Pályázatok

ISTERIA / Isteria - casual street food logo design

Logó design
-
ISTERIA / Isteria
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 133
AQUARII

Megbízó

2

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 4 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (158)

Beküldve: 2020. 07. 11.
7
1
9
Beküldve: 2020. 07. 03.
4
0
9
Beküldve: 2020. 07. 03.
3
0
8
Beküldve: 2020. 07. 11.
5
0
8
Beküldve: 2020. 06. 24.
6
0
8
Beküldve: 2020. 06. 24.
5
0
8
Beküldve: 2020. 07. 04.
9
1
8
Beküldve: 2020. 07. 02.
1
0
8
Beküldve: 2020. 06. 28.
3
0
7
Beküldve: 2020. 06. 24.
12
0
7
Beküldve: 2020. 06. 27.
14
0
7
Beküldve: 2020. 06. 24.
4
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Az ISTERIA / Isteria egy új márka és egy új koncepció, az úgynevezett casual street food (ez a gondosan kiválasztott és kiváló minőségű ételek koncepciója, amelyek támogatják az egészséges életmódot, miközben megfelelnek a modern étkezési trendek elvárásainak. Olyan koncepció, amely a tradicionális vendégszeretet és a gyorsétterem elemeit képviseli. Sikere mögött vannak a helyszínen készített ételek friss és kiváló minőségű alapanyagokból, innovatív receptek felhasználásával (ez egy megfizethető, nagyon változatos étel) a piacon, a szlovákiai Dunaszerdahely központjában, a korzó közvetlen közelében található. A közelben különösen kávézók, hamburgert, kebabot vagy pizzát kínáló gyorséttermek találhatók. Az összes említett egység többnyire félkész termékekből készített termékeket kínál. Az ISTERIA márka koncepciójának különbözõnek kell lennie, különösen annyiban, hogy vevõi számára friss, hûtött, azaz nem fagyasztott alapanyagok használ ételei elkészítésénél. A nyersanyag-beszállítók kiválasztásakor elsősorban a helyi beszállítókkal működünk együtt, ez ismét megkülönböztet bennünket más egységek tevékenységektől, amelyek főként nagykereskedőktől vagy külföldről vásárolnak nyersanyagokat. Célunk a hagyományos ízlésű, modernan újragondolt, megfizethető termékek kínálata. Kínálatunkat közvetlen fogyasztásra, valamint Dunaszerdahely város körüli kiszállításra összpontosítjuk.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Csapatunk sok éves tapasztalattal rendelkezik a gasztronómia területén. Mottója, amelyre támaszkodik, mindig első osztályú és kiváló minőségű alapanyagok megválasztása és kiváló minőségű étel kínálata, modern és tiszta környezetben az ügyfelek számára. Célunk az ügyfél maximális elégedettsége.

Feladat leírása

Feladat: 

Az ISTERIA márka logójának egyszerűnek, frissnek és modernnek kell lennie. Az ISTERIA márka szerepe az, hogy vonzza az embereket, akik szeretik a modern és magas színvonalú gasztronómiát. Az ISTERIA név az ister szóból származik - ez a Duna szó fordítása a Latin Ister szóból, az Ístros görög szóból származik. A Duna a felvidéki Csallóköz egyfajta jelképe, ahol Dunaszerdahely városa található. Az ISTERIA szó választásánal más hasonló hangzású külföldi márkák is ihlették csapatunkat.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Cégünk modern, időtlen, szemet gyönyörködtető és minimalista logót keres, amely könnyen megjegyezhető. Az eleganciának sugároznia kell a logóból. Célunk, hogy a logó kifejezze, hogy az étterem olyan prémium minőséget kínál minden termékében. A logóból érezni kell, hogy nem gyorsétterem, olcsó étel, hanem kiváló minőségű és elfogadható árú étel. Célunk, hogy az ügyfelek emlékezzenek logónkra, amikor az "ISTERIA" szót kimondják. A koncepció alappillérei a frissesség, a minőség, az egyediség és az ésszerűen gyors kiszolgálás.

