Pályázatok

Informatikai cég Magas rendelkezésre állású

Logó design
-
Mastering Kft
60.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 27
3

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 év 11 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (34)

hZs képe
hZs
Beküldve: 2016. 05. 22.
23
5
10
Beküldve: 2016. 05. 18.
3
1
8
Beküldve: 2016. 05. 18.
6
0
8
Beküldve: 2016. 05. 17.
2
0
8
M3
Beküldve: 2016. 05. 24.
5
0
7
Beküldve: 2016. 05. 23.
2
0
7
Beküldve: 2016. 05. 24.
8
0
7
Beküldve: 2016. 05. 23.
6
0
7
Beküldve: 2016. 05. 24.
10
0
7
Beküldve: 2016. 05. 11.
1
1
7
Beküldve: 2016. 05. 11.
1
0
6
Beküldve: 2016. 05. 23.
2
0
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Kiélezett verseny jellemzi ezt a szolgáltatói piacot. Rengeteg az olyan, hozzá nem értő szereplő, akik letörik az árakat, mikőzben dömping áron, nem megfelelő színvonalon szolgáltatnak.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Tapasztalt csapatunk a kiszolgálói infrastruktúrán túl felhasználó oldali támogatást is nyújt. Teljes körű user support keretén belül vállaljuk vállalatok informatikai flottakezelését, illetve minden, informatikához közel álló egyedi kérésének teljesítését. Rendszergazdai szolgáltatásunk átfogó tudásbázist nyújt több éves kis és középvállalati környezetben szerzett tapasztalattal. Szolgáltatásunk emellett költséghatékony, hiszen egyrészről elszámolható, szabadságoktól, betegségektől mentes, alkalmazotti költségek töredékéért nagyvállalati support-technikát nyújt. Másrészről személyre szabott megoldásokat kínál.

Feladat leírása

Feladat: 

Egy figyelemfelkeltő, könnyen megjegyezhető, frappáns logóra van szükségünk. Az egyszerűség előnyt jelent. Egyedi megoldást várunk.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Figyelemfelkeltés, könnyű beazonosíthatóság. A kívánt reakció: nemesen egyszerű, színtiszta profizmus érzése.

Feladat leírása

Célközönség: 

Elsősorban a 4-15 főt foglalkoztató középvállalkozások képezik a célközönséget.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A célközönségre jellemző informatikai környezetben fellépő hibák 90 %-ára instant megoldásunk van. Gyorsan átlátjuk és felépítjük a szükséges informatikai környzetet, valamint gondozzuk azt.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Gyakorlatias megoldások, ügyfélközpontúság, gyorsaság jellemzi cégünket.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Hosszútávú felhasználást tervezünk. A hagyományos reklámfelületeken és a cég honlapján túl munkaruházaton, az egyedi elképzeléseket kiszolgáló termékeken, szolgálati gépjárműveken kívánjuk felhasználni a logót.

Feladat leírása

Stílus: 

Modern, mégis kifinomult munkákat.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Cirádák, sokszínű logók, más cégek logóinak koppintása,

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Vektoros formátumban kérjük a munkát

Fórum

Tisztelt megbízó!
Menet közben is kapunk,pontokat?
Üdvözlettel Kreatív!

Kedves megbízó!
Kaphatok pontot,hogy tudjam merre menjek?
Tisztelettel!

A Macrofleet pályázaton "csak" shortcsillagot kapott, de hogy ne vesszen kárba, jó lesz majd egy másik pályázathoz. Én is eladom a NEM DÍJAZOTT ötleteimet, de nem itt a Kreanodon. Etikátlan, ráadásul még indoklást is fűzni az "ötlethez"...
http://kreanod.hu/megoldas/macrofleet-koncepcio

Érdekes.

Én meg csak a végén kaptam pontot,szuper.

Miért lenne etikus, hogy te máshol adod el a meg nem vásárolt ötleteidet, és miért etikátlan, hogy más pedig eltérő pályázaton próbálkozik velük?

Nagyon egyszerű. Azok a munkáim kelnek el, amelyek NEM kaptak short jelölést, illetve NEM lettek győztesek. És erről tudnak az ügyfeleink. Mivel azok a munkák a tulajdonomat képezik, bármit tehetek velük. Ellenben azokkal, amelyekhez a Megbízók korábban a bizalmukat adták, már nem.

A shortlistre jelöléssel semmilyen jogot nem formál egy megbízó az adott munkára, szóval ebből a szempontból teljesen lényegtelen, kapott-e shortlist jelölést. Mindenesetre a téma lezárva.

