Pályázatok

Logó készítés különleges áruk, mindig jó árakon webáruházhoz

Logó design
-
Teveszed
80.000 Ft
Hátravan:
Győztes kiválasztva
Követő: 60
11

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 hét 1 nap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (65)

Beküldve: 2020. 08. 16.
6
21
10
Beküldve: 2020. 08. 18.
1
0
9
Beküldve: 2020. 08. 17.
4
0
8
Beküldve: 2020. 08. 14.
3
0
7
Beküldve: 2020. 08. 18.
5
0
7
Beküldve: 2020. 08. 14.
3
0
7
Beküldve: 2020. 08. 17.
7
0
7
Beküldve: 2020. 08. 18.
8
0
7
Beküldve: 2020. 08. 17.
8
0
7
Beküldve: 2020. 08. 13.
1
0
7
Beküldve: 2020. 08. 17.
1
0
6
Beküldve: 2020. 08. 17.
4
0
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A bolt profiljához kezdetektől hozzá tartozott, hogy sokféle akciós terméket, elsősorban tartós élelmiszereket árusít a piaci áraknál lényegesen kedvezőbb árakon.
Ez a stratégia a látható sikerek miatt egyre tudatosabb lett, több hazai forgalmazót, gyártót kerestünk meg közeli szavatosságú, vagy kifutó termékekkel kapcsolatban.
A terjeszkedő multinacionális vállalatok mellett ez az üzleti működés tűnt a leghatékonyabbnak a forgalom növelésére, mivel a mi rugalmasságunk, gyors reagálási képességünk, és üzletpolitikánk lehetővé tette, hogy ezt az irányt hatékonyan képviseljük.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Teveszed Kft. 2007-ben alakult, először egy saját kb. 100 nm-es élelmiszer üzlettel Budapesten a XIII. kerületben a Teve utcában.
Időközben nagykereskedésünk számos budapesti és vidéki élelmiszerbolttal is kapcsolatba került, ahová viszonteladóként tudtunk értékesíteni elsősorban akciós élelmiszereket.
Hamarosan nem volt ritka, hogy akár egy-egy termékből raklapos mennyiségben tudtunk szállítani egyetlen üzletbe, és így havonta összességében több kamionnyi tételt forgalmazni a nagykereskedésünkben.
Jelenleg 800 nm-es raktár helyiségben amely egyben a nagykereskedés is, 4-500 féle árucikket kezelünk, közöttük állandó termékek is vannak, azonban a kínálat jórészt folyamatosan változik attól függően, hogy melyik szállító partnertől sikerül a lehető legjobb áron beszerezni kifutó, vagy viszonylag közeli lejáratú terméket.

Feladat leírása

Feladat: 

Szeretnénk egy letisztult, viszonylag egyszerű logót, ami azonban kellően megnyerő ahhoz, hogy a piacon jelen levő hasonló témában tevékenykedő webáruházakhoz képest a vevők minket válasszanak.
A színhasználat szabadon választható. A logon szerepeljen a Teveszed név.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Azt szeretnénk, hogy minél szélesebb kört elérjünk a termékeinkkel. Szeretnénk, hogy a vásárlók felfigyeljenek ránk, kedvet kapjanak a vásárlásra és ránk ismerjenek ha bárhol látják a logónkat. Cégünk fordulóponthoz érkezett, olyan megjelenést szeretnénk elérni, ami az elkövetkező évtizedekben meghatározza az arculatunkat, és büszkén megmutathatjuk nem csak a webáruház oldalán, hanem a saját boltunk reklámjaiban is.

Feladat leírása

Célközönség: 

Elsősorban a középkorú réteget célozzuk meg, akiknek családjuk van, ahol esetleg a gyerekek száma miatt is fontos, hogy a lehető legolcsóbban jussanak hozzá azokhoz a termékekhez, amiket eddig is megvásároltak más üzletekben, csak lényegesen drágábban.
De ugyan úgy célközönségünk lehetnek a fiatalok is, pl. egyetemisták, diákok, akiknek eleve kevesebb a bevételük, viszont napi szinten élnek az internet adta online vásárlási lehetőséggel,vagy a kisebb nyugdíjból élő idősebb korosztály, akik szintén árérzékeny vásárlói csoport.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Célunk az, hogy számos hazai és külföldi gyártó és forgalmazó minden olyan termékét, amit a legjobb áron, sokszor mélyen a piaci ár alatt tudjunk kínálni azt választékunkon tartsuk akár alkalmi lehetőségként, akár ha lehetőségünk van rá folyamatosan, így segítve azt, hogy kevesebbet pazaroljunk, és minél több vásárló számára elérhetővé tegyük a hozzáférést olyan termékekhez, amiket esetleg az áruházak polcain túl drágának találnának.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Jelenleg induló webáruház vagyunk, de bízunk abban, hogy egy jól eltalált logó és a mi munkánk eredményeképpen hamarosan a legtöbb online felületen megjelenünk, és országosan elismert és kedvelt webáruházzá fejlődünk.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Közösségi oldalakon, saját weboldalon, egyéb marketing felületeken való megjelenés belföldön.

Feladat leírása

Stílus: 

Letisztult, de aktív logót szeretnénk, ami a megbízhatóságot, rugalmasságot sugallja, színvilágában költséghatékonyan használható.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Más hazai webáruházak logójához való hasonlóság.

Fórum

Kedves Megbízó!
Pontosan akkor mi szerepeljen a logóban? Csak a Teveszed szó így egyben, esetleg valami szlogen?
Köszönöm előre is a választ :)

Kedves Pályázó,
"Teveszed webáruház" mi erre gondoltunk.
Köszönjük szépen és várjuk nagyon az ötletet :)

Tisztelt Megbízó!

Az eddigi logójukban szereplő teve motívum kerülendő? Néhány konkurensüket megnevezné?

Köszönettel: mintamokus

Üdvözlöm! Nem feltétlenül kerülendő :)
Nem teljes egészében konkurencia, de: kifli.hu

Fórum (4)