Pályázatok

IT fókuszú ügyvédi iroda arculatának tervezése

Logó + Kiterjedt arculat design
-
Homoki Ügyvédi Iroda
95.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 20
homokiui

Megbízó

25

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 év 3 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (17)

Beküldve: 2016. 02. 24.
5
21
9
Beküldve: 2016. 02. 28.
5
2
8
ens
Beküldve: 2016. 02. 27.
1
2
8
hZs képe
hZs
Beküldve: 2016. 02. 28.
10
2
8
Beküldve: 2016. 02. 15.
4
3
8
Beküldve: 2016. 02. 28.
13
1
8
Beküldve: 2016. 02. 22.
5
1
8
Beküldve: 2016. 02. 13.
10
2
8
Beküldve: 2016. 02. 15.
6
0
8
IT
Beküldve: 2016. 02. 28.
14
1
8
ens
Beküldve: 2016. 02. 27.
2
2
8
Beküldve: 2016. 02. 28.
11
1
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Országosan 12000 ügyvéd van, ebből Budapesten 5600 körül. 90%-uk egyéni ügyvéd vagy egyszemélyes ügyvédi iroda tagjaként dolgozik. A cégérték erősen személyhez kötődő. A piacon egyre fontosabbá válik a termékek és arculatok differenciálódása, a szolgáltatások piaci sztenderekhez közelítése (legalábbis annak igénye).

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Ez egy 2016. április 1-jével újraindítandó, néhány fős ügyvédi iroda, egy ügyvéddel. Kizárólag informatikai és távközlési ügyekkel foglalkozik, és ezt a fókuszt meg kívánja tartani. Ezen belül a fő profil nagymegrendelők beszerzésének támogatása és informatikai tárgyú szabályozási jellegű támogatás, büntetőügyekkel nem foglalkozik. Korábban az iroda már létezett 2 évig, de nem szeretném az akkori logót felhasználni.

Feladat leírása

Feladat: 

1. 90x50 mm-es névjegykártya. Adattartalma: iroda neve, személy neve, titulusa (pl. "ügyvéd, szabályozási szakjogász"), email címe, iroda postacíme, telefonszám, mobilszám, honlap nem teljes URL címe (homoki.net), valamint legyen helye a névjegyen annak is, hogy az irodát "bejegyezte Budapesti Ügyvédi Kamara XXXX számon" (nem kötelező ezzel a szöveggel). Lehet kétoldalas is (pl. egyik oldalon az iroda adatai, másik oldalon a személy adatai), de nem elvárás.
2. Ügyfélnek kimenő ügyvédi irodai ajánlat első oldala Word sablonként. Ez lehet színes, figyelemfelhívó jellegű. A sablon szövegezése vagy struktúrájára javaslat nem elvárás, de legyen benne egy címzés (cégnév, személynév), tárgy és feladó azonosító rész.
3. Nem feltűnő/hivalkodó Word sablon (fejléc) változat, nem ajánlat jellegű hivatalos levelek fejléceként.
4. Powerpoint sablon (slide master).
5. Borítékhoz minta feladókénti megjelölésre (162x229-es, C5-ös borítékot figyelembe véve legyen arányos méretű).
Természetesen a logóra önmagában is szükségem lenne.
Ha magában a logóban szerepel magyar ékezet (pl. "Ügyvédi" vagy "Péter"), akkor készüljön a logóból egy angol nyelvű változat is ("Homoki Law Firm" vagy "Peter"), de az 1-5. pont szerinti változatokból egyébként nem kell angol nyelvű változat is.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Hitelesen képviselje a győztes munka, hogy az ügyvédi iroda professzionális, magas színvonalú munkát végez, megbízható, és szakterülete az informatikai jogi kérdések köre.

Feladat leírása

Célközönség: 

Hazai és külföldi, a specializáció magasabb árát megfizetni képes informatikai megrendelők (hitelintézetek, biztosítók) és szabályozó hatóságok.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Mert mi a szakosodásnak és a tapasztalatnak köszönhetően jobban értünk az informatikai vonatkozású jogi és szabályozási szakkérdésekhez.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Megbízható, fókuszált, informatikai szakterülethez jól értő, jogi szolgáltatást nyújt, magas minőségű.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Alapvetően ügyvéd-ügyfél kommunikációban lesznek használva, de ezen kívül oktatásokon, tréningeken, konferenciákon is az ügyvédi iroda jelzésére felhasználnánk, valamint a későbbiekben valószínűleg az ügyvédi honlap tartalmában is felhasználásra kerül. Az iroda létezése alatt, várhatóan talán csak 5 éves időtartamban lesz használva.

Feladat leírása

Stílus: 

1. Legyen modern és sugalmazzon bizalmat, professzionalitást. Fontos, hogy az iroda informatikai fókusza valahogy megjelenjen, de ez nem mehet az ügyvédi hivatástól elvárt konzervativitás, professzionalitás rovására.
2. Színeket illetően szeretnék egy kékes hangsúlyt, de a színek száma szorítkozzon minimálisra.
3. A Magyar Ügyvédi Kamara vonatkozó szabályzatának IV. pontja korlátozza a névjegyen és névtáblán feltünthető információk körét. Ezért bele kell tudni magyarázni a logó elemeire, hogy azok valahogyan a névhez kapcsolódnak (annak részét képezik). Tehát pl. lehet kalligrafikus diszítés, dekorációs elem, de valahogyan mindegyiknek grafikusan is kapcsolódnia kell az iroda nevéhez, ne legyen különálló figura. Azonban elfogadhatóak a kizárólag betűből álló rövidítések (pl. kezdőbetűk mint logó elemek), ha szükségesnek tartják a tervezők (de nem megbízói elvárás a betűs rövidítés.) (Az ilyen betűs rövidítést más ügyvédi irodák is kellő számban használják ahhoz, hogy ebből nem lehet fegyelmi ügy.)
Nem érdemes elolvasni, de ha valakit érdekel a kamarai szabályzat része: http://www.magyarugyvedikamara.hu/common/file-servlet/document/632/defau....

Feladat leírása

Kerülendő: 

Paragrafusjel, Justitia, mérleg, kard, pajzs, valamint általában olyan önállóan beazonosítható figura/alak, ami nem kötődik az iroda nevéhez (lásd részletesebben a "stílus" pontban).

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Kérném a logót és ha lehet, a többi mutációnál létrejött grafikus eredményt is szerkeszthető vektorgrafikus formátumban is (lehetőleg SVG-ben vagy SVG-ben is, de fontos, hogy legyen meg a forrásformátum, akármiben készíti el a tervező).
A 2-4. pont szerinti feladatok outputját DOTX/POTX formátumban is szeretném kérni.

Fórum

Kedves Kreatívok!

Elsiklott a szemünk a szétszórt koncepció látványtervek felett, amit javítanunk kell. Mivel a shortlisten legalább két munkának kell szerepelni, mi viszont törölni fogjuk a győztes összes többi koncepcióját, megkértük a megbízót, hogy jelöljön ki olyan másik munkát, ami megkaphatja a shortlist jelölést.

Közben javítottuk a dolgot, a megbízó gyors és együttműködő volt.