Pályázatok

Kéne egy logó a flottának!

Logó design
-
FleetConcept
90.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 56
Spindoc

Megbízó

16

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 év 11 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (77)

Beküldve: 2016. 06. 14.
12
14
7
Beküldve: 2016. 06. 16.
19
4
7
Beküldve: 2016. 06. 14.
9
2
7
Beküldve: 2016. 06. 17.
20
3
7
Beküldve: 2016. 06. 16.
21
2
6
Beküldve: 2016. 06. 16.
20
2
7
Beküldve: 2016. 06. 17.
14
0
6
Beküldve: 2016. 06. 17.
10
0
6
Beküldve: 2016. 06. 21.
11
0
6
Beküldve: 2016. 06. 19.
1
3
6
Beküldve: 2016. 06. 21.
8
0
6
Beküldve: 2016. 06. 25.
6
0
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A céges autókat biztosító flottakezelők piacán a legnagyobb szereplők egyes bankok, pénzintézetek által alapított cégek, amelyeknek fő célkitűzése, hogy lényegében egy hitel-konstrukciót, mint banki terméket helyezzenek ki - ha ez céges autókkal oldható meg, akkor autókkal, de a cél a hitelek kihelyezése. A kisebb, hazai kkv tulajdonú flottakezelők viszont nem a hitel, hanem az autó szolgáltatás oldaláról érkeznek az üzletbe, profiljuk az, hogy ténylegesen értenek az autókhoz, szervizeléshez, karbantartáshoz. A pályázat kiírója az utóbbi kategóriába tartozik.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A FleetConcept hazai tulajdonú, független flottakezelő vállalkozás, nem függ tehát sem konkrét autómárkáktól, sem pénzintézetektől. Piaci stabilitását többek között az adja, hogy a cég minden autója saját tulajdonban van, nincs anyagi kitettsége. A szakmai és pénzügyi függetlenség pedig lehetővé teszi a teljes körű, a legapróbb részletekig személyre szabott flottaszolgáltatás biztosítását. A FleetConcept csapata nemcsak a cég által kivívott masszív státuszra és függetlenségre büszke, de arra a szakmai hozzáértésre és ügyfélközpontú hozzáállásra is, amelyek a legnagyobb erényei a partnerek szemében.

Feladat leírása

Feladat: 

Logót szeretnénk terveztetni, amit aztán következő lépésként az arculati elemek részévé teszünk. Kétféle logóra várunk javaslatokat: egyfelől el tudjuk képzelni a jelenlegi logó egyfajta evolúcióját, modernebb kivitelezését. Másfelől nyitottak vagyunk teljesen új logó megtervezésére is.

A most használatban lévő logó az F és a C betűk használatából alakult ki. A két betű összeolvasztása távolról emlékeztet egy szerelőkönyvi sablon ábrára (csavarkulcs). A szín fekete-arany összeállítás, de használatának hátránya, hogy nehéz helyesen és elegánsan visszaadni, ezért nem is készítettek a névjegyen kívül más arculati anyagot.

A logó része a név megjelenítése is FleetConcept változatban.

Amennyiben a jelenlegi logó valamiféle evolúciója lenne a befutó, szeretnénk hogy rá lehessen ismerni, hogy miből mi lett. Nyilván elmondva azt, hogy 15 év elteltével hogyan változott a dizájn stílusa, miért döntöttünk a megőrizve változtatás mellett. Ebben az esetben a műszaki, szerszám megjelenítés helyett / mellett léphetünk inkább a jó pénzügyi megoldás megjelenítés irányába. Például valamiféle „coin” , aranytallér megjelenítés jöhetne be a meglévő elemek modernitásával együtt.

Az evolúciós vonaltól eltérő munkák esetében is szerencsés, ha megjelenik, hogy okos pénzügyi konstrukciók, kölcsönösen korrekt megoldásokról van szó a flottakezelés területén.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A cégnek egy elavult, nem gondozott honlapja volt eddig, most ennek lecserélése zajlik, teljes arculatváltással együtt. Az új honlaptól több megkeresést, ajánlatkérést várunk, a logó pedig annak visszatükrözése, hogy régóta meglévő, stabil üzleti vállalkozásról van szó, kiváló szakértelemmel.