Feladat leírása

Célközönség: 

Kínálatunkban minden korosztály megtalálja számítását.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Ez a casual street food egység egy olyan hely, ahol a vendég kellemes időt tölthet igényes és modern környezetben. Ezt biztosítja az építészeti tervezés, a barátságos személyzet és ez utoljára, de nem utolsósorban, az ISTERIA márka logójában is tükröződik.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Termékcsaládunkat az ISTERIA márkanév alatt kínáljuk. A menü reggeliből, ebéd menüből, állandó és szezonális menüből áll. A termékválaszték húsos és hús nélküli ételekből áll, egyaránt szeretnék a vegetáriánusok vagy vegán vendégeket is megszólítani. Kínálatunkban megtalálható friss smoothies, modern levesek, friss alapanyagokól készült hamburgerek, friss sültkrumpli és sokfajta modern street food étel.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logó különféle médiában mutat be minket. A logó látható az egység ablakaiban és az épület homlokzatán egyaránt. A logót szeretnénk felhasználni csomagolóanyagokra amelyekbe a termékeket szállítás esetén csomagoljuk, menü kínálatra és a munkavállalói egyenruhákra (póló vagy kötény) is. Az ISTERIA márkát a közösségi hálózatokon - facebookon, az Instagram-on és a saját weboldalán is felhasználnánk teljes terjedelmében. Szívesen használnánk a logó bármely elemét vagy a logó színtartományát egyaránt.

Feladat leírása

Stílus: 

Arra számítunk, hogy a logó innovatív és divatos, kevés színt tartalmaz, ami egyszerre biztosítja a minimalizmust és az időtlenséget. A formatervezés szempontjából azt szeretnénk, ha a logót fekete-fehérben is felhasználhatnánk ( ilyen formában a csomagolóanyagokra használnánk). A használt betutípus lehet kis / Isteria / es nagybetu / ISTERIA / egyaránt.

Fórum

Tisztelt Megbízó! Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan mottó, szlogen vagy bármilyen plusz információ, ami esetleg megjelenhet a logóban és ezzel együtt minden csomagoláson, kirakatok, stb. egyfajta üzenetként?

Tisztelt Megbízó!
Esetleg tipográfiai logó is lehetséges? A logó utaljon a cég tevékenységére vagy jelenjenek meg annak elemei?

Tesztelt “gyalogosdesign”,

Slogan / motto - local, fresh, seasonal. Ez a motto megjelenhet peldaul a csomagolason, mint a csomagolt etel jellemzoje, logoban szerintem nem utalna konkret dologra mivel hianyozna a “food vagy street food” a szobol, mottobol. Abban az esetben, ha a mottohoz csatlakozna a street food szo , elveszne az egyszeruseg. Ha sikerul valamilyen elegans megoldast talani, orulni fogok.

Tisztelettel,

Zsigray Zsolt

Tisztelt Martino,

a logo lehet tipografiai is, utalhat a ceg tevekenysegere is. Ceg tevekenysegenek elemei megjeleniteset, ha lehetseges kihagynam, orulnek, ha modern dinamikus, otletes, egyszeru es konnyem megjegyezheto logot sikerulne letrehozni.

Tisztelettel,

Zsigray Zsolt

Tisztelt AQUARII!
A kérdésem az volna, hogy azt megmondaná e, hogy mióta működik az étterem? Csupán csak egy évszámra lenne szükségem a design végett.
Előre is köszönöm, ha megoldható. Illetve, hogy van e valamilyen konkrét színvilág, amit Ön/Önök szeretnének?

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje 1 héttel kitolódott.

Tisztelt Megrendelő!

Esetleg egy értékelést kérhetünk, így hogy hosszabb lett a kiírás sokaknak támpont lehetne, hogy jó irányba indultak v sem.

Köszönettel:

Tisztelt megrendelő!

A színvilág engem is érdekel, van-e elképzelés az irányról? Illetve, milyen típusú csomagolása lesz a termékeknek?

Köszönöm!

Tisztelt megrendelő!
Egy értékelést én is elfogadnék,hogy tudjam jó irányba indultam vagy nem .
Köszönöm !

Köszönjük! :)

Július 8.-án küldtem be koncepciót. Más is járt úgy,h arra vgy amit késöbb kuldott be,nem kapott ra értékelest? Remélem azert az egesz koncepciom,megtekintesre fog kerulni. :) ezt amugy csak azért kérdezem,mert azt latom,h a megrendelo pl.2 oraja vlt aktiv....de értékelés napok óta nincs. :/

Én júl. 9-én küldtem el a terveket, azóta én sem kaptam pontszámot. Remélem nem azért, mert a megrendelő nem találta meg a számításait egyik logóban sem. Amikor legutóbb ehhez hasonló esettel találkoztam itt, akkor a pályázatot egyszer csak visszavonták, szeretném azt hinni, hogy itt nem ez fog történni.

