Pályázatok

Kisarculat színének, alap elemeinek cseréje, meglévő logó alapján

Kisarculat design
-
Aranyklinika
45.000 Ft
Hátravan:
Elbírálás alatt
Követő: 22
aranyklinika

Megbízó

5

Hozzászólás

72%

Értékelt koncepció

2 nap 6 óra

Utolsó aktivitás

Koncepciók (18)

Anonymous
Beküldve: 2021. 03. 05.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2021. 03. 05.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2021. 03. 05.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2021. 03. 04.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2021. 03. 04.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2021. 03. 03.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2021. 03. 02.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2021. 03. 02.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2021. 03. 01.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2021. 02. 27.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2021. 02. 26.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2021. 02. 26.
?
?
-

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Az Aranyklinika (https://aranyklinika.hu https://www.facebook.com/aranyklinika) Szegeden (és a Dél-Alföld régióban) a vezető magán egészségügyi járóbeteg ellátó intézmények között van. Hetente több, mint 1000 járóbeteg vizsgálatot végzünk.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Az Aranyklinika története 1980 januárjában kezdődött egy felsővárosi panelházban. Lépésről lépésre, évtizedek munkája alatt alakult meg a ma is ismert intézmény. 2019-ben már több mint 60 orvos folytat magánrendelést közel 50 szakterületen, jól felszerelt és színvonalas rendelőinkben. Idővonalunk (https://aranyklinika.hu/idovonal/) segítségével áttekintheti egészségügyi intézményünk történetét a kezdetektől egészen napjainkig.

Feladat leírása

Feladat: 

Kizárólag számlaképes pályázók jelentkezését várjuk!

Megújítottuk recepciónkat belsőépítész tervei alapján. Régen bordó, arany, szürke volt a megjelenés és minden ehhez volt igazítva. Szeretnénk a megújult recepció (fotó: https://aranyklinika.hu/wp-content/uploads/2021/02/newreception.jpg) színeihez, formavilágához és stílusához igazítani az arculati és webes színeinket.

Belsőépítész által megadott színek Trilak színezőrendszerben:
Fal: S1502-Y50R
Lécezés: S3030-Y20R
Tapéta: https://www.vescom.com/en/dessin/sagara 1106.20 vescom sagara (textúra csatolva)
Logó textúra: fémhatású, textúrált, RAL K5 classic, Pearl gold gloss, RAL 1036

A designnek nem egy az egyben ugyanazokat a színeket kell tartalmaznia, de harmonizálnia kell vele, ez csak egy kiindulópont. A megadott logó fólia színkód nem egy egzakt szín, hanem egy textúra, de ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül textúrált logót szeretnénk. Egy illeszkedő arany árnyalatot keresünk, mely nyomtatásban és monitoron is egyaránt megállja a helyét. A RAL 1036-ot RGB-be konvertálva monitoron nem arany szín jön ki (hanem egy barnás), a félreértések elkerülése miatt írtuk meg ennyire részletesen a specifikációt, valamint töltöttünk fel fotót erről a textúráról, ami végül (élőben) a logóra felkerült. Ezzel harmonizáló színösszeállítást keresünk.

Akár el tudjuk fogadni, hogy a logó formavilágába minimálisan belenyúljunk, ha a fő motívum és az összhatás nem változik.

A feladat része:
- logó új színe(i)nek meghatározása
- alap kisarculati elemeket meghatátozása (szín és fő motívum(ok)): névjegykártya, fejléces papír
- névjegykártya minimum elemei: logo, telefon, név, beosztás+végzettség, email cím, cím, bejelentkezési telefon, bejelentkezési email cím
- fejléces papír minimum elemei: logo, bejelentkezési telefonszám, email cím, webcím, cím, nyilvántartó hatóság, adószám, cégjegyzékszám, cégnév, székhely

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Egy olyan kellemes színösszeállítást szeretnénk, mely harmonizál a recepcióval, nyugtatóan hat a páciensekre, ezáltal csökkentve a webes látogatások esetében is a visszafordulási arányt.

Feladat leírása

Célközönség: 

Az Aranyklinika visszatérő és potenciális páciensei, orvosaink, partnereink, stb.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Az Aranyklinika komplex szolgáltatás nyújt, valamint a több, mint 50 profil együttes jelenlétéből adódó lehetőségeket maximálisan kihasználja. A hozzánk forduló betegek panaszaik orvoslására speciális szakterületeket vehetnek igénybe. A hagyományos vizsgálati módszereken túl olyan különleges szolgáltatásokat is kínálunk, melyet csak vezető egészségügyi intézmények tudnak jelenleg nyújtani. Járóbeteg szakellátás mellett teljeskörű laborvizsgálatok elérhetők a hét minden munkanapján, sőt 2021. februártól már szombatonként is.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Az Aranyklinika név mára már ismertté vált, számos nagy nevű szakorvos praktizál intézményünkben. Vérvételi szolgáltatásunk gyors és magas minőséget képvisel, mind az infrastruktúra felhasználásában, mint a személyzet tekintetében.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A nyertes színösszeállítás, valamint az arculati elemek weben és nyomtatásban is meg fognak jelenni, az Aranyklinika online és offline felületein.

