Pályázatok

Karrierterv infógrafika

Nyomtatvány design
-
GRANTIS
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 18
deakfi

Megbízó

10

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 év 6 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Extra díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Extra díjazás

Egyrészt ez csak a karrierterv első oldala, azok az információk amelyek publikusak. Ha te leszel a nyertes a további 2. és 3. oldalt is befejezheted, további bruttó 100.000 Ft-ért.

Ezen felül mivel szükségünk van infógrafikus alvállalkozóra, ezért hosszútávú együttműködést ajánlok, az ehhez hasonló nagy mennyiségű további grafikák megtervezésére.

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (10)

Beküldve: 2014. 08. 28.
1
0
6
Beküldve: 2014. 08. 24.
7
1
5
Beküldve: 2014. 08. 25.
6
0
7
Beküldve: 2014. 08. 22.
3
1
5
Beküldve: 2014. 08. 16.
3
1
5
Beküldve: 2014. 08. 11.
1
1
5
Beküldve: 2014. 08. 28.
3
0
5
Beküldve: 2014. 08. 28.
1
1
5
Beküldve: 2014. 08. 10.
3
0
3

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A pénzügyi tanácsadás Magyarországon sajnos a nagy és minőségtelen cégeknek köszönhetően le lett járatva. Ha kimondom azt, hogy pénzügyi tanácsadó, akkor a legtöbb embernek egy ballagási öltönyt viselő, huszonéves kókler jut eszébe, aki 2 hete még a McDondald's-ban dolgozott. Az ügyfelek körében bizalmatlanság van, a munkatárs jelöltek pedig egyre kevésbé veszik be a kamu dumát az álommunkahelyről és a 4 órás munkahétről....Szerencsére! :)

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A GRANTIS a pénzügyi tanácsadás "Úri szabósága." Kollégáink mindegyike minimum 5 év gyakorlati tapasztalattal rendelkezik, ezért kiemelt szaktudással tudják kiszolgálni az ügyféligényeket. Fő profilunk a megtakarítási és befektetési tanácsadás, és egy olyan szakma megteremtését tűztük ki célul kis hazánkban, amelynek itthon még soha nem volt presztizse. Ha viszont csak egy kicsit átlépjük az országhatárt, már találkozhatunk is azzal a jelenséggel, hogy minden család rendelkezik egy orvossal, egy ügyvéddel és egy pénzügyi tanácsadóval is.

Feladat leírása

Feladat: 

A feladat egy karrierterv, azaz egy olyan nyomtatott brossúra elkészítése, amely az állásinterjúkon a jelölttel való beszélgetés alapjául szolgál. Formátumát tekintve egy fiatalos és mozgalmas, izgalmas infógrafika, amely színesen és szagosan mutatja be azt, hogy milyen karriert futhat be nálunk egy leendő GRANTIS Tanácsadó.

Mivel a teljes karrierterv szigorúan bizalmas anyag, ezért annak csak az első harmadát kell elkészítened, ha viszont te leszel a győzted, akkor a hátralévő részt is természetesen tőled várnánk!

Ezen felül ha sikeresen végigvisszük ezt a nagyfokú kreativitást igénylő projektet, akkor szeretnénk ha a cégünk infógrafikusa lennél. Ez pedig hosszú távú és projekt alapú alvállalkozói együttműködést jelent, azaz a készülő weboldalunk minden egyes oldalán, illetve a nyomtatott marketing eszközökön is jó lenne ha a te munkád szerepelne.

Munka van bőven, a lényeg, hogy ne csak jó grafikus de kreatív is legyél egyben!

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Aki a karriertervet meglátja, végigolvassa és vele azt személyesen végigbeszéljük, annak azt kell éreznie, hogy egy úttörő fiatal csapattal van dolga. Nem csak azért mert prémium munkalehetőséget kínálunk a szakma nagyjainak is, hanem azért is mert olyan az üzleti modellünk, amelyet senki nem használ ebben a szektorban.

A jelöltnek azt kell éreznie, hogy komoly, elegáns és dinamikusan fejlődő munkahellyel van dolga, ahova nagyon sokan szeretnének tartozni, de erre csak a legjobbaknak és a leginkább etikusaknak van esélye!

