Pályázatok

Letisztult, egységes ikonkészlet tervezése (9 ikon)

Mobil/Alkalmazás design
-
CaliVita
65.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 35
14

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

7 hónap 2 hét

Utolsó aktivitás

Koncepciók (31)

Beküldve: 2020. 02. 24.
2
14
9
Beküldve: 2020. 02. 23.
1
0
8
Beküldve: 2020. 02. 22.
1
0
8
Beküldve: 2020. 02. 28.
5
0
8
Beküldve: 2020. 02. 28.
4
0
8
Beküldve: 2020. 02. 27.
12
0
8
Beküldve: 2020. 02. 28.
2
0
8
Beküldve: 2020. 02. 28.
4
0
7
Beküldve: 2020. 02. 27.
10
0
7
Beküldve: 2020. 02. 26.
3
1
7
Beküldve: 2020. 02. 24.
1
0
7
Beküldve: 2020. 02. 28.
1
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A vitaminok és táplálékkiegészítők globális piacának éves értéke mintegy 68 milliárd dollár. Az USA körülbelül 30%-os részesedésével globális szinten piacvezető, de Európa is 14%-os részesedéssel büszkélkedhet.
Az előrejelzések pedig még ennél is biztatóbbak. A vitaminok és ásványi anyagok piacán (az egyéb táplálékkiegészítők – növényi alapú tabletták, probiotikumok stb. – nélkül) összességében 4,5%-os éves növekedés várható.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A CaliVita International 25 éve működő networking cég, amely az egészségmegőrzés és vitalitás szektorban minőségi termékek gyártását és terjesztését tűzte ki célul. Cégünk, mely világszerte forgalmaz minőségi táplálék-kiegészítőket, vitaminokat, kozmetikumokat, egészségmegőrző elektronikai eszközöket és tisztítószereket, több mint 25 éve alakult, és jelenleg a világ több mint 30 országában van jelen.

Feladat leírása

Feladat: 

A feladat egységes ikonkészlet tervezése a calivita.hu weboldal tetején található gyorslinkekhez. Ezek a következőek:
• Webshop
• Regisztráció (új tagok számára)
• Csoportos rendelés. (itt egyszerre több számlát, megrendelést is tud rögzíteni a felhasználó, ami egy csomagban kerül kiszállításra. Profibb viszonteladó usereknek)
• Bejelentkezés (tagok számára)
• Instagram
• Youtube
• Facebook
• CvBonus (pénzügyi rendszer viszonteladó tagoknak a jutalékaik követésére. A kulcsszó a pénz)
• Network Hub (hálózatmenedzsment rendszer főleg CRM funkciókkal. az MLM-es hálózatukat tudják menedzselni, követni rajta a tagok. A kulcsszó a hálózatmenedzsment)

Szeretnénk, ha minalista, letisztult, gyorsan érthető összehangolt megjelenésűek lennének az ikonok. Színek tekintetében Inkább fekete, szürke, vagy #224477 kék szín használata lenne javasolt, de minden szép megoldás érdekes lehet. A nagyon színes nehezebben illeszthető az oldalba.

Az ikonok jellemzően 35*35px méretben jelennek meg, így ekkora méretben is értelmezhetőnek, felismerhetőnek kell lenniük. Vagy négyzetesek legyenek az ikonok vagy fekvő elrendezésűek.

A felhasználó egy része üzleti partner, egy jelentős része pedig fogyasztó, így jó, ha kicsit üzleties a megjelenés, de ne legyen ipari, hogy a felhasználói is barátságosnak tartsák.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Feladatnál részletezve

Feladat leírása

Célközönség: 

Főként 35-55 közötti 70% női célcsoport.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Több mint 20 éve a legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelő innovatív termékekkel állunk vásárlóink rendelkezésére. Száznál is több terméket felvonultató színvonalas termékválasztékunkban az általános vitaminok és ásványi anyagok mellett egyedi gyógynövény komplexumok is szerepelnek

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Korszerű, természetes alapanyagok felhasználásával készült termékek.
Több mint 25 éves piaci tapasztalat.
Folyamatosan bővülő és megújuló termékpaletta.
Több mint 100 termék, melyek lehetővé teszik a személyre szabott ajánlást.
Orvos-természetgyógyász szakmai háttértámogatás.
Nincs kockázat: 100% minőségi garancia.
Az egyéni értékesítést támogató katalógusok, szórólapok.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Az ikonok a CaliVita International minden nemzeti oldalán megjelennek majd. (kb. 15 ország. )

Feladat leírása

Stílus: 

Letisztult, harmonikus, jól felismerhető, egyértelmű ikonokat.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Fehér hátterű, vagy háttér nélküli ikonok legyenek. A túl tömött, hátteres, domináns képek túl erősek lennének a weboldal ezen részén, így azt kerülnénk.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Szerkeszthető, legalább 300px felbontású anyagot várnánk ikononként (megjelenni kisebb méretben fog). A melléklet tartalmazza a jelenleg használt ikonkészletet.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Üdv!

Lehet én értettem félre valamit, de a taglalt weboldalak/cégek logóit nem lehet megváltoztatni, szigorú design szabály követeli meg azok megfelelő, helyes használatát.

Üdvözlöm Kálmán.
A social iconok esetében nem is gondolnék teljesen új megközelítésre, de jó lenne ha harmonizálnának a többi ikonnal. Pl. ugyanolyan vékony vonallal lennének rajzolva, vagy ugyanolyan színűek lennének. stb.

Én az egész feladatot nem értem, amikor kb kismillió, weblapba integrálható iconpack fellelhető a neten, amik tök ingyenesek. Miért van szükség egy kismillió-egyedikre? Ráadásul szerintem az összes felsorolt igényre lehet találni olyan pack-ot, amiben mindegyik benne van...
Vagy tényleg én nem értek valamit...?

Szerintem az a lényeg, hogy ne a kismilliót kelljen átböngészni, hanem potenciális 200 grafikust célirányosan ráküld egy projektre. :-)

Valóban sok ikonkészlet van. Van is shutterstock előfizetésünk és sokat átböngésztem én magam is, de egy, vagy pár mindig hiányzott. Olyat, amely egyszerre tartalmazza mindet és megfelelne az elvárásoknak, eddig nem sikerült találni. Ezért gondoltuk, hogy kreatívokra bízzuk a feladatot. Számunkra, ez gyors és költséghatékony megoldásnak tűnik.

Ebben igazad van. Emblémánál is nehéz eltalálni az egyedit, konkrét megrendelésnél ezért is kezdem papír-ceruzával, az ügyfelemnek bizonyítandóan az eredetiségét.

Habár nem vagyok webfejlesztő, és lehet hülyeséget mondok, DE szerintem svg-vel könnyebben lehetne használni (mivel egyszínű és egy divbe bele lehet rakni), így nem jpg-t kell zsugorítgatni (ezzel roncsolva), és bárhogy méretezhető, mintha vektoros lenne, de ha tévedek, kérem javítson ki egy szaki.

Biztos, hogy svg-t kérnek majd az informatikusok

Fórum (8)