Pályázatok

Kép a flottának!

Illusztráció
-
FleetConcept
40.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 19
Spindoc

Megbízó

16

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 év 11 hónap

Utolsó aktivitás

Promotálás
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (15)

Beküldve: 2016. 07. 08.
10
20
10
Beküldve: 2016. 07. 08.
11
0
7
Beküldve: 2016. 07. 11.
1
0
6
Beküldve: 2016. 07. 11.
4
4
6
Beküldve: 2016. 07. 07.
2
0
6
Beküldve: 2016. 07. 11.
1
0
6
Beküldve: 2016. 07. 10.
2
3
6
Beküldve: 2016. 07. 11.
3
0
6
Beküldve: 2016. 07. 11.
1
0
5
Beküldve: 2016. 07. 11.
1
0
5
Beküldve: 2016. 07. 08.
2
0
4
Beküldve: 2016. 07. 09.
4
0
4

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A céges autókat biztosító flottakezelők piacán a legnagyobb szereplők egyes bankok, pénzintézetek által alapított cégek, amelyeknek fő célkitűzése, hogy lényegében egy hitel-konstrukciót, mint banki terméket helyezzenek ki - ha ez céges autókkal oldható meg, akkor autókkal, de a cél a hitelek kihelyezése. A kisebb, hazai kkv tulajdonú flottakezelők viszont nem a hitel, hanem az autó szolgáltatás oldaláról érkeznek az üzletbe, profiljuk az, hogy ténylegesen értenek az autókhoz, szervizeléshez, karbantartáshoz. A pályázat kiírója az utóbbi kategóriába tartozik.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A FleetConcept hazai tulajdonú, független flottakezelő vállalkozás, nem függ tehát sem konkrét autómárkáktól, sem pénzintézetektől. Piaci stabilitását többek között az adja, hogy a cég minden autója saját tulajdonban van, nincs anyagi kitettsége. A szakmai és pénzügyi függetlenség pedig lehetővé teszi a teljes körű, a legapróbb részletekig személyre szabott flottaszolgáltatás biztosítását. A FleetConcept csapata nemcsak a cég által kivívott masszív státuszra és függetlenségre büszke, de arra a szakmai hozzáértésre és ügyfélközpontú hozzáállásra is, amelyek a legnagyobb erényei a partnerek szemében.

Feladat leírása

Feladat: 

Szeretnénk egy ütős, a cégre jellemző kép illusztrációt. Az elképzelés, hogy egy madártávlatból ábrázolt, hatalmas autóflotta látszódjon, amely valamilyen módon kiadja a FleetConcept feliratot. Többféle koncepcióval próbálkoztunk már (lásd csatolmányokat), de nem kristályosodott ki a jó megoldás. El tudjuk képzelni, hogy az autók közötti sortávok adják ki a feliratot, vagy azt is, hogy az autók színéből adódik ki a felirat. Mi próbálkoztunk azzal is, hogy színes matchboxokból raktuk ki a feliratot, illetve autókat sokszorosítva photoshopolutnk.
Ami jó lenne (de nem kötelező):
- rengeteg autó fölülről, madártávlatból
- Nem teljesen nyílegyenesen föntről, hanem kicsit ferde szögben
- legyen rajta valahol egy gyárépület, vagy ipari létesítmény (mintha a gyárból származnának egyenesen a kocsik)
- a kocsik között lehetnek sorok, mert elvileg kell hagyni közlekedőt az autóknak

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Azt sugallja, hogy akármennyi saját tulajdonú autó rendelkezésre áll, igények és elképzelések szerint.

Feladat leírása

Célközönség: 

A flottakezelők ügyfelei elsősorban a nagyobb cégek HR-esei, akik motivációs eszközként is tekintenek a cégesautók kiválasztására. De a célközönség része ugyanezen cégek beszerzői és pénzügyi vezetői is. Kisebb cégek esetében az ügyvezető igazgató dönt egyszemélyben a flottakezelő kiválasztásáról. Fontos szempont lehet, hogy egyikük sem szakértő az autóflották területén, mindenkinek más-más szempontja van a saját szakterülete szerint.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A banki hátterű cégekkel szemben a FleetConcept nem hitelkihelyezésként, hanem autószolgáltatásként tekint a közös üzletre, kizárólag az ügyfél érdekeit és egyedi igényeit tartja szem előtt az autópark kiválasztásakor, olyan ajánlatot dolgoz ki, amely mindenben fedi a megrendelő akár egészen speciális, átlagostól eltérő működési módját. Emellett a teljes transzparencia, korrekt elszámolás az ügyfélközpontúság alapja.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A cég értékei, amit sugározni akarnak a hazai szinten egyedülálló, évtizedes szakértelem, üzleti etika és a piacon amúgy kevés helyen jellemző átláthatóság.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Ez a kép a honlap nyitó oldalán hangsúlyosan szerepelne, illetve tervben van, hogy - ha jól sikerül - a tárgyalót díszíthetné, borúsára, roll-upra kerülhetne, stb.

Feladat leírása

Stílus: 

Lehet fotót felhasználni hozzá, de lehet grafikus/rajzolt megoldás is, nem kötnénk meg ebben a kezeteket.

Feladat leírása

Kerülendő: 

- komolytalankodó
- számítógépes játék stílus

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A vállalati színek. nem kötelező ezt használni.
Kék kódja: #00293c
Zöld kódja: #b3c100
Ezüst kódja: #bcbabe
Halvány kódja: #f1f1f2

Fórum

Kedves megbízó! Mire gondol az alatt hogy nem kristályosodott ki az ötletük? Mi nem tetszik vagy nem megfelelő a látványterveken?

Kedves Kreatív, a kivitelezés nem volt elég ütős, elég meggyőző, hiteles. A matchboxos képek csak házi használatra készültek, próbaképpen, ott nem volt olyan remény, hogy az tökéletesen megfelelő lesz. A photoshoposnál pedig nem volt elég életszerű.

Kedves megbízó! Válaszát köszönöm! Az életszerű az elrendezésre vagy az autók életszerűségére utal? Valósághű vagy kicsit rajzolt animált szerű autók használható? Valamint mennyire nyitottak más a leírástól kicsit eltérő koncepciókra?

Nyitottak vagyunk eltérő koncepcióra is; a flotta (nagy mennyiségű autó) és a felirat (teljes név) megjelenítődéséhez ragaszkodunk, a megvalósítás szabad pálya.

Kedves Kreatívok, nagyon köszönjük a pályaműveket! Sok izgalmas, jó megoldás született, a shortlisteseknek és természetesen a végső befutónak szívből gratulálunk.
Hamarosan új pályázattal jelentkezünk, kérjük, őrizzétek meg a nyitottságotokat és a kreativitásotokat!

Fórum (5)