Feladat leírása

Célközönség: 

A flottakezelők ügyfelei elsősorban a nagyobb cégek HR-esei, akik motivációs eszközként is tekintenek a cégesautók kiválasztására. De a célközönség része ugyanezen cégek beszerzői és pénzügyi vezetői is. Kisebb cégek esetében az ügyvezető igazgató dönt egyszemélyben a flottakezelő kiválasztásáról. Fontos szempont lehet, hogy egyikük sem szakértő az autóflották területén, mindenkinek más-más szempontja van a saját szakterülete szerint.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A banki hátterű cégekkel szemben a FleetConcept nem hitelkihelyezésként, hanem autószolgáltatásként tekint a közös üzletre, kizárólag az ügyfél érdekeit és egyedi igényeit tartja szem előtt az autópark kiválasztásakor, olyan ajánlatot dolgoz ki, amely mindenben fedi a megrendelő akár egészen speciális, átlagostól eltérő működési módját. Emellett a teljes transzparencia, korrekt elszámolás az ügyfélközpontúság alapja.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A cég értékei, amit sugározni akarnak a hazai szinten egyedülálló, évtizedes szakértelem, üzleti etika és a piacon amúgy kevés helyen jellemző átláthatóság.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logót minden arculati elemen szerepeltetni tervezzük, elsőként mindenképpen a honlapon, de készül kisarculat is, a későbbiekben akár prospektusok is tervben vannak.

Feladat leírása

Stílus: 

Modern, áramvonalas, megmaradhat a fémes/technológiai jelleg, de utalhat a pénzügyi megoldások irányára is.

A színvilágot már eldöntöttük, ezek a színek használhatóak a logóban:
Kék kódja: #oo293c
Zöld kódja: #b3c100
Ezüst kódja: #bcbabe
Halvány kódja: #f1f1f2

(Nem kell feltétlenül az összesnek megjelennie, a zöld megjelenítése viszont javasolt.)

Feladat leírása

Kerülendő: 

A flottakezelők egy részének a logója valamiféle autó sziluett, ezt az irányt elvetettük.
Nem cirádás, nem archaizáló.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Teljes arculatváltás / kialakítás folyamatában vagyunk, most készül a cég teljesen új honlapja (demo verzió: http://doppio.hu/fleetconcept/szolgaltatasaink/) , ide kerül fel elsőként a logó.
A színhelyesség visszaadhatósága is szempont. És nyilván figyelünk rá, hogy mindenféle felületen és arculati anyagon értelmezhető legyen, nem lehet túl bonyolult.

Feladat leírása

Fórum

Tisztelt Megbízó!

Az #oo293c az inkább #00293c, ugye?

Igen, minden bizonnyal! Kösz!

Kedves megbízó!
Menet közben is kaphatunk,pontokat?
Tisztelettel:egy elhivatott kreatív!

Hét elején (kb. félidőben) fogunk pontozni, igen.

Köszönöm!

Kedves Megbízó!
A Fleet Concept milyen betűtípussal van írva?
Köszönöm!

Előbb nem lehetne?

Nem tudom sajnos, nagyon régen készült. De nem ragaszkodunk a betűtípus megtartásához.

Kedves Pályázók!
Jöttek már értékes, jó megoldások, úgyhogy a pályázatot ezúttal módosítottuk garantált díjazásossá!
Várjuk a további elképzeléseket a határidő végéig!
üdv
Spindoc

Kedves Kreatívok!

A megbízó garantálta a díjazást.

Kedves Kreatívok! Nagyon köszönjük a kiváló munkákat, sokaknak még a beletett extra energiákat is, amiket a módosítási kéréseinkre áldozott. Természetesen csak egy győzhetett, de szoros verseny volt az élbolyban. Mindenkinek nagyon köszönjük a jó megoldásokat! A közeljövőben további pályázatokkal jelentkezünk, számítunk ott is az aktivitásotokra!

Fórum (11)