Pályázatok

Joyrider Kft. logójának megtervezése

Logó design
-
Joyrider
60.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 32
Tóth Emőke

Megbízó

19

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 hónap 1 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (39)

Beküldve: 2019. 01. 22.
10
9
10
Beküldve: 2019. 01. 25.
4
1
9
Beküldve: 2019. 01. 23.
6
4
9
Beküldve: 2019. 01. 24.
11
1
9
Beküldve: 2019. 01. 25.
3
2
9
Beküldve: 2019. 01. 24.
10
1
9
Beküldve: 2019. 01. 24.
3
5
8
Beküldve: 2019. 01. 23.
8
3
8
MBM
Beküldve: 2019. 01. 25.
5
1
8
Beküldve: 2019. 01. 24.
6
2
8
Beküldve: 2019. 01. 22.
7
0
7
Beküldve: 2019. 01. 23.
5
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Frissen alakult cégünk célja és fő tevékenységi köre: televíziós dráma sorozatok írása, fejlesztése, készítése, tévés történetmesélés, script consulting, mentoring és oktatás. Tevékenységünket elsősorban európai piacokon tervezzük.
A cég egyik alapítója évtizedes tapasztalattal rendelkezik ezen a területen és olyan sorozatokon dolgozott már fő kreaátorként, mint az Aranyélet.
A sorozatkészítés managpság a negyedik aranykorát éli, nagy a versenyhelyzet, de folyamatosan keresik az új, minőségi, eredeti tartalmakat, mi is erre törekszünk.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

JOYRIDER, journey is as important as the arrival- ez nem egy szlogen, viszont ennek szellemében szeretnénk dolgozni. Hiszünk benne, hogy amit szívből csinálunk, szenvedéllyel, az tud igazán jól sikerülni, ezt a szellemiséget szeretnénk beletenni az általunk készített sorozatokba is. Illetve azt is fontosnak tartjuk, hogy jól érezzük magunkat, és tanuljunk mi is a folyamatok közben (ne csak a többi résztvevő és néző, hanem maguk az írók is), erről szól a Joyrider.

Feladat leírása

Feladat: 

A logónk tervének elkészítése lenne a feladat. Olyan logó terveket várunk, amelyek visszaadják a Joyrider szellemiséget.
Grafikai elem amire gondoltunk:
- driving goggles, repcsis vagy autós szemüveg, amit régen hordtak - ez rezonálhat a Joyrider-re (alapvetően az volt a fejükben, hogy egy nő meg egy pasi utazik egy cabrióban és a csaj fején kendő és napszemüveg és a kendőt meg a haját fújja a szél, a pasi fején meg ilyen driving goggles van:), de aztán ez túl bonyolult és minél egyszerűbb logót szeretnénk.
- Joyrider Y-betűjéből valamit kihozni, mint pl egy végtelen út
- esetleg egy sálat beletenni valahogy a feliratba, mint a cabriós csaj fején
- Illetve maga az út, ha máshogy megjeleníthető
- És egy teljesen más vonulat: The Midnight felirata (zenekar) - csak ezzel az a bajunk, hogy nagyon 80-as évek (és nekünk ehhez nem lesz közünk - az ő zenéjük viszont nagyon 80as évek, úh nekik ez jól el van találva), de a lendülete miatt tetszik nagyon (kép csatolva) Lehet, hogy amúgy a fentieket kellene ötvözni egy ilyesmi felirattal
rózsaszín vagy kék, esetleg más hűvös színek kombója (zöld, kék, persze témától függő) + fekete fehérben is hasson, jól mutasson

Szeretnénk alapvetően, ha a Joyrider felirat is benne lenne a logóban, vagyis ez lenne a logó fő alkotóeleme, úgy, hogy az egyik betűn van grafika és esetleg az önmagában is meg tudja állni a helyét (pl. becsatolt Banijay logó vagy Beta film logó)

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Jelenleg elsősorban a brandépítés lenne a cél, azaz, hogy hozzánk, a munkáinkhoz egy jól kapcsolódó logót tudjanak kötni leendő és potenciális ügyfeleink, partnereink.

Feladat leírása

Célközönség: 

elsősorban céges, B2B ügyfelek lesznek a fő célközönség, ezért konkrét “persona”-t nem fogok tudni meghatározni. elsősorban európai, másodsorban US cégek,( harmadsorban a világ többi része) A cégek között lesznek televíziós disztribúciós, broadcaster és gyártó cégek (pl, Netflix, ZDF, stb.).

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

izgalmas és velős történetek, különleges, egyedi, merész stílusban, magas minőségben, a kelet-közép európai történetmesélést ötvözzük a nyugati (amerikai) sorozatkészítési metodológiákkal, egyedi hang a kelet-közép európaiság miatt, illetve amiatt, hogy csak és kizárólag sorozatokban gondolkozunk (azaz nem filmekben és nem reklámokban)

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

ide ugyanazt tudom írni, mint az előző pontban, mivel csak most indult a vállalkozásunk.

Feladat leírása

Médiaterv: 

honlap, névjegykártya,social media felületek és majd az elkészült sorozatokon is rajta lesz a logónk

Feladat leírása

Stílus: 

Lendületes legyen, de mégis minimalista és egyszerű és mondjon mégis sokat (megnéztük a 2019-es logó trendeket:):)), tehát olyasmi, mint amit bemásoltam out vagy freedom felirat - csak persze ezt grafikusan nem tudom, hogy hogyan lehet jól megjeleníteni Joyrider tekintetében . Meg azért ne legyen annyira minimalista, mint a két becsatolt felirat, azoknál egy kicsit lehet lendületesebb (plusz lásd a "Feladat" mezőben leírtakat)

Feladat leírása

Kerülendő: 

Kerülendő elemek: bukósisak, Joyriderfilms.com kerülendő (van már egy ilyen nevű filmes cég, úh az ő grafikai elemeik kerülendők)

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Becsatoltam hasonló tevékenységi körrel foglalkozó vállalatok logóját inspirációként illetve a szöveges leírásban szereplő, .AI, jpeg és png formátumban kérem szépen a terveket

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum