Pályázatok

Lakberendező kisvállalkozás logo terve

Logó design
-
b'ART'bo
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 96
barbo75

Megbízó

130

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

9 hónap 1 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (117)

Beküldve: 2021. 03. 21.
15
15
9
Beküldve: 2021. 03. 17.
3
1
10
Beküldve: 2021. 03. 29.
32
2
10
Beküldve: 2021. 03. 27.
1
1
10
Beküldve: 2021. 03. 25.
12
3
10
Beküldve: 2021. 03. 24.
7
2
9
Beküldve: 2021. 03. 28.
6
1
9
Beküldve: 2021. 03. 28.
6
1
9
Beküldve: 2021. 03. 26.
10
2
9
Beküldve: 2021. 03. 30.
11
2
9
Beküldve: 2021. 03. 22.
9
2
9
Beküldve: 2021. 03. 23.
12
2
9

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Induló lakberendezési vállalkozás, logo terve teljes neve a vállalkozásnak b'ART'bo home design by Pozsgai Barbara
2020-ig az építőipar erősödésének köszönhetően a lakberendezési igények is megnőttek Magyarországon, ami most a pandémia miatt jelentősen visszaesett, bár ezt most a felújítási támogatások talán ezt az ágazati hanyatlást is ellensúlyozhatja.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

25 éve a fővárosban, Zuglóra koncentráltan az ingatalanközvetítő szakmában dolgozom, ezt a tevékenységet szeretném a hobbimmal ötvözni, ezért a teljes terek , lakások, házak belső , praktikus elrendezése, téralakítás, gépészeti, villany , látványtervek mellett a home staging is beleférne a vállalkozási körömbe, bármilyen stílusban szívesen terveznek, ehhez a 2021-ben a megfelelő végzettséget megszereztem. Szeretnék egy blogot is indítani, felújítási folyamatokkal, praktikákkal, ötletekkel. Kedvelem az olcsó, DIY megoldásokat is, igazi kihívás, ha alacsony költségvetésből kell tervezni, és a végeredmény mégse legyen 'olcsó'.

Feladat leírása

Feladat: 

Szeretnék egy modern, letisztult, könnyen felismerhető , de mégis nőies logot, ami a lehet akár a cég nevének betűkombinációja is, és teljes név megjelenítésével. Fontos , hogy tükrözze a szakmai elhivatottságomat a lakberendezéssel kapcsolatban.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Szeretném, ha a szakmaiságot tükrözze, könnyen felismerhető legyen és azonosítható, de benne legyen egy fiatalos modern lendület is. Fontos, hogy tükrözze az igényes harmonikus munkáimat, célom, hogy bizalmat ébresszen abban , aki látja, és a logo modern megjelenése inspirációként hasson az érdeklődőknél

Feladat leírása

Célközönség: 

Elsősorban olyan embereket , családokat, vagy cégeket szeretnék megcélozni, akiknek se idejük, se térlátásuk nincs, szeretnék, ha a teljes munkát levenné valaki a vállukról viszont meg tudják fizetni azt, aki a teljes átalakítást magára vállalja. Egy másik irány ha fiatalok, vagy befektetők, valaki kezdő otthonát, albérletét, vagy eladásra szánt ingatlanát szertné felturbózni kisebb felújításokkal lakhatóbbá, kellemesebbé tenni.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Olyan jó ár érték arányú szolgáltatást szeretnék biztosítani, aki a hezitálókat is meggyőzi, hogy érdemes lakberendezőketet is megbízni, a siker érdekében. Korábbi tapasztalataimat az ingatlan eladásban, saját ingatlan felújítási tapasztalataimat tudom mások által is elérhetővé tenni.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Jelen pillanatban nincs márkám, egy szolgáltatást szeretnék elindítani. Ezért még nincs róla vélemény

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logót főleg az internetes felületeken, mint honlap, facebook, instagram, személyes blog, esetleg youtube csatornán jelenne meg, de nyomtatott verzióban, névjegykártyán, mappákon, tervlapokon, moodboardokon is megjelenne.
A logot hosszú távra tervezem, a márkaépítésem részeként ez folyamatos megjelenést biztosítana, minden kommunikációs felületen visszaköszönne.

Feladat leírása

Stílus: 

Szeretném ha a logo modern lenne, letisztult, harmonizáljon a névvel és a fenti elképzelésekkel. Nagyon tetszetnek a tisztán betűkből álló kombinációk, inkább a szögletes formavilág tetszik

Feladat leírása

Kerülendő: 

Ne legyen a logo túl színes, túl harsány , és a retro, old scool, vintage stílusokat sem kedvelem.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

jó felbontású jpg, képet, illetve amit majd a grafikusaim használni tudnak. Gondolom ezt ők jobban tudják, hogy mit lehet ezeken a felületeken használni. Mellékelek pár olyan munkát, ami tetszik

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Kedves Megbizo!

A logoban ezt mindet szeretne viszont latni: b'ART'bo home design by Pozsgai Barbara? Vagy egy rovidebb, letisztultabb verzio is szoba johet, mint csak b'ART'bo vagy b'ART'bo home design?

Valaszat elore is koszonom!

Köszönöm a kérdést, a b'ART'bo mindenképp látszódjon, a többi kevésbé fontos.

Kedves Kreatívok!

Valamiért a rendszer nem tudja befogadni az aposztrófot a koncepció leírásában, ezért kérünk titeket, hogy ne használjátok ott ezt a karaktert. Képeken természetesen szerepelhet.

Kedves megbízó! Lesznek-e értékelve a logók?

természetesen

elegendő, a b art bo home design nem feltétlen kell a név

Nem túl gyakori, hogy olyan pályázat győz, amelynél többen is kaptak magasabb pontot.