Pályázatok

Intim betét termékcsalád logó design

Logó design
-
Softelle
80.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 97
kisanik

Megbízó

34

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 év 9 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Brief írás segédlet
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.
Brief írás segédletA brief írásban mi is segédékeztünk, hogy a megbízói igények egyértelműek legyenek a résztvevő kreatívoknak.

Koncepciók (166)

Beküldve: 2014. 10. 15.
16
14
9
Beküldve: 2014. 10. 15.
4
2
7
Beküldve: 2014. 10. 18.
4
0
7
Beküldve: 2014. 10. 08.
13
2
6
Beküldve: 2014. 10. 16.
7
1
6
Beküldve: 2014. 10. 20.
5
0
6
Beküldve: 2014. 10. 21.
8
2
6
Beküldve: 2014. 10. 21.
12
4
6
Beküldve: 2014. 10. 18.
1
0
5
Beküldve: 2014. 10. 21.
2
0
5
Beküldve: 2014. 10. 20.
3
0
6
Beküldve: 2014. 10. 21.
4
1
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A termék teljesen új a női intimbetét termékek piacán. A polcokon megtalálható Libresse, Always és egyéb kisebb gyártók termékeitől egészségügyileg sokban különbözik: ez a termék egy olyan réteget tartalmaz, mely nedvesség és hő hatására semlegesíti a baktériumokat és a szagokat, tehát sokkal egészségesebb. Természetes anyagokból készül és légáteresztő.
A piacról hiányzik ez a fajta termék, amelynek pozitív hatásai vannak a női szervezetre. A nők nyitottak az újdonságokra, mely a kényelmüket szolgálják, hajlandóak többet költeni az egészségük megőrzésére.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk kereskedelmi tevékenységgel foglalkozik sikeresen több évtizede.
Jók vagyunk a piaci rések és hiánypótló termékek megtalálásában.
Energikusak vagyunk, jó,fiatalos csapatunk van és jó üzleti érzékkel megyünk a feladataink felé.

Feladat leírása

Feladat: 

A mostani pályázat célja a női intim termékcsalád logótervezése.
Logó szövege: Softelle
Egyszerű,átlátható,steril,tiszta de mégis kifinomult hatást keltsen! Ragaszkodunk hozzá,hogy legyen rajta piros kis kereszt,mutatva a patika jelleget,megbízhatóságot.
Szemet vonzó,nőiességet,lágyságot sugárzó, modern legyen.
Inkább tipografikus logot szeretnénk látni.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A logó képe közvetítse a feladat részben leírt főbb üzeneteket. Nőiesség, steril tisztaság, kifinomultság, kecsesség. Mindemellett a logó legfontosabb funkcióját érje el, a beazonosítást és a megjegyezhetőséget, tehát jól megkülönböztethető legyen a versenytársaitól is.
A parfümös dobozok igényességére törekedjünk.

Feladat leírása

Célközönség: 

22-45 éves női közönség, akiknek az egészségük fontosabb, mint a legolcsóbb termék megvásárlása

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Olyan speciális réteget tartalmaz a termék, mely baktérium-semlegesítő hatású, így a fertőzés veszélyét 96%-kal csökkenti.
Szagsemlegesítő: nem érez ezentúl kellemetlen szagokat.
Legjobb és legnagyobb nedvességszívó képesség a piacon. azonnal elnyeli és zselévé alakítja a nedvességet, így nem folyik ki, és soha nincsen nedves érzése a bőrén.
Légáteresztő, lélegzik, nem izzad bele.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

megbízható
egészséges
nőies
igényes
természetes

Feladat leírása

Médiaterv: 

A DM polcain, elsősorban Európában jelenik majd meg a termék.
A márkanév logója a női termékcsaládé lesz, és mint olyan nem tervezzük megváltoztatni hamar, mivel be akarjuk futtatni a terméket.
A logó megjelenése: termékeink csomagolásán - igényes dobozokon, weboldalon, névjegykártyákon kell, hogy használható legyen és jól mutasson.

Feladat leírása

Stílus: 

az egészségesség és a lágy nőiesség kinézetének ötvözete
egyszerű, ötletes, sokatmondó
női-finom lelket megérintő

Színben nincsen megkötés, mutasson jól a piros kereszttel.

Feladat leírása

Kerülendő: 

-nem hasonlíthat a libresse, always, carefree,biointimo,stb. márkák logójára
-ne a kereszten legyen a hangsúly

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Nappali betét, éjszakai betét, tisztasági betét, intim törlőkendő és tampon kerül forgalmazásra.
Magyar, német, angol, lengyel, cseh területekre készülünk.
A termék dobozának főoldala angol nyelvű lesz.

