Pályázatok

larahoenen.com webdizájn

Weboldal design
-
Lara Hoenen
350.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 23
LH

Megbízó

6

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

4 hónap 11 óra

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Brief írás segédlet
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Brief írás segédletA brief írásban mi is segédékeztünk, hogy a megbízói igények egyértelműek legyenek a résztvevő kreatívoknak.

Koncepciók (14)

Beküldve: 2023. 10. 24.
3
6
10
Beküldve: 2023. 10. 25.
9
7
10
Beküldve: 2023. 10. 25.
1
0
8
Beküldve: 2023. 10. 25.
7
0
8
Beküldve: 2023. 10. 23.
7
0
8
Beküldve: 2023. 10. 25.
7
0
8
Beküldve: 2023. 10. 24.
5
0
8
Beküldve: 2023. 10. 21.
7
0
7
Beküldve: 2023. 10. 25.
1
0
7
Beküldve: 2023. 10. 25.
3
0
7
Beküldve: 2023. 10. 20.
1
0
7
ND képe
ND
Beküldve: 2023. 10. 24.
3
0
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Nem kérdés, hogy a Tik-tok egy új trend, egy új platform ahol megmutathatod ki vagy. A maga nemében piacvezető és megkérdőjelezhetetlen a fiatalok körében a népszerűsége. Lassan marketing tekintetében is megkerülhetetlen.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Lara több, mint 500.000 követőt, 7 milliós megtekintést ért el szűk egy év alatt, valamint top 10 helyezéssel rendelkezik a régiójában (Spanyol régió). Egyedi stílusával, habitusával folyamatosan több és több követőt, nézőt vonz be.

Feladat leírása

Feladat: 

Mivel ez egy nagyobb munka, nem szeretnénk ha a kreatívok felesleges munkát végeznének, így a pályázat belépője az oldal header, footer részének, valamint az első három blokkjának elkészítése (Header, Bemutatkozás, Közösségi linkek, Statisztika, Footer). Ezen layout értékelése után derül ki kiktől várjuk a végleges munkát.

A feladat:

Egy több nyelvű, elsősorban rajongói, klasszikus one pager weboldal (pár szükséges aloldallal) grafikájának elkészítése az alábbi funkciókkal (az oldal alap nyelve a spanyol lesz de angol vagy magyar nyelven is készülhet a terv):

1) Bemutatkozás
Egy szöveges blokk, ahol egy képpel egy kis bemutatkozó szöveg található Lara-ról. Illetve egy időtáblázat, ahol látszik mely időszakokban online Lara.

2) Közösségi linkek
Tik-tok, Facebook, Instagram, Twitch, Youtube linkek ikonokkal és követőszámokkal

3) Statisztika
A mellékelt pdf-en (MediaKit_LaraHoenen.pdf) található számok megjelenítése egy blokkban

4) Események
Rajongói események megjelenítése. Egy eseménynek van időpontja, rövid leírása, képe. Az eseményre kattintva egy részletes leírás, több kép jelenik meg.

5) Időpont foglalás
Lara-val a rajongói különböző platformokon privát beszélgetéseket folytatnak. Erre egy foglalási felület (blokk) kialakítására van szükség. Az előre megadott szabad időpontokat lehet befoglalni és megvásárolni (lásd Vásárlás menüpont) egy klasszikus időpontfoglalós blokkban.

6) Vásárlás
Az események esetén illetve az időpont foglalásoknál van szükség vásárlásra. Klasszikus kosár funkcióra nincsen szükség, elég egy checkout (al)oldal, ahol a rendszer összegzi a vásárlást és bekéri a vásárláshoz szükséges adatokat (számlázási adatok, ország az áfa miatt).

7) Videók, cikkek
Videók, hírek megjelenítéséhez szükséges egy külön blokk. Minden hírnek és videónak külön aloldal szükséges. A blokkban a hír/videó címe, egy kép és egy rövid leírás jelenik meg. A bővebb információ az aloldalon található, ahol lejátszható a videó (youtube videó) vagy olvasható a (többnyire rövid, pár mondatos) hír.

8) Visszajelzések
Rajongói visszajelzések

9) Kapcsolat
Klasszikus kapcsolat blokk, ahol a kitöltött adatokat a rendszer majd e-mailben továbbítja. Bekérendő adatok: Név, e-mail cím, telefonszám, kapcsolatfelvétel típusa (legördülő menü), leírás.

10) Egyéb oldalak
Bár az oldal klasszikus one pager oldal azért szükség van aloldalakra is. Ilyenek:
- Vásárlás checkout oldal
- Vásárlás visszaigazolás
- Események aloldala
- Videók/cikkek aloldala
- Regisztráció
- Belépés
- Elfelejtett jelszó
- Általános leírás aloldal (pl.: vásárlási információk, adatvédelmi irányelvek stb…)

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Szeretnénk a közösséget közelebb hozni Lara-hoz és erre egy ilyen oldal tökéletes megoldás hiszen a szervezett események, privát időpontok mind hozzájárulnak, hogy a rajongók közelebb kerülhessenek Lara-hoz.

Feladat leírása

Célközönség: 

A célközönség 54%-ban férfi, 46%-ban nő illetve jellemzően a 25-34 illetve a 18-24 éves korosztályból kerülnek ki. Láthatóan elsősorban fiatal férfiak és nők a célközönség.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Egy olyan közösség létrehozása, fenntartása, ápolása a célunk, akik együtt bármit elérhetnek. Idővel szeretnénk közösségi gyűjtéseket szervezni ahol a közösség megmutathatja a valódi erejét és így kicsit jobb hellyé válhat a világ is.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Egy vidám vagy néha szomorú de leginkább őszinte csatorna, ahol a néző/rajongó kikapcsolódást, a mókuskerékből kilépést talál. Egy hely, ahová jó tartozni és nem csak egy vagy a sok közül!

Feladat leírása

Médiaterv: 

Jelenleg a Tik-tok megjelenítők nem összpontosítanak a követőkre/rajongókra. 1-1 felkapott videó hírnevet hoz de a lassú lemorzsolódás elkerülhetetlen. Ezen szeretnénk változtatni és stabil/megtartható követő bázist létrehozni.

Feladat leírása

Stílus: 

Az alapszín a rózsaszín. Ezen színt illetve tik-tok stílusát kellene vegyíteni egy elsősorban vidám, modern ugyanakkor letisztult (de nem egyszerű) oldalban.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Hivalkodó vagy nehezen olvasható tipográfia, árnyékok.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A pályázat során a kommunikációt a kreatívokkal a későbbi programozást végző cég projektvezetője végzi. Bármilyen kérdés felmerül, kérdezzetek!

A terveket végső átadását figma környezetben vagy PSD fájlban várjuk. Fontos, hogy a grafika responsive legyen. Jó munkát!

Feladat leírása

Fórum