), amik használhatóak lenének a tálalás során?

Kedves Pályázó! Egyelőre csak hasonló portré jellegű termékfotók készültek, fehér hátterű stúdiófotók még nincsenek.

Kedves Pályázók!

Kiegészítendő a Brief-et: kérlek ne tegyetek a logóba gombot, nyilakat és egyértelműen az újrahasznosításra utaló szimbólumokat.

Köszönjük

Kedves Megbízó!

Ez sokkal inkább brief átírásnak számít, mert amit eddig lehetett (nem tiltotta semmi), azt már nem lehet. Ez alapból csak a pályázati díj megemelése mellett lehetséges, de mivel ide kikerült, ezért semmissé tenni úgysem lehet. Kérem, hogy akik ilyen jellegű munkát küldtek be, ne kapjanak csak emiatt alacsony pontot, mert nem tudhatták, hogy ez nem lesz jó. Kapjanak alacsony pontot, ha a kivitelezés/ötlet gyenge, de ne csak azért, mert olyan munkát küldtek be, ami kerülendővé vált.