Pályázatok

Hústanya logó tervezése

Logó design
-
Hústanya
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 40
s2000kft

Megbízó

3

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 év 3 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (46)

Beküldve: 2016. 07. 30.
3
4
10
HT
Beküldve: 2016. 08. 08.
4
0
9
Beküldve: 2016. 07. 30.
8
0
9
Beküldve: 2016. 08. 11.
2
1
8
Beküldve: 2016. 08. 06.
5
0
7
Beküldve: 2016. 08. 06.
3
0
6
Beküldve: 2016. 08. 06.
2
0
6
Beküldve: 2016. 07. 30.
3
1
4
Beküldve: 2016. 08. 11.
6
2
4

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A magyar lakosság egy része számára kiemelten fontossá és preferált kategóriává váltak a kisüzemben (nem iparszerűen) előállított élelmiszerek. Jelen esetben egy, a Hústanya márkanévvel rendelkező húsipari termékek termékcsoportjáról van szó.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Servet-2000 Kft. Sárrétudvariban található, Hajdú-Bihar megyében, az Alföldön. A vállalat sertés és magyar tarka szarvasmarha alapanyagokból állít elő különféle húsipari termékeket. Három saját bolttal rendelkezik (Sárrétudvari, Hajdúszoboszló és Debrecen), emellett kisebb mennyiségben beszállít kereskedelmi partnerek bolthálózataiba is. A jövőben Hústanya márkanéven és logóval kívánja értékesíteni a termékeket.

Feladat leírása

Feladat: 

Hústanya logó tervezése. Az alábbi értékek alapján a magyar eredet és a magyar tarka tehén kiemelten fontos tényezők, ezek közül a magyar eredetet mindenképpen hangsúlyozni kell a logóban.
Megkülönböztető értékek:
• háztáji magyar sertés,
• hagyományos, tradicionális,
• saját takarmányt etetnek az állatokkal,
• szója-, GMO-, koncentrátum mentes a takarmányozás,
• rendelkezik a Kiváló Magyartarka Hús és a Hagyományok, Ízek, Régiók (HÍR) védjegyekkel is.
Online és nyomtatott kommunikációs eszközökön, valamint csomagoláson is egyaránt jól használható logó megtervezését várjuk. Három-négy színnél több használata nem javasolt.
Szükséges formátumok: Ai, PSD, EPS, SVG, PNG, PDF, JPG

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A Hústanya logó megtervezése a fenti paraméterek alapján, amelyet majd arculati elemeken, termék csomagolásokon és egyéb kommunikációs felületeken lehet szerepeltetni.

Feladat leírása

Célközönség: 

A termék vásárlóközönsége jelenleg erősen Hajdú-Bihar megyére koncentrált. Köztük is a lokális értékek és a kézműves termékek, valamint a fenntarthatóság iránt elkötelezettek alkotják az elsődleges célcsoportot, valamint azok, akik hajlandóak felárat is fizetni ezekért a termékekért.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A csaknem 20 éve piacon lévő vállalat tulajdonosai és alkalmazottai is elkötelezettek a márkanév és a termékeik iránt, emellett a fogyasztói kereslet is stabilan alakult az évek során.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Helyi (alföldi), kisüzemben előállított, magyar tulajdonban lévő, magyar tarka és helyi sertés lapanyagból előállított tejtermékek márkája.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logó a lakosság felé irányuló kommunikáció kulcsfontosságú eszköze, melynek megjelenési területei várhatóan a következők lesznek: termék csomagolások, weboldal, közösségi oldalak, Bolti arculat, roll-up, kínáló pult, plakátok, szórólapok, elektronikus reklámfelületek, reprezentációs anyagok, molinók, stb.

Feladat leírása

Stílus: 

Helyi élelmiszer jelleget sugárzó; magyar; sertésből, magyartarka szarvasmarha alapanyagból és családi gazdaságból származó. Három-négynél több szín használata nem javasolt.

Fórum

Kedves Megbízó!

Tekintve, hogy ha jól vettem észre, önök egy másik pályázatot is hirdettek, ami hasonló leírású volt, problémát jelent, ha mondjuk a kettő összekötéséért felhasználok elemeket az egyik logóból a másik megalkotására (például ismételt szimbólumok, betűtípus)?

Előre is köszönöm válaszát!

Helyesbítenék: ugyanazon a koncepció alapján.

Kedves Viktória!

Köszönjük a kérdését, nagyon jó ötletnek tartanánk, ha a két logó hasonló stílusú lenne.

Èrdeklődve várjuk az ötleteket!

De jókor derül ki, amikor már beküldtem a másikat :) Kezdhetem elölről :)

Tetszik a győztes munka, de egy kis világos árnyalat feldobta volna. Mint pl itt:

http://www.freepik.com/free-vector/cow-head_788335.htm#term=cows&page=1&...

Kedves Kreatívok! A plagizálás kérdését megvizsgáljuk.

Kedves Kreatívok!

A győztes munkát plagiumnak ítéltük. A megbízónak felajánlottuk, hogy másik győztest választhat.

Kedves Kreatívok!
Köszönjük szépen mindenki munkáját, mind a logók elkészítése, mind pedig a figyelmünknek egyes részletekre történő felhívása terén. Az utóbbiért külön köszönet.
Bizonyára sok projektnél előfordul, hogy a megbízó nem a kreatív szakmában dolgozik (máskülönben nem lenne szükség rátok), ez viszont oda vezet, hogy ő csak a végső produktumokat látja, az elkészítéséhez szükséges időt és kreativitást meg sem tudja saccolni. Teljesen más szemmel nézi a produktumokat egy "hozzá nem, vagy alig értő" és egy profi tervező, vagy kreatív.
Ami a fórumon lévő figyelemfelkeltést illeti, szerintem alapvetően egy megbízónál fel sem merül, hogy plagizált műveket nyújt be bárki is, tanulságos eset volt ez, hozzáteszem számunkra teljesen új volt a rendszer és a belső szokások sem voltak ismertek.
A figyelemfelhívásotok után (amelyet ismételten köszönünk) a nyertes pályamunkát átdolgoztattuk a kreatívval, ezt feltöltötte a szükséges helyre.
Összességében egy tanulságos időszakon vagyunk túl, amely során számos kiváló alkotót ismerhettünk meg, egy zseniális honlapon, amelyre hatalmas szükség van.
Mindenkinek köszönjük még egyszer a munkáit és sok, termékeny, díjazásokban bőséges nyertes pályázatot kívánunk a jövőben.

Üdvözlettel,
A pályázat kiírója

Fórum (8)