Pályázatok

Interaktív vasútmodell kiállítás logó és arculat design

Logó + Kisarculat design
-
MiniaTour
80.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 35
scomdirect

Megbízó

38

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 2 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Szakmai ajánlás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.
Szakmai ajánlásA beérkezett munkákat a határidő lejártával átnézzük, és a legjobbakat kiemelve szakmai véleményezést készítünk a megbízó számára. A mindenkori végeredmény nem feltétlenül tükrözi a mi szakmai álláspontunkat.

Koncepciók (34)

Beküldve: 2021. 05. 10.
60
22
10
Beküldve: 2021. 05. 22.
5
1
9
Beküldve: 2021. 05. 21.
12
2
9
ugr
Beküldve: 2021. 05. 03.
19
7
9
Beküldve: 2021. 05. 05.
5
2
9
Beküldve: 2021. 05. 20.
10
1
8
Beküldve: 2021. 05. 13.
6
0
8
Beküldve: 2021. 05. 10.
6
0
8
HDM
Beküldve: 2021. 05. 15.
9
1
8
Beküldve: 2021. 05. 22.
4
1
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Magyarországon a vasútmodellezés leginkább hobbiként van jelen, a lakosság néhány százaléka foglalkozik vele. Ezzel szemben a látványra, az élményre, melyet egy igazán modern, igényesen kidolgozott, akár több száz négyzetméteres interaktív terepasztal nyújt, óriási igény van. Állandó kiállításból jelenleg egy van az országban, a következő épp születőben. Nevet már kapott, logót szeretnénk hozzá.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Évek óta készülünk és dolgozunk egy igazán modern és páratlan élményt nyújtó interaktív vasúti terepasztal megépítésén, a lehető legtöbb érzékszervre hatva. Magyarországon soha nem látott látványelemekkel, különleges hang effektek és haptikus érzékelők bevonásával kívánjuk elérni a maximális élményt. Láthatunk rajta kultikus épületeket, nappal és éjjel közlekedő vonat szerelvényeket és autókat, mozgásba hozhatunk jeleneteket. A látogatói korcsoport egészen az óvodás kortól az idősebbekig tart. A kiállításra várunk majd magyar és külföldi vendégeket, szabadidejüket eltöltő családokat.

Feladat leírása

Feladat: 

Logót és kisarculati terveket szeretnénk egy modern, állandó interaktív vasútmodell kiállításnak. Olyan logót, mely egyszerű, letisztult, könnyen felismerhető, a kiállítással könnyen azonosítható, magyar és külföldi vendégek számára egyaránt.
A színhasználat szabadon választható, mely maximum 2-3 színből álljon. A logón kapjon kellő szerepet, vagy akár főszerepet a MiniaTour márkanév. A név és logó egymás szerves része.

A logó variálhatóságát az alábbiak szerint képzeljük el:

- Színes logó fehér háttérrel,
- Fekete-fehér logó,
- Monogram logó,
- Vízjel.

Kisarculatot a következőkre szeretnék:

- Névjegykártya,
- Munkaruha,
- Facebook háttérkép.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Szeretnénk, ha megragadná az emberek figyelmét. Vonzza a tekintetet, aki ránéz tudja, hogy miről van szó. A mondanivalója legyen egyértelmű külföldi, magyar, felnőtt és gyermek számára egyaránt.

Feladat leírása

Célközönség: 

Célközönségünk elsősorban magyar és külföldi turisták. Gyermekek, akiket elvisz apa, anya, vagy épp nagyapa, nagymama megnézni a kiállítást. Családoknak, könnyed kikapcsolódásra vágyóknak, pároknak, iskolásoknak, wow élményt keresőknek. Az ott eltöltött idő nagyságrendileg 1-3 óra lesz.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Magas minőséget kívánunk nyújtani, sok tekintetben elsőként Magyarországon. Ebben a minőségben nincs és nem is volt hasonló a piacon.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Márkát keresünk, amire építhetjük a teljes brandet.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A kész terveket szeretnénk megjeleníteni weboldalon, online (facebook, Instagram), offline hirdetésekben (szórólap, plakát), a kiállításnak otthont adó épületen, kollégák ruházatán (póló, szájmaszk, sapka), illetve ajándéktárgyakon, reklámtáskán.

Feladat leírása

Stílus: 

Letisztult, egyszerű logót szeretnénk, mellyel egyértelműen azonosítani lehet a kiállítást.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Mások által már felhasznált vagy védett, akár más márkákra vagy termékre utaló vagy hasonlító logó.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A győztes pályamunka készítőjétől, a kész terveket nyomdai és webes felhasználásra kész formátumokban szeretnénk átvenni, teljes felhasználhatósági licenccel, színkódolással.

Fórum

milyen a munkaruha ? a boritokepre valami kulonosebb elvaras?

A munkaruha egyszerű póló, derekas nadrág, esetleg baseball sapka. A borítóképre is az egyszerűség, letisztultság legyen jellemző, harmóniában a logóval.

Esetleg véletlenül nem terveznek hosszabbítást? egy pár perccel csúsztam ki az időből. :(

A kiírás határideje lejárt, hosszabbítani sajnos nem tudunk.

Mind a név, mind a logó nagyon jól sikerült, gratulálok.

Köszi!