Pályázatok

infiCom.EU Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. logó design

Logó design
-
infiCom.EU
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 42
inficomeu

Megbízó

73

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

4 év 8 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Extra díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Extra díjazás

A győztes kreatív részére egy darab .hu, .eu, .com, .net, .org, .info vagy .biz végződésű domaint regisztrálunk be, továbbá 1000 MB webtárhelyet biztosítunk 1 évig.

Koncepciók (72)

Beküldve: 2016. 07. 04.
5
1
8
Beküldve: 2016. 06. 29.
46
2
9
Beküldve: 2016. 06. 28.
15
1
8
Beküldve: 2016. 07. 06.
2
2
8
Beküldve: 2016. 07. 02.
8
4
8
iC
Beküldve: 2016. 07. 03.
6
0
7
Beküldve: 2016. 07. 08.
9
1
7
Beküldve: 2016. 06. 29.
19
4
9
Beküldve: 2016. 06. 29.
12
3
8
Beküldve: 2016. 06. 29.
16
1
8
Beküldve: 2016. 06. 29.
15
2
8
Beküldve: 2016. 07. 02.
3
2
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Sok a piaci szereplő a mi területünkön, de biztosak vagyunk benne, hogy újszerű vállalati kultúrával, folyamatos fejlődéssel és az új technológiákban rejlő lehetőségek kihasználásával mi is megvethetjük a lábunkat. Nem szeretnénk csak egy újabb garázscég lenni, de nem szeretnénk hatalmas céggé fúvódni sem. Szeretnénk megtartani a "műhelyszerű" működést.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk, az infiCom.EU Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. 2015. november 6-án alakult Heves megyében. Szárnyait bontogató vállalkozásunk fő tevékenységi körei: az IT-val kapcsolatos kereskedelmi és szolgáltatási tevékenységek, ezen belül kimondottan az egyedi szoftverek fejlesztése.

Cégünk eredményessége nem csak a gazdasági lépesekben, hanem az egyes munkatársaink szakértelmében, elkötelezettségében és a közösség erejében rejlik. Munkatársaink képzett és tapasztalt szakemberek. Csapatunk közel 40 évnyi, az IT-n belül különböző – vállalkozói, közigazgatási, közművelődési és oktatási – szektorokban és – tervezési, szervezési, fejlesztési és üzemeltetési – területeken szerzett szakmai tapasztalatot koncentrál. Az iskolapadra és tapasztalatainkra szükségünk van, ám meg kellett tanulnunk „infikomosnak” lenni. Felelősek vagyunk az Ügyfeleinkért! Felelősek vagyunk egymásért, a környezetünkért. Felelősek vagyunk a vállalatunkért, hisz mi tesszük azzá, ami.

Célunk hogy – mindannyiunk munkája révén – cégünk a megalakulásától kezdve folyamatosan fejlődjön és változzon, így meghatározó regionális informatikai szolgáltatóvá váljon.

Feladat leírása

Feladat: 

A feladat cégünk logójának megtervezése.

A tervezett logónak az infiCom.EU vagy infiCom.eu feliratot tartalmaznia kell. A felirat mellett embléma is szerepeljen, ami önállóan is használható. A tipografikus logók CSAK egyedi ötlettel jöhetnek szóba. Az embléma utalhat a tevékenységre, de ez nem feltétel.

Egyedi grafikás logót szeretnénk, maximum három színnel. Szeretnénk a logót mindenféle változtatás nélkül fekete-fehér és egyszínű változatban is megnézni.

Fontos, hogy 4:1, illetve 1:1 (szélesség:magasság) arányban is szeretnénk megnézni!

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Szeretnénk, hogy a logónk profi és megbízható szolgáltatót sugalljon, hiszen az általunk nyújtott megoldásokkal szemben Ügyfeleink első helyre rangsorolják a megbízhatóságot. Ügyfeleink – bármilyen alapos kiválasztási eljárás után teszik is – megrendelésükkel alapvetően olyan mértékű bizalmat adnak előre cserébe, melyet kizárólag csak megszolgálnunk szabad.

Feladat leírása

Célközönség: 

Célközönségünk Észak-magyarország kis- és közepes vállalkozásai, továbbá helyi önkormányzatai.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Bizalom, ügyfélközpontúság, egyszerűség, stabil és megbízható szolgáltatások, állandó fejlődés. Fontos, hogy Ügyfeleink folyamatosan, hosszú távon számíthatnak ránk.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Bizalom, ügyfélközpontúság, egyszerűség, stabil és megbízható szolgáltatások, állandó fejlődés.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logót hosszú távon, arculatunk fő elemeként szeretnénk használni weboldalunkon, a közösségi médiában, céges bélyegzőinken és dokumentumainkon, gépjárműveinken, továbbá reklám- és marketinganyagainkon, munkaruhán (hímzés) stb. Ezekről egyedi látványterveket készíteni nem kell!

Feladat leírása

Stílus: 

Friss, fiatalos gondolkodású és dinamikus a cégünk. Hozzánk illő modern, elegáns és egyedi logót szeretnénk, ami kis és nagy méretben is mutat, továbbá jól jellemez minket. Fontos a mai szellemnek megfelelő dizájn, konzervatív vonások nélkül, ugyanakkor egyedi, komoly, időt álló és könnyen beazonosítható logót szeretnénk.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Nem szeretnénk nehezen olvasható logót, továbbá sablonszerű grafikákat és színátmeneteket.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A győztestől valamennyi anyagot vektorgrafikus formában kérjük.

Fórum

Kedves Kreatívok!

A megbízó garantálta a díjazást.

Kedves Kreatívok!
Ma délután elkezdjük az előzetes pontozást és véleményezést.
Elnézést kérek a késedelemért!
Üdvözlettel:
infiCom.EU Zrt.

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje 3 nappal kitolódott.

Kedves Kreatívok!
Kérünk benneteket, h. az új koncepciók elkészítése és beküldése előtt feltétlenül olvassátok el a feladat-leírást!
Köszönjük!
infiCom.EU Zrt.

Kedves Kreatívok!
Amikor új koncepciót készítetek, kérjük ne töröljétek a korábbi feltöltött anyagokat, mert nehézkessé válik a kommunikáció és értékelés.
Köszönjük!

Kedves Kreatívok!
A héten befejezzük az értékelést és kiválasztjuk a győztest.
Köszönjük a türelmet!

Ezzel mi történt? Valami tájékoztatás esetleg?

Valóban jó lenne visszajelzést kapni most már.

Kedves Kreatívok!
A mai napon elkezdtük a pontszámok véglegesítését és a szöveges értékelések elkészítését. Legkésőbb -- tekintettel a sok beérkezett koncepcióra -- szerdán (2016. szeptember 7.) eredményt hirdetünk.
Köszönjük a türelmet!

Tisztelt Megrendelő!
Az eredményhirdetés időpontja óta eltelt egy hét, ezalatt sikerült választani?

Kedves Kreatívok!
Nehezen, de választottunk...
Köszönjük a koncepciókat és legfőképp a türelmet!

Fórum (11)