Pályázatok

IT joggal foglalkozó fiatal, pályakezdő ügyvéd arculatterve

Logó + Kisarculat design
-
dr. Németh Ádám Ügyvéd
75.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 26
24

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 év 10 hónap

Utolsó aktivitás

Promotálás
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (28)

Beküldve: 2016. 05. 12.
20
22
10
Beküldve: 2016. 05. 14.
1
3
9
Beküldve: 2016. 05. 12.
5
4
8
hZs
Beküldve: 2016. 05. 25.
10
0
7
Beküldve: 2016. 05. 23.
15
1
7
Beküldve: 2016. 05. 15.
10
0
7
Beküldve: 2016. 05. 19.
4
1
7
Beküldve: 2016. 05. 16.
5
0
6
Beküldve: 2016. 05. 19.
1
1
6
Beküldve: 2016. 05. 24.
9
1
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Egéni ügyvédként most kezdtem el működésemet, az IT jog területén, azonban már több éves tapasztalattal rendelkezem. Ez egy nagyon dinamikusan fejlődő területe a jognak, de elég kevés piaci szereplő tevékenykedik a területen, sok tehát a megoldandó feladat és kihívás.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Infokommunikációs szakjogász vagyok, az egyetemet követően rögtön ezzel területtel kezdtem el foglalkozni. Jelenleg elsősorban adatvédelmi kérdésekkel, elektronikus közigazgatással, hírközlési joggal és médiajoggal foglalkozom. Relatíve fiatalként kerültem bele a jog ezen területére úgy, hogy a jog előtt mérnöki pályára készültem. Mivel az önálló ügyvédi tevékenységet most kezdem, még sok munka áll előttem, hogy saját ügyfélkört alakítsak ki, megvessem a lábam a területen.

Feladat leírása

Feladat: 

Egy olyan logóra. kisdesign-ra van szükségem, amit egyaránt fel lehet használni a névjegykártyán, levélpapíron és névtáblán is. Ez a logó lenne ügyvédi tevékenységem fő arculati eleme, amit a leendő partnerek felé át tudok adni, amivel saját magam tudom közvetíteni.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Mivel a célközönség nagy része mérnök és informatikus, cél lenne, hogy egy olyan logóval, képpel, motívummal találkozzanak, ami az ő világukból származik. Fontos ugyanakkor, hogy a logó ne legyen túlzottan mérnöki ihletésű, tehát a motívum alapja legyen olyan, ami megragad a mérnökök és informatikusok fejében, de mutassa számukra azt is, hogy egy jogásztól származik, és fogyaszthatónak kell lenni a logónak a szélesebb célközönség számára is, akik részére pedig a logó azt kellene, hogy sugallja, hogy nem egy általános ügyvéddel, hanem az informatikára specializált ügyvéddel találkoztak. Az arculattal kapcsolatban fontos lenne, hogy tükrözze a fiatalos hozzállást is, hogy én magam is fiatal és lendületes vagyok.

Feladat leírása

Célközönség: 

Elsősorban a mérnököket és informatikusokat, köztük a start-up projekteken dolgozó ügyfeleket célozna a logó.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A célközönségem szükségleteit elsősorban speciális jogi szaktudásommal tudom kielégíteni, de fontosnak tartom hogy nem csak a már működő cégek, hanem a kezdő start up-ok is megtalálhatják nálam azt a segítséget, ami a kezdeti jogi bizonytalanságaikat el tudja oszlatni. Ami pedig felém billenti a mérleget, hogy a klasszikus jogászi erények (mint a pontosság, precízség, megbízhatóság) mellett a kreativitást is jogi problémájuk megoldására tudom fordítani.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Munkámmal eddig meg voltak elégedve az ügyfelek, odafigyelek az apró részletekre és a gyakorlat számára is megvalósítható megoldásokra törekszem. A márka lényege pedig, hogy nem egy klasszikus jogi szolgáltatást szeretnék nyújtani, hanem az IT terület dinamizmusát és kreativitását szeretném a jog eszközeivel segíteni, hogy a jog ne gátja legyen az fejlődésnek, hanem a fejlődés szolgálatába lehessen állítani.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Az elkészült logót névtáblán, névjegyen és levélpapíron szeretném használni. A logó lesz az, amivel a nagy nyilvánosság előtt is megjelennék a későbbiekben honlapon, blogokban. A logó megjelenhet az IT szektor széles körében, mivel most kezdem a tevékenységemet, széles körben kívánom a logót terjeszteni.

Feladat leírása

Stílus: 

Alapvetően olyan munkát szeretnék kapni, ami tükrözi a lendületet, de a jogászoktól elvárt megbízhatóságot, precízséget is. A színek terén a kék színt preferálom. Nem baj, ha a munka egyszerűbb, ha az letisztultságot tükröz. A logóban a nevemnek jó lenne visszaköszönnie, de elég ha csak a monogram jelenik meg, vagy azt felhasználva alakul ki a logó.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Olyat logót láttam korábban, ami alapvetően egy nyomtatott áramkört szeretett volna szimbolizálni, de ezt kerülném, részben megjelenhet a nyomtatott áramkör a logóban, de ne ez legyen a domináns. A túl sok szín használata is kerülendő.

Fórum

Tisztelt Megbízó!

Szeretném megkérdezni, hogy van-e pontos elvárása a szöveget illetően. Pl.: titulus (ügyvéd vagy IT ügyvéd stb...) A kártyán szereplő elérhetőségek mintaszerűek lesznek, ha jól értem, mert nem adott meg erről elérhetőséget.

A névjegy 2 oldalas legyen? Vagy egyik oldal magyar és a másik angol?

Köszönettel:
1 Kreatív

Kedves Kreatív,
A szöveget illetően az alábbi pontosítást tudom tenni:
Ami a névjegyre szükséges a standard adatokon kívül (cím, tel, email), a nevem mellett az Ügyvéd megjelölés és az hogy infokommunikációs szakjogász.
A névjegyből elég az egyoldalas is magyarul.
Üdv,
Ádám

Köszönöm! A titulusra ezt fogom írni. Az adatoknál természetesen alap, hogy a cím, tel., e-mail vannak feltüntetve, de nem láttam, hogy ezeket megadta volna a leírásban. Erre kérdeztem rá, hogy oda elegendő minta (fars) adatokat beírni? Elnézést, hogy előzőleg nem jól tettem fel a kérdést.
Köszönöm a válaszát!

Kedves Kreatívok,
Sajnos úgy tűnik nem voltam elég pontos a brief-ben.
Amire alapvetően szükségem lesz, az a névjegykártya, levélpapír, és a névtábla (ha ez belefér).
Adataim: dr. Németh Ádám Ügyvéd, Infokommunikációs szakjogász, cím: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 3. III./2., 41-es kapucsengő (a kapucsengő csak a névtáblán érdekes), tel: 06703834055, email cím még előkészület alatt, a napokban meglesz az is.

Fórum (4)