Pályázatok

Induló borászat által kiírt logótervezési pályázat

Logó design
-
Darvin
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 68
112

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 hónap 2 hét

Utolsó aktivitás

Koncepciók (101)

Beküldve: 2018. 12. 19.
5
10
9
Beküldve: 2018. 12. 20.
3
5
9
ms
Beküldve: 2018. 12. 31.
7
1
9
Beküldve: 2018. 12. 19.
10
3
9
Beküldve: 2018. 12. 29.
3
1
9
Beküldve: 2018. 12. 30.
8
2
9
Beküldve: 2018. 12. 31.
14
2
9
Beküldve: 2018. 12. 31.
10
1
8
Beküldve: 2018. 12. 31.
1
2
8
Beküldve: 2018. 12. 28.
1
1
8
Beküldve: 2018. 12. 30.
6
2
8
Beküldve: 2018. 12. 30.
9
1
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A borágazat fellendülőben van, helyzete stabil. Az érdeklődés a minőségi termékek iránt növekszik, s ez igaz a borfogyasztási szokásokra is. Induló borászatként ezt a tendenciát kívánjuk meglovagolni.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Családi vállalkozás a mienk. A hagyományos értelemben véve, családon belül van aki a szőlőhöz ért, van aki a borokat készíti, más a gazdasági vonalban erős. Ezt szeretnénk is kihangsúlyozni, hogy családi borászat vagyunk, nekünk fontos és valós érték a kézművesség, amelyik munkafolyamatot lehet, magunk végzünk, így a szőlő termelésétől a bor megszületéséig végigkísérjük a teljes folyamatot.
A természetesség híve vagyunk, igyekszünk jó minőségű szőlőt termelni, abból spontán erjeszteni a borokat, adolékokanyagok nélkül. A természetre bízzuk a bor születését, csak annyira nyúlunk bele, amennyire muszáj. 3 hektáron gazdálkodunk, ezt majd szeretnénk bővíteni, de a kisbirtok kereteit, a családi gazdaságot nem akarjuk átlépni, pont azért, hogy megmaradjon a családi jelleg (maximum 5-6 hektárban gondolkodunk).

Feladat leírása

Feladat: 

Borászatunk neve Daróczi Vinotéka, röviden Darvin. A logón ez utóbbi változatot szeretnénk megjeleníteni. Ez több asszociációnak is teret ad. Nyitottak vagyunk, a fent sorolt értékek mentén szeretnénk elindulni, ennek kellene a logóban is visszaköszönnie. Amit még fontos kiemelni, hogy az Egri borvidéken élünk.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Az "ez igen" érzést szeretném kiváltani a boraimmal. Ahhoz, hogy megkóstolják, már a megjelenéssel is ezt kell megcéloznunk.

Feladat leírása

Célközönség: 

A kíváncsi, újra nyitott, értő borközönséghez kívánok szólni a boraimmal, szolgáltatásaimmal.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Természetes, jól iható borokat kínálunk a fogyasztóinknak, megfizethető áron. Folyamatos fejlődés a célunk, a kísérletező kedvünk garantálja, hogy minden évben tudjunk valami újat nyújtani.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Új borászat vagyunk, most kívánunk a piacra kilépni, így a piac még nem ismer minket.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logó nem egy címke, amit évente meg lehet újítani, le lehet cserélni. Azt örök darabnak gondolom. Boros palackon, honlapon, különböző netes felületeken lesz jelen.

Feladat leírása

Stílus: 

Egyedi, könnyen beazonosítható, szellemes munkát várok el.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A logó a címkén is meg fog jelenni, de akár a csavarzár tetején is megjelenhet. Fontos, hogy ha ránéz a fogyasztó az üvegre rögtön tudja, hogy á, itt a Darvin, nem is válogatok tovább.

Fórum

Tisztelt Megbízó,
Egy két logót meg tudna osztani velünk, hogy lássuk mi az az irány ami közel áll önhöz, egy klasszikusabb vonal, vagy inkább egy letisztultabb ("maibb") minimalista vonal? Ezzel nagyban segítené a munkánkat.

Előre is köszönöm

FelixT

Kedves FelixT!

Tipografikus logó is szóba jöhet, de absztrakt megoldásra is nyitott vagyok. A hagyomány tisztelete és a klasszikus stílus mellett a mai világ vevőit igyekszünk kiszolgálni, őket kell megszólítanunk.
Remélem tudtam segíteni, hogy milyen irányba kellene elindulni.

Üdv,
Áron

Kedves Kreatívok!

Először is Kellemes Ünnepeket kívánunk a kedves résztvevőknek!

Második körben szeretnénk mindenkinek megköszönni a munkáját! Nem is gondoltuk, hogy ennyi ötletes, művészi pályázat fog születni. S még néhány nap hátra is van!
A pontozással, véleményezéssel senkit sem kívántunk megbántani, mind tudjuk, hogy ez nagyon szubjektív szakma. Attól, hogy a mi ízlésünket nem nyeri el egy mű, az lehet egy jó ötlet, vagy művészi megvalósítás. Sőt, olyan is előfordult, hogy kifejezetten tetszett az adott munka, de logónak mégsem tudjuk elépzelni. De mindenképp akartunk visszajelzést adni, remélem senkit sem hoztunk kellemetlen helyzetbe.

A pályázatról pár szót még: mi sem tudtuk pontosan, hogy milyen lenne az ideális logó. Már letisztultabb a kép: sima tipografikus megjelenítése a névnek nem elegendő, lehet az akármilyen szépen megmunkált. Kell bele valami plussz, valami kreatív. Ám a szőlő, palack, hordó figurákat egy logóba beültetni már túl sok, olykor sablonos megoldásnak tűnhet. Fontos tehát a név megjelenítés, de számítunk a képzeletre, a szellemes megoldásra.

További sok sikert, sok remek pályamunkát kívánunk!
Daróczi család

Nem számítottunk ennyi pályázatra, ráadásul rengeteg nagyon szép, kreatív munka készült. Nagyon hálásak vagyunk! És büszkék, hogy ennyi tehetséges művész él országunkban! Tényleg rettentő nehéz döntés volt! Szívből gratulálunk mindenkinek, s kitartást és sok sikert kívánunk az élet minden területére!

DarVin