A pályamunkákat folyamatosan ellenőrizni fogjuk. A pályázat végén a legjobb pályamunkákhoz ajánlást írunk.

Fórum

A brief-fel kapcsolatban jegyezném meg halkan - nem is igazán grafikus feladata - de a feladat során sokat egyeztetek nőneműekkel. Az első pont, amit elmond mind, hogy
PIROS NE LEGYEN BENNE.

Szóval a vörös kereszthez nem tudom, milyen okon ragaszkodunk, de esetleg el lehetne engedni..

Tudtommal a vörös/piros keresztet egyébként nem is lehet akárhol felhasználni. Nemrég volt belőle botrány, hogy még a vakvezető kutyákról is levetették.

http://www.voroskereszt.hu/az-emblema/toervenyi-hatter/110-jogosulatlan-...

http://www.borsonline.hu/20140623_vakvezeto_kutyakon_sem_lehet_tobbe_vor...

Sziasztok!
Akkor most kell tartalmaznia a logónak vörös/piros keresztet, vagy elhagyható, vagy tilos?
Üdv.

Köszi az infot. utánajárok.

A piros nem a logó színére vonatkozott. A színben szabad kezet kaptatok. Köszi a hozzászólást!

Elhagyható. Rád van bízva, hogy hogy fejezed ki a termékek egészségügyileg előnyös hatását.
köszi a kérdést, jó munkát!

Hát nem szerencsés, hogy ez csak 21-én derült ki.

Érdeklődnék, hogy mikorra várható eredményhirdetés ???

Az eredményhirdetés várható időpontja: 2014. október 30. vagy 31.
Köszönjük a türelmet!

Minden tiszteletem a megbízóé, de szolidaritásból 0-ra vizsgázott ! Értem én, hogy sok olyan koncepció van, ami nem tetszik, de hogy a 166-ból 44-et egy pontra értékeljen, ez azért viszi a pálmát! Arról nem is beszélve, hogy már az első 12 sem érdemelt többet 5 pontnál... És itt nem a magam munkájáról beszélek, én hobbi szinten nem is vártam többet, de rengeteg olyan koncepció van, ahol LÁTSZIK a minőség, a belefektetett munka, erre le vannak húzva 1 pontra. Az összes koncepció több mint NEGYEDE!

Egyet értek az előttem szólóval!

Botrány ami az oldalon megy, botrány....
Mert ne legyek első, nem az első helyért nyavalygok...
De 1 pontot kapok mindenre, okés nem tetszik amit csináltam!
DE HOGY ELŐTTEM 2 pontot kapnak olyan kókler munkák, hogy ovis koromban csináltam olyanokat, na akkor már elgondolkozok...

További szép napot!

most nézem: azért nem kevés szemét került ide, borzasztó a színvonala a megoldásoknak.

köszönöm!

tetszik amit csináltál, megkerestem, de egyáltalán nem akartad elhinni, h ezt nőknek kell eladni. Ezért kaptál keveset, mert nem nekünk készültél vele.
A betűk formavilágát és a színeket (amiket nagyon jól összeválogattál) egy sport-márkához tudok elképzelni.
Minden jót!

nem is ezzel volt a gond, hogy 1 pontot kaptam, nem érdekel.
csak azzal, hogy előttem 2-3-4 akárhány pontot kaptak olyanok, AKIK LE SE TUDTÁK HELYESEN ÍRNI például a "márkát", vagy egy, még sportmárkához se illő gagyi tipót választottak, de "nem fogok ujjal mutogatni" senkire, csak fura ez a pontozás így.

Teljesen korrekt a pontozás, úgy vélem. Hiába kaptam csak 4 pontot, szerintem a sorrend teljesen jogos mind az első, mind az utolsó helyezettek tekintetében. Mielőtt bárki magára venné: nekem is születtek 1 pontos munkáim.
Gratulálok a győztesnek!

Hát nekem is lenne hozzászólni valóm, de nem a megrendelő felé. Az én munkáim nagy részét törölték, csupán azért mert nem külön-külön koncepcióban volt. Illetve az ügyfél nem kért névjegyet, holott a leírásban szerepelt. És ahogy látom, más névjegyes mock-up-ját nem törölték. Míg az én mock-up-jaimat mind törölték! Felháborító és nagyon tiszteletlen ami itt folyik, és ez nem az első eset. Nagyon bunda szaga van ennek a dolognak! Mások munkáit méltatni kellene, legalább annyira, hogy nem törlik, hanem egybegyűjtik, ha már ez a kifogás, hogy nem külön külön kellene feltölteni. Mindemellett az ügyfél érdekeiben csoportosítottam másként. Logók egy helyen, Mockupok logóval egy helyen. Szerintem nem bonyolult. Azt is eltudom képzelni, hogy az ügyfél nem is látta a munkáimat, mivel a pontozásnál azt látom, hogy vannak olyanok is melyek magas pontszámúhoz hasonlítanak. Mivel nem az első eset, én a legtöbb helyen megfogom írni, hogy ez egy BUNDA! És természetesen feljelentést is teszek. Ha netán nem látta volna az ügyfél, akkor itt egy link.