Köszi a választ. Hát nemtom....lehet amit 07.08. után küldtünk át se lett nézve?! Senkiről nem akarok rosszat feltételezni természetesen,de ha azóta nem lett értékelve,nem jut más eszembe. Pedig mindenkinek elég sok munkája van a logokba. Vgy logoba. A megrendelő amugy lemondott a kiírt összegről. Így ha ő nem is talál megfelelőt és visszalép,akkor a Kreanod fog győztes kiválasztani. Igen amugy nálam is vlt már ilyen,itt Kreanodon....hogy hosszü csend után-amijen a mostani is-le lett fújva a pályázat,mert egy logo se tetszett a megbizónak. De naiv természetemből fakadoan arra is gondolok,h esetleg a megbizónak nem a logok most a legnagyobb baja,hanem lehet történt nála vmi,es ezert tünt el. Bmi előfordulhat. Bárhogy is legyen,én már csak azért is várom,h ki lesz a győztes,h utána kitehessem a nyilvános portfoliomba a logokat...mert ugye az a szabályzat,h addig nem fedheted fel magad. Igy pl Behancre vgy bhova máshova se tehetem ki.

Melyik pályázatra utalsz? Én egy ilyen esetre emlékszem (azt sem tudnám most pontosan felidézni, melyik volt, de a fórumban meglesz a nyoma), hogy garantált díjazásnál nem maradt más választásunk.

Azt hiszem egy edzőteremnek volt szüksége új logóra, EliteGym, ha jól emlékszem. Ott minden koncepció értékelve lett, de kb. két héttel a leadási határidő lejárta után vissza lett vonva a pályázat. Gondolom, nem nyerte el egyik terv sem maradéktalanul a megrendelő tetszését vagy nem tudom, mi történhetett. Aztán, hogy annál a pályázatnál garantált díjazás volt-e, azt már nem tudom megmondani. Arra akartam utalni ezzel a példával, hogy abban az esetben is ilyen "misztikum" volt, hogy miért nem hírdet a megrendelő shortlistet avagy győztest.

Jaj, bocsi, később esett le, hogy nem Nekem volt címezve a kommented! :D

Miért szerinted hozzám :D?! Nem hiszem. Szerintem neked írta. De ha nekem,akkor sorry ha nem úgy jött le az írásomból,h igen nálam is volt olyan a Kreanodon,h a megrendelőnek nem teszett egy logo sem,DE!!!! akkor is,mint általában mindig lett győztes hirdetve a Kreanod által. Fu már nem is tudom melyiknél vlt akkor is vmi óriási "összevisszaság" 1. A megrendelő mindenkit csúnyán lepontozott ,mindrnki tök kivolt...aztan asszem vegül győztes se lett. Majd a Kreanodosok picit mindenkit feljebb pontoztak,mert kicsit para vlt tényleg amit a negrendelő csinalt.-nem a valóságnak megfelelően pontozott. Asszem ez egészen pontosan a G-Cutz Barber Shop vlt. A pontozasra emlekszem,arra pontosan nem,h lelépett e a megrendelő vgy sem,de a feljebbi kommentembe is írtam,h ha így is történik,mindig van győztes kiválasztva,es ki is van fizetve,mivel többynire le is mondanak a pénzről,és ott van,h garantalt dijazas. Ezt neked irom Sedokone. Szóval a helyeslésem,h igen nálam is vlt ilyen,az arra vonatkozott,h nálam is vlt olyan pályázat itt,ahol nagy csend után lelépett a megrendelő. Es utana irtam,h de lesz es vlt is kifizetes. Szoval nálam még nem vlt olyan,h ne lett volna győztes kihurdetve,penz jutalommal. Mindig vlt. Barhogy is alakul. Szoval remelem most jol írtam le,h en csak arra helyeseltem,h lelepes volt. Arra nem helyeseltem,h nem vlt kiválasztva győztes es h penz se kapott senki. Ilyen nem volt. Es nem is szokott lenni /szerintem/ :)!

