Pályázatok

Kisállat felszerelés márka névadás

Névadás
-
Ezt keressük :)
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 119
ivaktamas

Megbízó

6

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

4 nap 19 óra

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (140)

Beküldve: 2019. 04. 18.
6
10
Beküldve: 2019. 04. 06.
0
9
Beküldve: 2019. 04. 17.
0
8
Beküldve: 2019. 04. 24.
0
8
Beküldve: 2019. 04. 12.
0
8
Beküldve: 2019. 04. 04.
0
8
Beküldve: 2019. 04. 06.
0
8
Beküldve: 2019. 04. 20.
0
8
BKN
Beküldve: 2019. 04. 24.
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Erős fejlődés érezhető, a Gazdik egyre nagyobb figyelmet szentelnek Kedvencük boldogságára. A saját márkás termékek bevezetése egyenlőre ismeretlen terület, de nagy lelkesedéssel vágunk bele.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Magyarország piacvezető állateledel és felszerelés nagykereskedő vállalata vagyunk. Termékeinket online és offline is értékesítjük. Fontos számunkra választékunk folyamatos bővítése és a vásárlóink igényeinek maximális kielégítse.

Feladat leírása

Feladat: 

Célunk egy új saját márkás termékvonal bevezetése, ami számára szeretnénk márkanevet találni.
Termék típus: kisállat felszerelések; kutyaruha, fekhely stb.
Célfajok: elsősorban kutya, macska és akár egyéb kisállat fajok
Fontos számunkra: a név legyen nemzetközileg elfogadott, azaz külföldi piacokon is értelmezhető.
A név legyen: kreatív, innovatív, rövid, figyelemfelkeltő, lebilincselő, fülbemászó, könnyen megjegyezhető, egyedi, beazonosítható, esetleg felhasználásra utaló, legyen jelentése, tudjon mentális képet létrehozni és akár érzelmet kelteni.

----
FONTOS!

A dizájn pályázatokkal ellentétben itt egy koncepcióba gyűjtse mindenki az ötleteit, ne új munkaként küldjétek be mindet! (A már beküldött koncepciót is tudjátok szerkeszteni, és így bővíteni az ötleteket.)

KreaNod csapat

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Célunk, hogy egy magyar gyártású termék is megállja a helyét a nemzetközi piacon. Szeretnénk, ha rövid távon márkaismertségre tennénk szert. Hosszú távon szeretnénk, ha márkánk vezető lenne az állatfelszerelések piacán és ha elsőként jutnánk eszébe potenciális vásárlóinknak. Nemzetközi kapcsolataink révén a márka akár egész Európában hírnévre tehet szert, ezért is fektetünk nagy hangsúlyt a tökéletes név megtalálására.

Feladat leírása

Célközönség: 

Elsődleges célcsoportunknak az állatbarát embereket tartjuk, akik számára fontos, hogy kedvencük boldog és hosszú életet tölthessen velük, mindezt minőségi és kényelmes környezetben.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Kínálatunk magas minőségű, könnyen beszerezhető termékből áll, a maximális megbízhatóságra és elégedettségre törekszünk. Filozófiánk a folyamatos fejlődés elvét követi. Jól kiépített disztribúciónk és kapcsolati rendszerünk lehetővé teszi, hogy az állattartók az ország bármely pontján online és offline is elérik termékeinket, illetve online üzletágunknak köszönhetően további 8 országot tudunk kiszolgálni, melynek bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A márka prémium, magas minőségű, praktikus, és funkcióiban törekszik a tökéletességre.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A márkanév a termékeink életét végigkíséri. Cégcsoportunk online és offline belföldi, illetve külföldi értékesítésében is jelen lesz.

Feladat leírása

Stílus: 

Letisztult, elegáns, magas minőségű termékekre utaló márkanevet keresünk, ami a kisállat felszerelések termék kategóriájában megállja a helyét, legyen szó fekhelyről, kutyaruháról vagy akár rágcsálók számára készült kiegészítőkről.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Védett, mások által már felhasznált, akár más márkákra utaló terméknév meghatározása.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Előnyt jelent, ha márkanévhez tartozó domain nemzetközi helyei szabadok.

Fórum

Tisztelt Megbízó és Kreanod!

Néhány észrevételem lenne a pályázattal kapcsolatban.

"Névadás: Kizárólag GARANTÁLT díjazással indítható." A pályázatnál azonban jelenleg nem szerepel a garantált díjazás.

Továbbá a leírásban szerepel, hogy a pályázatokat World fájlban kell feltölteni, azonban a beküldésnél csak képfájl feltöltésére van lehetőség.

Kedves Kreatív!

Teljesen jogosak az észrevételeid. A pályázatot korábban indították, de a jutalékot csak az indulás napján utalták át, és az eltelt idő miatt ezek a hibák benne maradtak. Nem voltunk elég alaposak. Természetesen a díjazás garantált, a megbízó is értesült erről az indításkor.

Semmilyen fájlt nem kell feltölteni, csak a leírásba kerüljenek az ötletek.
A szlogenre vonatkozó igényt is kivettük.

Elnézést a következetlenségünkért.

Tisztelt Kreanod!

Korábban a hozzászólás szerkesztésekor egyben láttam a szöveget most tag-ekkel tördelten. Ez új koncepció, vagy nálam van probléma a beállításokkal? Köszönöm!

Kedves Kreatív!

Nem változtattunk a rendszeren.

Kedves Megbízó!
Szeretnék érdeklődni, mikor várhatjuk az értékelést?
Köszönöm.

Kedves Pályázó,
a héten szeretnénk kihirdetni a nyertesünket.
Köszönöm,
Tamás

Köszönöm!

Tisztelt Megbízó!
Mikor lesz eredménye a pályázatnak? Az előttem kommentelőnek adott válasza alapján már kapnunk kellett volna értékelést.
Köszönöm előre is a válaszát a kérdésemre!

Kedves Fanni!
sajnos elcsúsztunk egy kicsit a kihirdetéssel, de ma elkezdődött a pályázatok értékelése, már kiválasztottuk a győztest, maximum a holnapi napig mindenki tájékoztatva lesz.
Köszönöm a megértést,
Tamás

Köszönöm! :)

Kedves Pályázók!
Szerettünk volna egy nem sablonos, talán picit humorosabb márkanevet választani, amit még az internet sem "tépázott" meg. A ZooBeeDoo márkanévre esett a választásunk, különleges, és vicces csengése miatt.
Mindenkinek nagyon köszönjük a munkát, és további sok sikert :)