Feladat leírása

Stílus: 

Arculatunk és ezáltal a színösszeállítás modern, letisztult, átlátható legyen.

Feladat leírása

Kerülendő: 

1. Bordó szín
2. Az aranyhoz nem passzoló színösszeállítás
3. A város más magánintézményeihez hasonló (összecsengő) színösszeállítás:
- http://www.stefaniaklinika.hu/
- https://noe-egeszsegkozpont.hu/
- https://proaktivegeszsegkozpont.hu/
- https://medicover.hu/klinikaink/medicover-klinika-szeged/
- https://www.feketesasklinika.hu/
- http://www.drmarron.hu/
- https://mediteam.hu/
- https://komplexlabor.hu/
- https://gyogy-palota.hu/
4. Plagizálás
5. Zsúfolt, átláthatatlan elrendezés, elavult design megoldások, komor, nagyon sötét színek.
6. Olvashatatlan betűtípus, betűméret.

Fórum

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje 1 héttel kitolódott.

Kedves Megrendelő!

Jól értelmezem, hogy a feladat finoman körbe írva arculat újratervezés meglévő logó alapján...?

Üdv,
Kreatív

Kisarculat a feladat, ahogy a címben is olvasható. A logó és a szorosan kapcsolódó arculati elemek színét, valamint a névjegykártya és fejléces papír arculati elemeit és ezeknek új színeit kell meghatározni. A weboldal, szórólapok, plakátok, facebook oldal, stb. arculati elemei nem tartoznak a feladatok közé.

Kedves Kreatívok!
Elsősorban nem csak egy arany szín árnyalatot keresünk, hanem az arany mellé passzoló, vele hormonizáló szín(eke)t.
Saját meglátásunk szerint az arany és a fehér szín kombinálása nem elég, ennél kreatívabb megoldásokat várunk!
Köszönjük segítségüket!

Tisztelt Megbízó,

Jól értem, hogy a névjegykártya és levélpapír tervekre is szeretnék beemelni azt a plusz színt, amit az itt beküldött pályamunkákban ajánlanak Önöknek az arculathoz? Tehát ha az a szín a bordó (és direkt írom ezt, csupán a példa kedvéért, de tudom, hogy kerülendő szín), akkor az a bordó köszönjön vissza a kisarculat elemein?

Csak azért is kérdezem, mert nekem személy szerint a névhez és a látott enteriőrhöz képest az minőségi romlást is jelenthet.

Köszönöm

Kedves Hozzászóló!

Köszönjük észrevételét! Lényegében azért vagyunk itt, mivel nem tudjuk a kérdésre a választ, de eredetileg arra gondoltunk, hogy igen, köszönjön vissza a kisarculat elemein a másik szín is. De ha Ön szerint ez minőségi romlást jelentene, akkor pályázatában ne használjon más színt, lehet hogy annyira megnyer minket vele, hogy elvetjük ezt az elvárásunkat.

Üdv.

Tiszelt Megbízó,

Köszönöm válaszukat!
Igazság szerint az aranyhoz sok szín illik, csak könnyedén fordulhat rossz irányba a dolog, de ez már inkább ízlés kérdése. Egy klinika higiéniájához és adott esetben a nevéhez szerintem azért is tartották sokan fehérben ezeket az elemeket, hogy minőségibb, magasztosabb szintet mutasson a kisarculati terv. De annyi biztos, hogy ez az információ hasznos volt, köszönjük. :)

Tisztelettel

Kedves Aranykilinika!

Több kérdés is felmerült bennem a feladat kapcsán:

1. A névjegyre tényleg szükség van ennyi adatra? Külön telefonszám és bejelntkezési telefonszám, illetve két különböző e-mail cím?
2. Továbbá a levélpapírnál is szükséges megjeleníteni mindent a felsorolt adatok közül?
Véleményem szerint pont ennyi mindentől lesz zsúfolt hatása.

3. A logóban használt betűtípus megtartandó, vagy megváltoztatható?

Válaszukat előre is köszönöm,
egy Kreatív

Kedves Kreatív!

1. A névjegynél nem minden variáción szerepel minden adat. Az orvosok esetén csak egy tel. szám és egy email cím szerepel. A vezetőség tagjainál viszont elkerülhetetlen, hogy saját elérhetőségeiket, valamint a klinika központi elérhetőségét is feltüntessék. Eddig ezt az előlap-hátlap változtatásával oldottuk meg. Nem kell egy oldalra mindent kiírni!
2. A levélpapíron sajnos ha hivatalos szervekkel levelezünk, sajnos ezeknek az adatoknak szerepelniük kell. A leleteken itt is egy egyszerűsített formát használunk.
3. Ha minőségi javulás érhető el, akkor nem zárkózunk el a betűtípus fontjának megváltoztatásától.

Üdv.: Aranyklinika

Rendben, így már értem.
Nagyon köszönöm a gyors visszajelzést!

Fórum (10)