Jah én bocsi,Sedokone. :DDD Most látom gépről nézve,h Gergő nekem írta a kommentet. Én is azt hittem neked. Teloról nem láttam. Szóval ahogy a legutolsó kommentembe írtam,valszeg én írhattam le szarul,és biztosan úgy jött le "mindenkinek",h jaj én is futottam bele olyanba,amikor eltünt amegrendelő és nem lett semmi. Nem ilyen nem történt. Olyan történt,h a megrendelőnek egy se tetszett,és végül ö nem hirdetett győztest,de a Kreanod igen. Szóval én tudom,h szinte mindig így van. Ugyh jah. Sorry ha sikerült félre érteni valamit. Túl péntek van. Köszi a megértést. Peace.

ui. meg amúgy se vgyk olyan rosszindulatú,h szarul állítsam be ezt az oldalt. Nincs miért. Nem akarok senkinek sem ártani. Miért is tenném?! Semmi okom rá :). Minden rendben ezzel az oldallal. AZ meg,h néha eltűnnek a megrendelők. No hát ez nem a Kreanodon múlik. :)

Tisztázzunk néhány dolgot. :) Ha egy pályázat díjazása nincs garantálva, akkor semmi kirívó nincs abban, hogy nem hirdetnek győztest. Benne van a pakliban, és ezt mindenki tudhatja is, amikor jelentkezik a pályázatra. Természetesen ez nem ideális, de ettől még tény. (Összességében a pályázatok sikerességének aránya 90 százalék fölötti.) Azzal van probléma, ha garantált a díjazás, és egy adott megbízóból nem tudjuk kisajtolni a pénzt, ha mégsem akar fizetni. Ez ugyanis kockázat, hogy mégsem tetszik neki egyik megoldás sem. Emlékeim szerint ilyen egyszer fordult elő 600+ pályázat során, akkor is külföldi illetőségű céggel, így nem volt reális, hogy bármilyen eszközzel is eredményt érjünk el, ha ők inkorrektül akarnak eljárni. (Remélem, az emlékem nem csal, és tényleg nem volt több alkalom. Jelenleg a derlaszento pályázat mutat ilyen veszélyt évek után ismét.

Jelen esetben még nem telt el sok idő a határidő lejárta óta, szóval nincs ok pánikolni.

Kedves Gergő!

Nem akarom itt offolni a topicot :), de régóta érdekel, és a gyakori kérdéseknél se találtam a megoldást. Szóval, mi a különbség a "Sikeres" és a "Győztes kiválasztva" pályázatok között? Persze, ha más is tudja a választ ne tartsa magában!
Köszönöm! :)

Szia! :) Szóval amikor a Megbízó kivàlasztotta a nyertest, a győztesnél megjelenik ez az opció hogy Sikeres evvel zàrja le az egèszet ami azt jelenti , hogy a Megbízó kifizette a munkàjàt. Csak sokan nem hasznàljàk. Làtom te is nyertèl màr pàlyàzatot. Neked nem jelent meg? Vagy lehet èn emlèkszem rosszúl, règen nyertem.

Pontosan. A győztes kiválasztása után még az átadás-átvétel következik, aminek megtörténtét mindkét félnek jeleznie kell a jóváhagyásával. Amikor ez megtörténik, akkor vált Sikeres státuszba a pályázat.

Én minden ilyennel tisztába vagyok. :) tudom azt,h van olyan,h garantalt dijazás,es vannak olyan pályázatok is,ahol ez nincs. Így benne van a pakliba,h akkor ha nem tetszik a mrgbizónak,nem fizet. Ennyi. Én ezeket mind tudom. ;) Eléggé átragtam magam anno,a dolgokon mi mit jelent,mert érdekelt. :) meg én le is írtam a másik felhasználónak ezeket is...ha van garantalt dijazas,van kifizetes,kb akkor is ha a megbizo lelép. Szóval mostmár nem ragoznám túl a kommentem. Úgy gondolom semmi rosszat nem írtam. Ugyj nem gondolom,h bmiért is rosszul kellene éreznem magam. :( Titeket se szóltalak le. Probaltam elmagyarazni,a masik félnek,h mukodik...es azt is,h amugy nem igen vlt olyan,h ne lett cna kifizetes. En eddig olyannal nem talalkoztam. Ezt akartam leirni tegnap is,de valszeg nem sikerült átadnom.

Gratulálok! :)