Pályázatok

Induló borászat logójának tervezése

Logó design
-
Rustica Borműhely
60.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 131
92

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 év 4 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (194)

Beküldve: 2020. 04. 01.
16
6
10
Beküldve: 2020. 03. 06.
25
54
10
Beküldve: 2020. 03. 04.
12
11
9
Beküldve: 2020. 03. 25.
12
5
9
Beküldve: 2020. 03. 20.
45
13
9
Beküldve: 2020. 03. 22.
12
2
9
Beküldve: 2020. 03. 04.
5
6
8
Beküldve: 2020. 04. 01.
6
0
8
Beküldve: 2020. 03. 08.
1
1
8
Beküldve: 2020. 03. 18.
2
3
8
Beküldve: 2020. 03. 08.
1
0
8
Beküldve: 2020. 03. 09.
1
2
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Újonnan induló borászat, Szentendrén a második. Célul tűztük ki, hogy aktív részt vállaljunk abban a munkában, hogy Szentendrét ismét feltegyük a magyarországi borászati térképre és népszerűsítsük a borkultúrát. Éppen ezért tervezzük, hogy kulturális boros programokat fogunk szervezni a szentendrei korzóról nyíló borospincénkben. Elsősorban a magyar piacon szeretnénk megjelenni. Termékeinket a magyar fogyasztóknak szánjuk, borkóstolókon, fesztiválokon szeretnénk népszerűsíteni borainkat.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Rustica Borműhely egy frissen alakult kézműves borászat Szentendrén. Első termékei 2021-re várhatóak. Jelenleg 1 hektáron gazdálkodik több vörös és fehér fajtával, az első évben fajtánként néhányszáz palack bor előállítását tervezzük.
Jelenleg Szentendrét nem a borral kötik össze az emberek, és kevesen tudják, hogy Szentendre a XIX. században az ország egyik legnagyobb borvidéke volt. Egykoron híres volt az édes vörös aszú boráról, amelyet Európa szentendrei vörös néven ismert.
Szentendre területén a rómaiak már az II.-IV. században termesztettek szőlőt. A borműhely nevét a város legkorábbi szőlészettel kapcsolatos emléke ihlette, melynek emlékeit a szentendrei Skanzen őrzi: a Szabadtéri Néprajzi Múzeum területén feltárt Villa Rustica (a leszerelt katona háza) romjai között nagy mennyiségű elszenesedett venyigemaradványt, megpörkölődött szőlőmagokat és két csaknem ép szőlőmetsző kést és számos szőlőművelő szerszám töredékét találták meg.
Családi vállalkozásként működünk, nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos képzésekre. Borász, okleveles borbíráló, bortanácsadó képesítéssel rendelkezik a borműhely vezetője.

Feladat leírása

Feladat: 

A borászat logójának megtervezése. Előny, ha a logó utal Szentendrére, de ehhez nem ragaszkodunk.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A cég termékének egyértelmű azonosítását szeretnénk elérni. Könnyen megismerhető és memorizálható logót szeretnénk. Különböző méretű felhasználási formákban is mutatósnak kell lennie.

Feladat leírása

Célközönség: 

Minőségi, kézműves terméket kereső borfogyasztók.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Minőségi, szívvel-lélekkel előállított kézműves termék olyan fogyasztók számára, akiknek fontos a termék mögött az ember, a történet és a hitvallás megismerése is.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Minőségi kézműves bor. Fontosnak tartjuk borászatunk helyét, illetve azt az elhivatottságot hangsúlyozni, hogy részt veszünk Szentendre szőlészeti és borászati kultúrájának visszaállításában. Irodalmi esttel összekötött borkóstolókat tartunk, iskolák pályaorientációs napjain népszerűsítjük a borkészítés hagyományát. Pincészetünk a történelmi óvárosban helyezkedik el.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A borműhely logója meg fog jelenni a pince cégérében, munkaruhákon, weboldalon, közösségi médiában, molinón, borok címkéjén és egyéb csomagoló anyagokon, reklámtermékeken.

Feladat leírása

Stílus: 

Egyedi, a megszokott sémáktól eltérő, kreatív, de mégis elegáns megjelenés.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Hivalkodó, közönséges megjelenés, szőlőfürt motívum megjelenés.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Vektoros formában szeretnénk kérni. A továbbtervezéshez és a felhasználásra vonatkozó jogokhoz teljeskörűen ragaszkodunk.

Fórum

Kedves Megbízó!
Egy kicsit megzavart, hogy a a pályázat kategóriája szerint címke design, viszont abrief feladat részében logó tervezése szerepel. Érdeklődnék akkor, hogy címke vagy logó tervezése a feladat?
Köszönöm.

Kedves FarkasV!
A kategória helyesen logó tervezés. Az elírás oka, hogy először mind a kettőnek indult (címke+logó), de végül a Kreanod javaslatára ezt kettévettük, és majd a logó után lesz meghirdetve a cimke dizájn külön.
Megnézem, hogy tudom-e javítani a kategóriát.
Köszönöm az észrevételt.

Én is köszönöm a választ!

Gergely!
Köszönöm a folyamatos eltávolításaidat a pályázati anyagaimból. Véleményed szerint a munkáim címketerveket is tartalmaztak.
A nyertes pályázattal mi a helyzet? Nem akarok senkit ezzel megbántani, csak a következetesség hiányára hívnám fel a figyelmet.

A győztes pályázattal az a helyzet, hogy a kreatív a tervezett logóját változtatás nélkül elhelyezte különböző mock up képeken, ezen kívül egyetlen kattintás plusz munkát sem végzett. Látom, hogy válaszoltál a törölt munkáknál, miszerint a tiéd is. Leszel szíves legközelebb feltüntetni az ilyet, ha nem lehet egyértelműen eldönteni. Márpedig a győztesnél a logón kívül semmi nem szerepel a címkén, nálad viszont egyéb adatok, feliratok is. Nyilván nem fogunk utánanézegetni minden ilyennek, hanem aki – hogy is mondjam – teljes értékű más kategóriájú tervnek tűnő mock upot használ, az tüntesse fel a leírásban. (Egyébként két másik munkádnál is töröltem most hasonló okokból, utána jött csak a sorban a kommented.)