Pályázatok

KAMADO4U Grills ruházat tervezés

Ruházat tervezés
-
KAMADO4U
120.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 31
kamado4u

Megbízó

32

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 év 2 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Brief írás segédlet
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.
Brief írás segédletA brief írásban mi is segédékeztünk, hogy a megbízói igények egyértelműek legyenek a résztvevő kreatívoknak.

Koncepciók (26)

Beküldve: 2019. 08. 26.
3
7
8
Beküldve: 2019. 08. 16.
2
2
8
Beküldve: 2019. 09. 01.
3
2
7
Beküldve: 2019. 08. 14.
8
4
7
Beküldve: 2019. 08. 27.
13
5
7
Beküldve: 2019. 08. 24.
13
2
8
Beküldve: 2019. 08. 27.
14
1
7
Beküldve: 2019. 09. 01.
10
1
7
Beküldve: 2019. 08. 17.
10
1
6
Beküldve: 2019. 08. 17.
8
2
6
Beküldve: 2019. 08. 22.
7
2
6
Beküldve: 2019. 08. 23.
11
1
5

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

2018-ban alapított márka, nagyon jó piaci visszajelzésekkel. Konkurens márkák, melyek a magyar piacon is jelen vannak: Big Green Egg, Primo,Kamado Joe,Monolith, Kamado Chef.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Szűcs Róbert Lúciusz vagyok, 25 éve dolgozom kereskedelemben. Ebből közel 20 évet a Cool4u Group egyik alapító tulajdonosaként töltöttem el a klímatechnikai piacon. Eleinte a gasztronómia mint hobbi volt jelen az életemben, majd 2015-ben megismerkedtem a bbq-val ami egy igen erős lendületet adott, így egy új projektet indítottam útjára. 2017 júliusában avattuk fel a Picigurman BBQ és Grill Food Truck formációt, mely elsősorban catering tevékenységet folytat , de voltunk már nagyobb zenei fesztiválon is. E mellett hazai és nemzetközi BBQ és grill versenyekre járunk. (KCBS,SCA). Az idei éven megnyertük az első magyar SCA steaksütő versenyt és meghívást kaptunk a texasi világbajnokságra. A kerámia grillek forgalmazása 2018 tavaszán merült fel bennem, mivel csak prémium kategóriás , magas árazású sütők voltak elérhetőek a piacon és nem volt fellelhető egy közép árkategóriás termék ami megfelelő kínálattal alternatívaként szolgálhatott volna az érdeklődőknek. Mérlegelve a lehetőségeket a saját márka alapítása mellett döntöttem.

Feladat leírása

Feladat: 

Szeretnénk egy olyan ruházati palettát, mely amellett hogy a versenyeken és a rendezvények egységes megjelenést biztosít számunkra, megvásárolható ill. ajándékozható termékként jelenik meg a webáruházunkban. Nem csak egy logózott polóra és sapkára van szükségünk, hanem ötletes grafikai megjelenésre ahol a bbq,grill a szabadtéri sütés életérzése megjelenik vagány és tetszetős formában. Szerethető és hordható. A következő ruhadarabokra gondoltunk: Snapback sapka (hálós-szellős és sima verzió), Sima póló (3 típus) , pulóver, dzseki, kötény.

UPDATE 08.11:

Első körben eleg a sapka és a pólók megtervezése, a többit majd azok dolgozzák ki, akiket erre megkérek. Az egyik póló női legyen. Igyekszem naponta visszajelzni a résztvevőknek.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Ha valaki megnézi valamelyik ruhadarabot, akkor akarja hordani , akkor is ha vegán , mert egyszerűen jól néz ki és önállóan is egy forgalomképes termék.

Feladat leírása

Célközönség: 

A BBQ és a grill elsősorban a 25 és 55 év közötti férfiak sportja.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Mert olyan termáket értékesítek amit én is használok otthon, rendezvényen és versenyen.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A KAMADO4U kerámia grillek a legjobb ár-érték arányú termék a piacon. Széles szín -és méretválaszték, széles kiegészítő kínálat. A vásárlóinktól nagyon jó visszajelzéseket kapunk, a közösségi médiában, elsősorban a tematikus csoportokban egyre több a #kamado4u poszt, ahol a sütéseiket és élményiket mesélik el az emberek.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A webshopunkban, versenyeken, termékvideóinkban,rendezvényinken, az ismerősei kerti partiján ahol a mi sütőinket használják és annyira jó pólót tervezett hogy még 2-3-at bedobott a séf a kosarába mielőtt megnyomta a rendelés gombot.

Feladat leírása

Stílus: 

Füst,parázs,tűz,hús,hedonizmus. Nekem az is jó ha a legnagyobb GREATER PLUS tojásunk a naprendszer tizedik bolygójaként jelenik meg, a legkisebb pedig az ALIEN sorozat biofegyvereként vagy egy horrornyúl tolja ki magából a húsvét szigeteken. Ütős legyen és nyugodtan feszegetheti a határokat. Két mondatot szeretnék mindenképpen viszont látni a pólóinkon. 'Ha sül a hús , senki se bús." "Faszán faszénen"

Feladat leírása

Kerülendő: 

Minden ami már van, vagy túl amerikás.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Amennyiben megtaláljuk egymást, szeretnék folyamatos megbízásokat adni.
Amit meg kell nézni:
www.kamado4u.hu
www.picigurman.hu
www.facebook.com/picigurman
www.facebook.com/kamado4u

Fórum

Kedves Megbízó! Szeretném megkérdezni, hogy a kamadou4U logónak feltétlenül a grafika részének kell lennie? Illetve inkább az egyszínű vagy a színes koncepciót részesítené előnyben? (kivitelezés szempontjából fontos kérdés szerintem) Illetve egy utolsó: megkérdezhetem, hogy a "túl amerikás" alatt nagyjából mit ért? Esetleg más témában vagy akár ebben 1-2 példát említene, ami annak számít? Köszönöm szépen! :)

*illetve, hogy NE legyen "túl amerikás". Félreérthetően írtam.

Kedves Megbízó!
A kamadou4U logóval kapcsolatban én is várom a válaszát. A *.ai kiterjesztésű fájlokat amúgy sem tudtam megnyitni.
Ha nem gond, a kivitelezéssel nem foglalkoznék, sőt, csak egy furfangos rajzot készítenék, ami reményeim szerint azért érthető lesz.
A második mondatot egy kicsit árnyaltabban használnám, mert szerintem túl "magyaros". De ha ragaszkodik hozzá, ez nem lehet akadály.
Minden jót kívánok!

Kedves Pályázó! Nem fontos, hogy a logo a grafika része legyen . Az egyszínű koncepció közelebb áll hozzám . Fontosnak tartom, hogy a termék- a kamado grill - megjelenjen a grafikában. A formája, a sziluettje ... stb...
Más ....... Mit értek az alatt hogy túl amerikás?
A BBQ-ra általában az USA-ra asszociálnak sokan, nem véletlenül. Így előkerülhet a zászló, a 66-os út, Szabadság szobor és Texas....etc.

Köszönöm szépen válaszát! Az "amerikás" alatt akkor inkább a szimbólumokat érti ez esetben és nem magát a megjelenítési stílust. Erre voltam kíváncsi. Köszönöm!