Pályázatok

Karácsonyi vásár bögrék

Címke design
-
Forrócsoki
60.000 Ft
Hátravan:
Visszavonva
Követő: 54
Mesterke91

Megbízó

54

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

8 hónap 4 hét

Utolsó aktivitás

Koncepciók (52)

Beküldve: 2019. 10. 10.
4
0
7
Beküldve: 2019. 09. 30.
15
2
7
Beküldve: 2019. 10. 09.
10
0
7
Beküldve: 2019. 10. 09.
8
1
6
Beküldve: 2019. 10. 06.
5
2
6
Beküldve: 2019. 10. 08.
6
1
6
Beküldve: 2019. 10. 03.
5
1
6
Beküldve: 2019. 10. 08.
1
1
6
Beküldve: 2019. 10. 11.
4
1
6
Beküldve: 2019. 10. 06.
10
1
6
PP
Beküldve: 2019. 10. 11.
4
2
6
Beküldve: 2019. 10. 11.
6
1
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Az éves budapesti karácsonyi vásáron lehet minket megtalálni általában egyedüli, kifejezetten forrócsokoládé árusítóként. Évek óta a legjobb forrócsokoládét áruljuk az egész vásárban.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A budapesti karácsonyi vásárokon a legfinomabb forrócsokoládét készítjük már hosszú évek óta. Szeretünk a vásárlóinknak a forrócsokoládé élménye mellé egy kis extrát is adni. Egy emléket a csokoládénkról, Budapestről, a vásárról mely egy elvihető bögre formájában teszi emlékezetessé számukra ezt az élményt minden alkalommal, amikor otthon előveszik ezeket.

Feladat leírása

Feladat: 

Szeretnénk idén új bögre mintákkal megjelenni a vásáron, ezért egy legalább 6 mintából álló sorozatot keresünk, ami visszaadja a vásár hangulatát. Kezdésnek elég, ha valaki 2-3 mintát elkészít és ha tetszik az irányvonal, akkor jöhet a többi is, de ha valakinek szárnyal a képzelete, akkor nem állunk az útjába!

Legyen köztük imádnivalóan cuki, amivel a gyermekeknek és a gyermeklelkű közönségnek tudunk kedveskedni, meghitt téli amivel a felnőtteknek és Budapest-es, amivel a külföldi vendégeinknek.

Lehetnek benne téli és karácsonyi motívumok is, vagy akár magyar és angol nyelvű feliratok a képek alatt. Fontos, hogy trendi és modern legyen!

A humor sincsen "tiltva", de ne ez legyen az elsődleges cél. Nem baj, ha mondjuk egy ilyen jellegűt is tartalmaz a sorozat. A csokoládé megjelenítésére ugyan ez vonatkozik, lehet olyan minta ami csokis/forrócsokis, de alapvetően nem kell, hogy mindegyik kép utaljon erre.

Nagyon fontos, hogy egy színben tudjuk nyomtatni a mintákat a bögrékre, így is jól kell mutatnia!

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Szeretnénk, ha igazán igényes, trendi és magával ragadó minták lennének, nem a szokásos sablonos Mikulások, amelyek egyszínű nyomtatásban is jól mutatnak.
Olyan bögréket akarunk adni a vásárlóinknak, amelyeket akár évek múltán is elővehetnek otthon és ha ránéznek, akkor a budapesti forrócsokizás kedves emléke jutna róla eszükbe, mind a magyar, mind a külföldi vevőinknek.

Feladat leírása

Célközönség: 

A célközönségünkben a legkisebbektől a legidősebbekig mindenki szerepel, aki szereti a forrócsokit. Fiúk-lányok, nők-férfiak, magyarok és külföldiek a világ minden tájáról.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Azt szeretnénk, ha a bögre kínálatunkat látva döntésképtelenek lennének a vevőink mert annyira jók a mintáink, illetve azt, ha mindenki ezekből a bögrékből szeretné a legfinomabb forrócsokoládét kortyolni!

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Kiemelkedően finom, több féle ízesítésű forrócsokoládét készítünk hosszú évek óta a vásárokban, ezt a rengeteg visszatérő vendégünk bizonyítja.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A karácsonyi vásárban árult forrócsokoládés bögréken lesz látható a nyertes sorozat.