https://www.dropbox.com/sh/oo1gqwralww6vmx/AAAlJP6lwB437-hFRPaBwx7ia?dl=0
https://www.dropbox.com/sh/27xrpp6c3ywj3yj/AABycAR90zPtx5ozOvj32waea?dl=0

Kedves Spacedesign!

Nem szoktuk törölni magyarázat nélkül senkinek a munkáját, veled is hosszú kommentekben egyeztettünk, hogy miért teszünk, de akkor leírom itt is. Az egy dolog, hogy szerinted aszerint kell a látványterveket koncepcióba rendezni, hogy külön a különböző logók, névjegyek stb, de nálunk más a szabály. Ez nem tetszhet mindenkinek természetesen, de attól még így van, és azért valljuk be ez a bevett gyakorlat a dizájnerek körében. Minden logót a hozzátartozó látványtervekkel, de egymástól elkülönítve mutat be mindenki. Erről tájékoztattunk is téged, de nem végezted el magad az átcsoportosítást, ezért a határidő lejártával nekünk kellett ezt megtenni.

Szintén belinkeltem neked kommentben az indokolatlan plusz munkára vonatkozó szabályozásunkat is: http://kreanod.hu/faq/mi-az-indokolatlan-plusz-munka-es-miert-tiltott Találkozhatsz olyan látványtervekkel, amhol valaki egy névjegykártya mock - upra simán elhelyezte a logóját, de semmilyen más tervezési munkát nem végzett. Ez nem tiltott. Az általad linkelt névjegykártya tervek pedig ugyanezen okból kifolyólag igen, mivel nem csak egyszerűen elhelyezted a logókat egy névjegykártya formán.

Ha mégis találsz olyan koncepciót, amiben a fentiek tükrében is kifogásolható látványterv található, akkor az személyesen az én mulasztásomnak köszönhető, azért nem egyszerű több száz koncepciót folyamatosan figyelemmel követni, de sokan tudják tanúsítani, hogy „rajtakaptuk őket”. :) (Például egy mulasztást most észrevettem magam is, de már nem fogjuk törölni, mivel az a hibám eltüntetése lenne. velographics nevű kreatív munkái.) A bundázásra vonatkozó vádakra nem igazán van mit reagálnom, elég megnézni, hogy vannak visszavont pályázatok is, és minden győztest, illetve megbízót meg lehet találni, és informálódni. Ha ez sem győz meg, és valamiféle perrel kívánsz élni, akkor találkozunk a bíróságon.

Kedves Gergő!
Félre ne értsd, nem piszkálódni szeretnék, hanem okosodni :)
Lehet hogy velem van a baj, mert elolvastam az indokolatlan plusz munkás szabályt, mégsem sikerült ezek szerint megfelelően eljárnom. Direkt nem variáltam túl a névjegykártyákat, csak a logó szerepel az egyik oldalon, és a lehető legegyszerűbb módon az adatok a másikon, vagyis ezt én nem éreztem plusz munkának, legalábbis nem "pluszabb", mint amennyit a mock up használata amúgy is jelent. Új vagyok itt, szeretnék szabályosan "működni", kérlek írd meg mit értettem félre!

Köszönöm!

velographics

Szia!

Nem értettél semmit félre, csak pont az a kis plusz is már túl sok. :) Mégpedig azért, hogy ne nekünk kelljen minden egyes esetben mérlegelnünk, a legapróbb plusz munka is azon kívül, hogy egy logót ráraksz a mock-up ra, és megváltoztatod a színét már beleesik a tiltott kategóriába. Azért vagyunk ilyen „szigorúak”, mert különben napestig lehetne lamentálni egy-egy határeseten, precedensek lennének, amikre hivatkozni lehet oda-visssza stb. Mindezeknek pedig nincs köze a hatékony működéshez, szóval ezért adtuk ezt az irányvonalat.

Ó, hát rendben, tényleg szigorúak vagytok, akkor eztán igyekszem jól viselni magamat :)

Új vagyok itt, nem tudom hol lehet megnézni, hogy mi lett a nyertes pályamű?

Szia Joli!

A koncepciók listájában első helyen, egy serleggel ellátva szerepel a nyertes munka.

Fórum (23)