Pályázatok

Látvány tortaműhely névadás

Névadás
-
-
50.000 Ft
Hátravan:
Győztes kiválasztva
Követő: 170
bmelitta

Megbízó

2

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 óra 6 perc

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (174)

Beküldve: 2020. 08. 19.
2
10
Beküldve: 2020. 08. 25.
0
9
Beküldve: 2020. 08. 29.
0
9
Beküldve: 2020. 08. 18.
0
9
Beküldve: 2020. 08. 19.
0
8
Beküldve: 2020. 08. 18.
0
8
Beküldve: 2020. 08. 19.
0
8
Beküldve: 2020. 08. 28.
0
8
Beküldve: 2020. 08. 30.
3
8
Beküldve: 2020. 08. 19.
0
8
Beküldve: 2020. 08. 29.
0
8
Beküldve: 2020. 08. 19.
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Városunkban jelenleg sok cukrászda-cukrászüzem máködik, viszont különlegesen jó minőségű-kinézetű tortákra csak egy komolyabb tortakészítő van specializálódva. Úgy érezzük, elég nagy a piac, elférünk egymás mellett.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Frissen induló, 2 fiatalból álló vállalkozás vagyunk. Csapatunk oszlopos tagja Meli(Melitta) a fiatal, csinos, szőke cukrászlány, aki mesteri tortákat készít, immár 5. éve. Én az üzletmenetért és minden másért felelek. Egy különleges, látvány tortaműhelyt fogunk indítani. Belvárosi üzletben, a kirakatban fognak készülni a torták, pohárkrémek, macaronok, elsősorban megrendelésre. Lesz két asztal az üzletben és 4-5 féle torta, amiből helyben is lehet fogyasztani, de a fő profil a szülinapi, esküvői torták lesznek.

Feladat leírása

Feladat: 

Egy könnyen megjegyezhető cégnevet szeretnénk. Főként a keresőoptimalizálás és a fő profil miatt, szeretnénk, hogy szereplejen a névben a Torta vagy a Tortaműhely szó. Azért lenne szerencsés az Xxxxx Tortaműhely formátum, ha később nagyobb helyre költözünk és cukrászda-helyben fogyasztás lesz a fő profil, netán fagyit is fogunk készíteni, akkor el tudjuk hagyni a Tortaműhely tagot. Ekkorra az előtagot, mint brandet ismerni fogják. Viszont a megjegyezhetőség, elterjedés, kitűnés miatt szeretnénk az első időszakban, ha a nevünkből kitűnne, mivel is foglalkozunk.
---------------------------------------------------------
Kérjük, hogy az ötleteiteket egy koncepción belül gyűjtsétek (ha később jut eszetekbe újdonság, ne új koncepciót küldjetek, hanem szerkesszétek a korábbit), a megbízó értesülni fog az újdonságról. Logó tervezés nem feladat, így a grafikai tervezés nyomait magán viselő képeket figyelmeztetés nélkül törölni fogjuk.

KreaNod csapat

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Ötletes cégnevet szeretnénk, első sorban magyar legyen, hogy minden korosztály meg tudja jegyezni. Fontos, hogy egy finom torta feletti beszélgetésnél, ha valaki megkérdezi, "Honnan rendeltétek?" akkor egyszerű, megjegyezhető választ kapjon. Nem vagyunk elzárkózva az angol névtől sem, ha az egyszerű. Eddig a "Honey Tortaműhely" volt a legértelmesebb ami eszünkbe jutott, viszont nem éreztük benne a flow-t.

Feladat leírása

Célközönség: 

1-99

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Minőségi, prémium torták fognak készülni, szép dizájnnal, aprólékos kidolgozással. A kinézett mellett az íz is fő szempont lesz, nem használunk vajas krémeket, itt mindenbe belekerül a csoki, a nutella, az oreo keksz, nincs spórolás. Ez fog látszódni az árakon is.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

-

Feladat leírása

Médiaterv: 

Logo, weboldal, homlokzat, reklámkiadványok, közösségi média..

Feladat leírása

Stílus: 

Tükrözze a vállalkozásunk profilját, ezen felül szabad kezet adunk.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Kérjük ellenőrizzétek az ötleteiteket, lehet valakinek már előbb eszébe jutott, van olyan létező hely. Pl. eszünkbe jutott az Édes-Cake szójátékos név, ellenőriztük és foglalt volt. Ellenőrzéshez ajánlom a Google Maps-et.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Sziasztok!

Néhány kérdés: szívesen olvastam volna még a feladatról bővebben, a márka jellemzéséről, illetve a célcsoportot is hiányolom. A célközönség nem csak egy szám, hanem egy jellemzés, egy elképzelt vásárló is lehet. Nyilvánvaló, hogy az 1 éves nem vesz tortát, így ő nem célközönség, de egy sorral lejjebb az is kiderül, hogy felsőkategóriás lesz a termék, így a kevesebb pénzből gazdálkodók sem fognak ide betérni. Csupa jóindulatból javasolnám a brief részletesebb kifejtését.
Végül még egy fontos kérdésre kerestem a választ végig, amíg olvastam: a "Városunkban" jelen esetben mit jelent? :)

Üdv! V

Szia!

A koncepciót igyekeztünk tömören és lényegretörően jellemezni, szerintünk ez sikerült is. A márkánk maga a minőségi alapanyagokból készült desszertek, alkalmi torták, ami külsőleg is magas színvonalú, különleges, kidolgozott dekorációkkal a vásárlók/megrendelők igénye szerint. A termékeinket természetesen mindenkinek szánjuk, aki szereti az édességet, de célcsoportunk elsősorban a 20-50 éves korosztály, akik nyitottabbak az újdonságokra, és megengedhetik maguknak, hogy fontos alkalmakra (szülinap, esküvő stb.) a színvonalas kínálatból válasszon. A várost szándékosan nem neveztük meg.

Üdv,
Meli és Dani

Sziasztok!

Domain névnek .hu vagy .com-ot szeretnétek?

Üdv,

V

Fórum (3)