Pályázatok

Kiszállítós tésztázó étterem logójának megtervezése

Logó design
-
Pasta Express
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 112
szusza84

Megbízó

4

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 év 6 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (124)

Beküldve: 2020. 01. 16.
5
6
10
Beküldve: 2020. 01. 27.
7
2
8
Beküldve: 2020. 01. 17.
5
0
8
Beküldve: 2020. 01. 21.
6
0
8
Beküldve: 2020. 01. 25.
6
0
7
Beküldve: 2020. 01. 16.
4
0
7
Beküldve: 2020. 01. 22.
12
0
7
Beküldve: 2020. 01. 14.
11
0
7
Beküldve: 2020. 01. 17.
3
0
6
Beküldve: 2020. 01. 15.
1
0
6
Beküldve: 2020. 01. 28.
3
0
6
Beküldve: 2020. 01. 25.
6
0
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Újonnan nyíló kiszállítós tésztázó éttermünk célja elérhető áron minőségi levesek, hagyományos és különleges tészták, illetve egyéb egytálételek házhoz szállítása.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik a vendéglátásban. A Pasta Express egy új irány, ahol első körben a kiszállításra szeretnénk fektetni a hangsúlyt, a későbbiekben tervezünk helyben fogyasztós éttermi szolgáltatást is.

Feladat leírása

Feladat: 

Logónk tartalmát tekintve több irányban is gondolkozunk.
Mivel fiatalokhoz szeretnénk elsősorban szólni, ezért egy vicces, könnyed karikatúra, kabala állat lenne az egyik út. Mindenképp olyat szeretnénk, ami pozitív érzést vált ki az emberekből (pl. kutya, nyúl, teve, zsiráf stb.) és nem olyasmit, amivel esetlegesen negatív tulajdonságot társítanak éttermünk mellé. (csiga - lassú, bika - agresszív, stb.)
A másik út pedig a Pasta Express név valamilyen stílusos megformázása, ami reflektál a gyors kiszállításra, jó minőségre elérhető árak mellett. Kerülendők az olyan designok, amik miatt túl drágának, hivatalosnak tűnhet éttermünk.

Figyelemfelkeltő, étvágygerjesztő színekkel szeretnénk dolgozni (piros,sárga,stb) Kerülendő a zöld, illetve barna színek használata.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Cégünk egy olyan logóval szeretne dolgozni hosszútávon, ami könnyen megragad az emberek emlékezetében. Figyelemfelkeltő, fiatalos, amellett hogy igényes és könnyen értelmezhető.

Feladat leírása

Célközönség: 

Egyetemi város lévén elsődleges célközönségünk között szerepelnek a diákok, külföldi diákok. Emellett elérhető árainkkal szélesebb közönséghez is szeretnénk eljutni, de legfőbb célunk a fiatalok megtalálása.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Azt szeretnénk elérni, hogy idővel ha tésztát rendelnek városunkban, akkor éttermünkre gondoljanak először. Ehhez elengedhetetlen egy ötletes logó.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Minőségi alapanyagokból készült, mégis elérhető árú tésztákkal szeretnénk betörni a piacra. Fontos számunkra a változatosság és a vevőink különböző igényeinek a kielégítése. Ezért szeretnénk széles termék palettával elindulni, amelyben szerepelnek vegetáriánus, gluténmentes, teljes kiőrlésű, stb. tészták is. Kiegészítő termékeink lesznek a naponta változó levesek, illetve egyéb egytálételek. Környezetvédelmi szempontokat is figyelembe veszünk, így kerülni szeretnénk a műanyagok használatát.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Logónk szerepelne különböző online felületeken, hirdetésekben, szórólapokon az eredeti változatban. Stilizált, egyszínű változatban tésztás dobozokon és leveses poharakon és egyéb kiszállításhoz kapcsolódó csomagolóanyagokon. Előnyben részesítjük azokat a logókat, amik könnyen tudunk a későbbiekben csomagolóanyagokon elhelyezni.

Feladat leírása

Stílus: 

Fiatalos, közvetlen, laza, lehetőség szerint akár vicces, de ízléses munkákat várunk. Szeretnénk elmenni a határig, ami még nem vált ki negatív érzést és nem tartja komolytalannak egy idősebb vásárló sem, viszont kellőképpen izgalmas, emlékezetes a fiatalok számára.

Feladat leírása

Kerülendő: 

A fentebb leírtak mellett nem szeretnénk nagyon sablonos munkákat, pl egy szakács tart egy tál tésztát vagy a motoros futár szállít ki.

Fórum