Pályázatok

Interaktív vasútmodell kiállítás névadás

Névadás
-
Ez rád vár
65.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 148
scomdirect

Megbízó

145

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 év 1 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (147)

Beküldve: 2021. 02. 17.
2
9
Beküldve: 2021. 02. 24.
1
9
Beküldve: 2021. 03. 17.
1
9
Beküldve: 2021. 02. 17.
1
9
Beküldve: 2021. 02. 17.
2
9
Beküldve: 2021. 03. 17.
1
9
Beküldve: 2021. 02. 16.
1
9
Beküldve: 2021. 02. 19.
2
9
Beküldve: 2021. 03. 14.
1
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Magyarországon a vasútmodellezés leginkább hobbiként van jelen, a lakosság néhány százaléka foglalkozik vele. Ezzel szemben a látványra, az élményre, melyet egy igazán modern, igényesen kidolgozott, akár több száz négyzetméteres interaktív terepasztal nyújt, óriási igény van. Állandó kiállításból jelenleg egy van az országban, a következő épp születőben. Nevet szeretnénk az újszülöttnek.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Évek óta készülünk és dolgozunk egy igazán modern és páratlan élményt nyújtó interaktív vasúti terepasztal megépítésén, a lehető legtöbb érzékszervre hatva. Magyarországon soha nem látott látványelemekkel, különleges hang effektek és haptikus érzékelők bevonásával kívánjuk elérni a maximális élményt. Láthatunk rajta kultikus épületeket, nappal és éjjel közlekedő vonat szerelvényeket és autókat, mozgásba hozhatunk jeleneteket. A látogatói korcsoport egészen az óvodás kortól az idősebbekig tart. A kiállítás turisztikailag egyébként is látogatott helyre készül, ahol mind magyar, mind külföldi vendégek, szabadidejüket eltöltő családok fordulnak meg.

Feladat leírása

Feladat: 

Márkanevet keresünk egy modern, állandó interaktív vasútmodell kiállításnak. Széles korosztálynak szól, turisztikailag látogatott helyen. Olyan márkanevet szeretnénk, amely könnyen megjegyezhető magyar és külföldi vendégek számára egyaránt.

----------------------------------------
Kérjük, hogy az ötleteiteket egy koncepción belül gyűjtsétek (ha később jut eszetekbe újdonság, ne új koncepciót küldjetek, hanem szerkesszétek a korábbit), a megbízó értesülni fog az újdonságról. Logó tervezés nem feladat, így a grafikai tervezés nyomait magán viselő képeket figyelmeztetés nélkül törölni fogjuk.

KreaNod csapat

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Célunk egy ütős márkanév, amely jellemzi a kiállítást. Egyedi, rövid, könnyen megjegyezhető mind magyar, mind külföldi látogatók számára. Fontos, hogy a név .hu domainek közt szabad legyen, azt regisztrálni tudjuk majd.

Feladat leírása

Célközönség: 

Célközönségünk elsősorban magyar és külföldi turisták. Gyermekek, akiket elvisz apa, anya, vagy épp nagyapa, nagymama megnézni a kiállítást. Családoknak, könnyed kikapcsolódásra vágyóknak, pároknak, iskolásoknak, wow élményt keresőknek szól. Az ott eltöltött idő nagyságrendileg 1-3 óra lesz.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Magas minőséget kívánunk nyújtani, sok tekintetben elsőként Magyarországon. Ebben a minőségben nincs és nem is volt hasonló a piacon.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Márkát keresünk, amire építhetjük a teljes brandet.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A márkanév a kiállítás egyedi azonosítója, melyre itt, a Kreanod oldalon logót, arculatot terveztetünk, brandet építünk és levédetünk. Hirdetni kívánjuk Magyarországon és külföldön, online és offline felületeken egyaránt. Lokálisan elsősorban nyomtatott formában (szórólap, plakát), globálisan pedig online felületeken (google, facebook) hirdetünk majd.

Feladat leírása

Stílus: 

Hangzatos, egyszerű, ha lehet inkább rövidebb név, mellyel egyértelműen azonosítani lehet a kiállítást.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Mások által már felhasznált vagy védett név, akár más márkákra utaló terméknév.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

szerintem a pályázatnak megfelelő márkanevek:
Lokomotív
mini vonat
sínvoo

bocsi rossz helyre küldtem

"koncepció beküldése" gombbal tudsz beküldeni anyagot, illetve figyeld a határidőt is bal felül, sajnos ez már lejárt. Sok sikert a továbbiakban!