Feladat leírása

Stílus: 

Meghitt, karácsonyi, téli hangulatút szeretnénk trendi külsőbe bújtatva, esetleg egy csepp humorral fűszerezve.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Nem szeretnénk Mikulásos mintákat látni és évszám sem kell, hogy szerepeljen rajta, mert a jól sikerült mintákat lehet, hogy később is használnánk még. Ezen kívül a "Karácsonyi vásár" felirat és Gombóc Artúr is kerülendő.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Vektoros formátumban kérjük a munkát.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Kedves Mesterke91!
Lehet technikai adatokat megtudnunk a "bögréről"? Méret, szín, a minta mérete, nyomtatás..stb.
Köszönöm

Kedves Mesterke91!

Azt lehet már tudni, hogy milyen fajta bögréket szeretnétek? Tömzsit vagy hosszúkásat?
Köszönöm :)

Kedves Megbízó!
Esetleg láthatnánk mintákat az eddigiek közül?

Kedves Kreatívok!

Köszönöm a kérdést, ezt kifelejtettem a brief-ből. A tavalyi bögrék mintájának a mérete: magassága: 3 cm szélessége: 4 cm. +/- 1 cm-el tervezhettek. Fehér színű bögre lesz ez biztos, a formája még számunkra is kérdés, de csatolok egy képet az egyikről.

Kedves Kreatívok!

Kérlek figyeljetek rá, hogy olyan munkák érkezzenek, amik figyelembe veszik a kiírást! Így elkerülhető, hogy feleslegesen dolgozzatok. Több olyan kép is érkezett, ami sokszínű, pedig a brief-ben külön kértem, hogy egyszínűek legyenek, mert csak így tudunk nyomtatni a bögrékre. A színes képekkel (legnagyobb sajnálatunkra) egyelőre nem tudunk mit kezdeni. Köszönöm!

Üdv.

Kedves Megbízó!
Lehetne egy kicsit kitolni a határidőt legalább a hétvégére?
Köszönöm

Kedves Megrendelo!
Mikor varhato ertekeles?
Koszonom!

Kedves Kreatívok!

Hamarosan elkészül az elbírálás.

Üdv.

Sajnos én nem tudok ilyen jól rajzolni, ezért nem is neveztem, de ha nekem kellett volna dönteni a győztes munkáról, akkor igencsak nagy bajban lennék... Gyönyörű rajzok születtek! Nem is értem...
A pályázók nevében kérdezem, h kaphatnánk választ a miértre?

Szerintem a megbízó ízlése nagyon különbözik a Tiédtől.
Arra tippelnék, hogy az az ötven munka, ami mellett hozzászólást látsz, nagyrészt ugyanazt a "Kedves Kreatív! Köszönjük a munkádat, de sajnos nem nyerte el a tetszésünket.Üdv" visszajelzést kapta.

Kedves Kreatívok!

Az ízlés egy elég relatív dolog. Ettől eltekintve valóban született néhány nagyon szép és értékes munka, azonban úgy éreztük, hogy sokan egyáltalán nem vették figyelembe a brief-ben írtakat. Hiába szép egy munka, ha egyszer nem felel meg a megrendelő elvárásainak. Leírtuk azt is, hogy kicsiben és egy színben is jól kell mutatnia a kész képeknek... Ezt a két fontos dolgot szinte senki nem tudta betartani. Természetesen tisztelet a kivételnek, de azok a munkák ahol ez megvolt sajnos nem nyerte el a tetszésünket. Igyekeztem a brief-ben nagyon világosan megfogalmazni, hogy mit szeretnénk, mert tudtam, hogy nem lesz időm minden egyes pályázattal részletesen foglalkozni.
Nem egy, hanem öt ember egyöntetű véleménye volt a pályázat lezárása. Sajnos egy megrendelő mindig más szemmel nézi az elkészült műveket, mint egy Kreatív. Ezt van, aki el tudja fogadni és van aki nem. Én legalább vettem a fáradtságot és udvariasan megírtam mindenkinek, hogy köszönöm a munkáját...
Higgyétek el, nekünk is egyszerűbb lett volna a beérkezett munkákból választani egyet és nagyobb öröm is lett volna nekem, ha győztest hirdethetek!
Ismételten szeretném mindenkinek megköszönni a munkáját.

Üdv.

Kedves Megbízó!

Azt hiszem, legtöbben elfogadtuk az értékelést, csak az volt fura, hogy lezárás, s mindenféle magyarázat nélkül tűnt el a pályázat.
Így, hogy összefoglalta az észrevételeit, most már minden szép kerek :)
Üdv

Mit visznek akkor így a vásárra?

:D

Fórum (14)