Pályázatok

Illusztráció elkészítése a Harkányi Gyógyfürdő kabala állatáról

Illusztráció
-
Axi, a fürdő kabalája
60.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 60
4

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

7 hónap 1 hét

Utolsó aktivitás

Koncepciók (46)

Beküldve: 2018. 03. 21.
18
8
10
Beküldve: 2018. 03. 22.
4
3
10
Beküldve: 2018. 03. 16.
7
1
9
tMr
Beküldve: 2018. 03. 20.
7
1
8
Beküldve: 2018. 03. 30.
7
1
8
Axi
Beküldve: 2018. 04. 01.
3
0
7
Axi
Beküldve: 2018. 03. 23.
4
0
5
Axi
Beküldve: 2018. 03. 18.
1
0
5
Beküldve: 2018. 03. 25.
7
0
5
Beküldve: 2018. 03. 24.
15
0
5
Axi
Beküldve: 2018. 03. 21.
2
0
4
Beküldve: 2018. 03. 31.
2
2
4

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Harkány 13,5 hektáros ősparkjában a több százéves fák és a Zsolnay-féle eozinos szökőkutak között található a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő, ami Közép-Európa egyik leghíresebb fürdőhelye. A pihentető, frissítő és gyógyító kezelések mellett, a holisztikus gyógymódok mellett is elköteleztük magunkat, hogy a kezelések során vendégeink teste és a lelke újra harmóniába kerülhessen egymással.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Az Európában egyedülálló harkányi gyógyvíz 50-70 méteres mélységekből, átlagosan 62 °C hőmérséklettel tör a felszínre. Ásványi anyag tartalma literenként több mint 1000 mg. Gyógyászati szempontból legjelentősebb ásványi anyaga a karbonil-szulfid (COS), amely gáz alakban a vízben oldott állapotban nyomás alatt van. A kifolyó vízben, nyomás alól felszabadulva azonnal bomlani kezd, átalakul kénhidrogén-gázzá, amely jellegzetes szagát adja.
A fürdő 13,5 hektáros ősparkjában májustól-októberig szabadtéri strand-medencék, feszített víztükrű uszoda, gyermekmedence és csúszda várja a strandolás szerelmeseit. A családi együttnapozáshoz, játékhoz, sportoláshoz és étkezéshez hangulatos, színvonalas helyszíneket biztosítunk.

Feladat leírása

Feladat: 

Egy korábbi ötletpályázaton kiválasztásra került, hogy a majdani kabalánk melyik állatról legyen mintázva, és mi legyen a neve. Ő lenne Axi, aki egy axolotl (más néven mexikói axolotl, vagy vizikutya). Teljes alakos figura mellett szeretnénk belőle egy logó formátumot is megterveztetni, és ezt a logót kulcstartón, pólón, csészén, baseball sapkán, törülközőn változtatás és plusz tervezés nélkül megnézni. (A logóban az Axi felirat szerepeljen.) Későbbi tervekben szerepel, hogy plüss figurát is gyártunk majd belőle, ezt kérem vegyék figyelembe a tervezésnél.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Célunk egy vidám, szerethető, kedves figura elkészíttetése a megadott kabala állat alapján, amelyet ha valaki találkozik vele, az rögtön kapcsolatba hozza fürdőnkkel, mint egy új emblémánkkal.

Feladat leírása

Célközönség: 

Az elkészített ajándéktárgyak elsődleges célcsoportja a 4-14 éves korosztály.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Lásd feljebb

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A figurával egy új piacot szeretnénk nyitni, megcélozni a gyerekeket annak érdekében, hogy hozzájuk is közelebb kerüljön a fürdőnk. Tervünk az, hogy a jövőben, ha bárki meglátja Axit, eszébe jusson a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Az illusztrációval ellátott termékeket fürdőnkben szeretnénk értékesíteni, illetve ajándékként a különböző rendezvényeinken felhasználni.

Feladat leírása

Stílus: 

Színvilágában bármi szóba jöhet, de a vörös színt lehetőleg kerülje el a készítő. formájában legyen egy vidám figura, akikbe a gyerekek azonnal beleszerethetnek, és akár plüssfiguraként is hazavinnék. Legyen játékos, családbarát kinézetű.

Feladat leírása

Kerülendő: 

A vörös szín, illetve megjelenésében bármilyen jellegű hasonlóság az ördöggel!

Fórum

Tiszteletem,

Kérdésem az lenne, hogy mennyire számíthatunk hozzászólásokra, reakciókra önöktől? Csak abból a szempontból lenne fontos, hogy mennyire lehetséges a gyors kommunikáció a koncepciók javításával, módosításával kapcsolatban.

Tisztelt Simonus18!

Természetesen lehetséges a - lehetőségeinkhez mérten - gyors kommunikáció, mivel nekünk is érdekük, hogy minél jobban igazodjon egy koncepció az igényeinkhez, így szeretettel várjuk a kérdéseket!

Üdvözlettel
Harkányi Gyógyfürdő Zrt.

Tisztelt Megbízó,

a kérdésem az lenne, hogy a mostani feladat egy egész alakos figura "megtervezése, megrajzolása" vagy a logó elkészítése is? Milyen technikával gondoltak az illusztráció elkészítésére?

Köszönöm.

Tisztelt Megbízó!

Érdeklődni szeretnék kb mikorra várható végeredmény? :)
Előre is köszönöm!

Fórum (4)