Akkor minek a Shortlistára kerülés? Az nem ér semmit? Akkor minek jegyzitek? Csak a jutalék legyen? Gergő, a saját cégedet ástad alá. Megkérlek, ne kavard tovább, sokan írnak nekünk, nem kívánnak részt venni, fizetni azért, hogy egy valaki csak a minimális hasznot a semmiért, jutalékként levegye. Eltűntek a nagy emberek, vonzod a senkiket.
Nézd meg a színvonalat, két évvel ezelőtt még profik voltak, most 100 forintot nem dobnának értük. Faszán csinálod, szakma szégyene.

Még valamit. Nagyon szépen mellébeszélsz. De semmi közöd a reklámszakmához. Ez kőkemény ipar, neked meg fogalmad sincs a melóról. Csináld, ha bekavarsz az utolsó nyertes pályázatomba, akkor bíróság. Tudod, az nem úgy működik, ahogy elfingod magad,és térdre borul mindenki. Neked még húsz év, hogy neved legyen. Tanulj meg dolgozni, ne csak süket szöveget nyomni, hülyét csinálni mindenkiből. Mert ahhoz is érteni kell, Születni, nem pedig a bolhákat levakarni.

Látom, megint alkoholmámorba fulladt a délután, ahogy emailekben is szoktad. :) Mindenesetre itt hagyom, hadd olvassák mások is. Kommentálni ezekre a zagyvaságokra nem érdemes.

(A shortlistre kerülés egyrészt egy technikai elem, a pályázat után ugyebár ők vannak továbbra is versenyben, másrészt egy fokmérő, egy elért eredmény, ami a kreatív statisztikáiban a kvalitásait mutatja. Ezen kívül más funkciója nincs, az adott pályázat kiírója semmilyen jogot nem formál a shortlistes munkákra, azokkal a kreatívok a saját szellemi tulajdunukként úgy rendelkeznek, ahogy nekik az jól esik. Nem válik ettől eladhatatlanná az adott munka, nem szerez rá kizárólagosságot senki. Az meg ordas nagy kamu, hogy te erre figyelsz, hogy shortlistre jutott munkáidat nem adod el. Figyeld csak ennek a portfólió elemnek a címét: http://kreanod.hu/portfolio-elem/lett-ra-vevo :)

Nem is értem, mit pattogsz itt... Ezen a pályázaton nem nyertél, a másik megbízó pedig a te munkádat ítélte jobbnak. Mi fáj?

Érdekes, hogy a színvonalat emlegeted. Szerinted akkor van összefüggés a két évvel ezelőtti, nem top10 toplistahelyezésed, és a jelenlegi, állítólag gyenge színvonal melletti állás között?

Én csak a pontozásban nem értek,egyet szerintem nem jó,viszont a shortlist kaphatna 2500-5000-7500-ft-ot szerintem.
Alapból nem engednék 40-ezerért logót,50-60-tól indulna.
Van még mit csiszolni,pl a kommunikáció a kreatívok fele,nem érdekel az egy pont,csak a miért.
Akkor nem nyert pályázatot ne lehessen beküldeni,mert az,nem kreativitás.
Szép napot,jó munkát.

A minimális díjazás azóta már emelkedett. A megbízók kommunikációja pedig embere válogatja...

Még nem pályáztam, de hZs nevű kreatív legalább ne fényezte volna magát a másik megrendelőnek, oly intelektuel módon kiollózva (kicsit "radírozva"9 a másik pályázatából!

De ez nem korrekt!

Weekend kollégának megköszöntük a közreműködését. Az utolsó hozzászólásait töröltük, de nem a tartalma, hanem szokás szerint a stílusa miatt. Csak hogy ne higgyétek, hogy moderálással próbálunk palástolni valamit, itt leírom, milyen vádak hangzottak el velünk kapcsolatban, ki-ki döntse el, hogy ad-e neki igazat:

- időről időre felmerült részéről, hogy a KreaNodnak valamiféle beépített emberei vannak. Nem lett soha kifejtve, hogy ez mit is jelent, de gondolom arra akart célzás lenni, hogy a mi ismerőseink nyerik a pályázatokat.

- az újdonság volt, hogy elvileg én személy szerint egyszer megkértem, hogy hagyjon jóvá egy pályázatot, amit nem fizettek ki, és hogy erről neki számlája (???) is van

Azt hiszem ez a két állításszerűség hangzott el, a többi csak becsmérlés, személyeskedés volt.

A normális viselkedést mindenkitől megköveteljük, a toplista eddigi vezetőjével szemben eddig tartott a türelem, az ilyen indokolatlan kirohanásokból elég volt.

Ez korrekt volt!

Na egyébként én ezeket tudod, mikor hiszem el... Honnan akaszt le hirtelen valakit, akinek pont ez a kezdőbetűje, akinek pont ez a szimbólum kellett... stb...
Szinte minden nem nyert munkájához odaírta, h eladva, meg elkelt, meg mittudomén...
Hagyjuk a libát legelni....

Meg tudod... Ki emlékszik már erre? Rég volt, tán igaz sem volt. :-)