Feladat leírása

Célközönség: 

A célközönségünk azok a 25 és 45 év közötti minimum 5 év gyakorlati tapasztalattal, és jellemzően MLM cégeknél dolgozó tanácsadók, akik egyéni értékesítők. Ez azt jelenti, hogy elsősorban nem a csapatépítéssel, hanem a szakma etikus gyakorlásával keresik a kenyerüket. Nem az MLM felé mennek, hanem a szakma felé. Jövedelmi szintjüket tekintve most is a felső kategóriába sorolhatóak, és nem azért fognak váltani mert nem keresnek eleget. Sőt a legtöbbjük nem is tudja, hogy váltan akar, egészen addig amíg meg nem látja a karriertervet ;)

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A célközönség a leendő GRANTIS tanácsadók. A karrierterv első oldalának lényege, hogy rámutasson melyek azok a problémák, amelyek még egy jó, etikus és szakmailag hiteles tanácsadót is képesek megrekeszteni, és amelyek miatt úgy érezheti, hogy gátakba ütközik és nem tud 100%-ban kiteljesedni. Ezekre ad választ az első oldal. Bővebb infót a csatolt specifikációban találsz!

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Prémium pénzügyi tanácsadó cég, a pénzügy Úri szabósága. Mindenki ismeri, de nem szól mindenkihez.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Nyomtatott formátumban, a felvételi beszélgetéseken karrierterv formájában.

Feladat leírása

Stílus: 

Letisztult, flat design, elegáns, vezeti a figyelmet, mozgalmas, izgalmas, jó ránézni, egyértelmű, minőségi infógrafika!

Feladat leírása

Kerülendő: 

Elsőként azt szeretném elkerülni, hogy a bővebb specifikációban használt rajzomat, kiszínezd, átalakítsd, felturbózd. KREATÍV grafikust keresünk hosszútávra, aki képes alkotni, gondolkodni, teremteni és nem csak másol vagy feljavít. Én a koncepciót és az elgondolást részletesen vázolom, a te feladatod viszont az, hogy szárnyalj és valóban formába önts.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A majdani győztestől Psd-ben szeretném megkapni az anyagokat.

Ha az együttműködésünk sikeres, akkor nem csak a teljes karriertervet szeretném ha te csinálnád (bruttó 150.000 Ft), de a készülő honlapunk minden oldalára is szükség van infógrafikákra.

Köszönöm és jó munkát kívánok!

(A csatolt fájlokból csak a PDF a specifikáció, a többi pedig olyan grafika ami valamiért tetszik. Az okot a fájl neve tartalmazza)

Fórum

Sziasztok!

Egy kérdés, csak a feladat tisztázására. A pályázat az első oldal megnyerésével kötelezni is szeretné egyben a kreatívot a további oldalak megtervezésére is?

Kedves Noran!

Igen, a célunk az, hogy aki az első oldalt elkészíti az fejezze be a munkát is, csak az első oldalt sajnos nem tudjuk semmire használni :)

Üdv.

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje meg lett hosszabbítva, így több időtök marad a munkára.

Jól értem, hogy kellene két karakter és még ezenfelül különböző szituációban kell ábrázolni őket? :D

Igen erről szól a pályázat.

mégis egy olyan munka nyert, ami csak két figura. hogy milyen minőség, arról most szó ne essék.

Pontosan olyan lett a 2 figura amilyen a specifikációban szerepel :)

a "specifikációban" infógrafika tervezése szerepel... nem két karaktert kértek. voltak akik komolyan vették a feladatot, mégis olyan nyert, aki nem...

"Jól értem, hogy kellene két karakter és még ezenfelül különböző szituációban kell ábrázolni őket? :D"
"Igen erről szól a pályázat."

Igen szerencsére voltak, és nagyon sok igényes munka is született, de sajnos a karakter sehol nem volt eléggé komoly, üzleties, és nem is hasonlított a specifikációban leírtakra, egyedül a győztes esetében, aki azóta a teljes első oldalt leszállította nekünk.

Azért szerintem mindannyian kíváncsiak lennénk a végleges első oldalra, valamint, hogy esetleges koncepció "lopás" nem történt-e a nevezőktől.