Pályázatok

"K LAW" / stilizált "K" betű induló ügyvédi praxis részére

Logó design
-
K LAW
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 91
Dunhart

Megbízó

10

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

5 év 2 hét

Utolsó aktivitás

Koncepciók (117)

Beküldve: 2018. 07. 03.
14
4
9
Beküldve: 2018. 07. 03.
6
0
8
Beküldve: 2018. 07. 02.
1
1
8
Beküldve: 2018. 07. 02.
7
2
8
Beküldve: 2018. 07. 02.
7
4
7
Beküldve: 2018. 07. 18.
5
2
7
Beküldve: 2018. 07. 15.
11
0
7
Beküldve: 2018. 07. 11.
5
0
7
Beküldve: 2018. 07. 16.
6
0
7
Beküldve: 2018. 07. 29.
9
0
9
Beküldve: 2018. 07. 05.
1
0
7
Beküldve: 2018. 07. 02.
2
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Az ügyvédi piacon erős verseny uralkodik, Budapesten és közvetlen vonzáskörzetében a kereslethez viszonyítva enyhe túlkínálat tapasztalható. Az ügyvédi irodák nagysága és teljesítménye jelentősen eltér az 1-2 fős kis praxisoktól a több tucat ügyvédet foglalkoztató nemzetközi irodákig, az általuk lefedett ügytípusok köre szintén szóródik. Mindezen körülmények miatt a piacra belépő új szereplőknek különösen fontos saját maguk megkülönböztetése és a leendő ügyfelek figyelmének felkeltése.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Egy induló ügyvédi praxisról van szó, amely mind megjelenésében, mind munkakultúrájában friss, modern kíván lenni. Széles körben, számos ügycsoportban kíván a piaci igényeknek megfelelni.

Feladat leírása

Feladat: 

Egy olyan logó megtervezésére van szükségem, amely felkelti az azt először látó potenciális ügyfelek figyelmét, de nem hivalkodó vagy erőszakos. Fontos, hogy modern, fiatalos, ugyanakkor elegáns, kifinomult benyomást keltsen és lehetőség szerint mentes legyen a széles körben elterjedt grafikai elemektől (pl. § jel és régies, cirkalmas betűtípusok). A logó vagy a "K LAW" feliratot jeleníti meg vagy egy stilizált "K" betűt mutat. Színvilág szempontjából nincsen szigorú megkötés, preferált a bordó, barna és a hasonló meleg szín, de nem kizárt más megoldás sem (például ezüst, kék).

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Az elsődleges cél a figyelem felkeltése, az érdeklődés megragadása. Kiemelten fontos, hogy a logó az első megtekintést követően később is felidézhető legyen, illetve későbbi megpillantás esetén a praxishoz legyen köthető. Ideális esetben bizalmat gerjeszt és a professzionális ügyvédi tevékenység benyomását kelti, több választási lehetőség esetén elősegíti, hogy a potenciális ügyfelek ezt az irodát válasszák jogi problémáik kezelésére.

Feladat leírása

Célközönség: 

Jogi problémáik megoldására ügyvédi támogatást kereső magánszemély és gazdasági társaságok. Korosztálytól, gazdasági ágazattól és a probléma nagyságától függetlenül jogi segítséget igénylő személyeket egyaránt meg kívánok szólítani.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Alapos, kiemelkedő szakmai tudással, széles körben szerzett tapasztalattal, rugalmassággal, pontossággal és lelkiismeretes, akár idegen nyelven történő munkavégzéssel tudok hozzájárulni jogi problémáik megoldásához.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Alaposság, megbízhatóság, professzionális ügyellátás, gyorsaság, közvetlenség.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Az ügyvédi praxis logójaként használnám a munkát, amely az iroda helyiségeiben, az iroda által küldött levelekben, az irodai névjegyeken, illetve a későbbiekben honlapon, LinkedIn-profilon kerülne elhelyezésre. A használat időtartama határozatlan, potenciális évtizedeken ível át.

Feladat leírása

Stílus: 

Modern, friss, fiatalos, figyelemfelkeltő, ugyanakkor elegáns, határozott.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Az ügyvédi irodák által széles körben alkalmazott, sablonos grafikai elemek összessége (pl. § jel és régies, cirkalmas betűtípusok).

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Határozatlan időtartamra szeretném használni a logót, a felhasználási engedély egyoldalú visszavonásának lehetősége nélkül. A logót jpg, jpeg vagy png formátumban szeretném megkapni, ami lehetővé teszi annak beillesztését irodai levelezésbe is.

Fórum

Tisztelt Kreatívok!

Ezúton jelzem Önöknek, hogy a nyári szabadságolásokra tekintettel a pályázat eredményének kihirdetésére a rendes határidőn túl, 2018. augusztus 25. napján fog sor kerülni. A 10 fős shortlistre fel nem került Kreatívok pályázatait és munkáit köszönöm, a 10 esélyes módosított koncepcióit köszönettel várom.

Üdvözlettel,
Dunhart

Kedves Kreatívok!

Az először győztesnek választott munkát szankcionálandónak ítéltük, a megbízó pedig új győztest választott.