Pályázatok

Hungarian Project Kft logó és arculat tervezés

Logó + Kiterjedt arculat design
-
Hungarian Project
120.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 54
41

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

5 év 7 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (69)

Beküldve: 2017. 01. 24.
13
12
9
Beküldve: 2017. 01. 19.
16
3
9
Beküldve: 2017. 01. 10.
12
6
9
Beküldve: 2017. 01. 24.
20
5
9
Beküldve: 2017. 01. 11.
14
5
8
hp
Beküldve: 2017. 01. 09.
8
13
8
Beküldve: 2017. 01. 22.
5
2
8
Beküldve: 2017. 01. 24.
22
4
8
Beküldve: 2017. 01. 09.
17
7
8
Beküldve: 2017. 01. 17.
7
1
8
Beküldve: 2017. 01. 09.
26
4
7
Beküldve: 2017. 01. 16.
11
1
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A magasépítési ágazatban 2015 óta folyamatos növekedés tapasztalható. Az ipari látványos támogatást élvez. Az ipari épületek építése terén jelenleg nagy fejlődés várható. Kereskedelmi vonalon az áruházak építése a plázastop miatt stagnál de a felújítások és a régi kereskedelmi funkciójú épületek átalakítása nagy tempóban növekszik. A társasházi lakások építésének adókedvezménnyel való támogatása a válság előtt tempóhoz közelíti a lakóingatlanok fejlesztését.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Társaságunk 2017 március 18-án lesz 20 éves, ezen alkalomból teljes arculatváltást tervezünk. A vállalkozás kezdetben építőipari szakiparral hidegburkolással foglalkozott. A későbbiekben ipari padló kivitelezéssel bővítette tevékenységét. Az 4 éve már generálkivitelezéssel is foglalkozunk. Többek között ez is aktuálissá teszi arculatváltásunkat.

Feladat leírása

Feladat: 

Egy olyan céglógót szeretnénk,ami modern, letisztult, jól átlátható, figyelemfelkeltő és első ránézésre megfogja az embereket. Mind a megbízók, mind a munkavállalók számára vonzó lehetőség ígéretét nyújtsa.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Minél több megbízó legyen kíváncsi a logó mögött rejlő vállalkozás megbízható, minőségi munkájára és egyben az építőiparban elhelyezkedni kívánó szakképzett munkaerő számára jelentsen csábító munkahelyi ajánlatot.
Szeretnénk, ha az arculati elemeinkre nézve a minőségi megvalósítás és a profizmus tükröződne, mely bizalmat ébreszt a célközönségben, és emlékeztető hatása legyen

Feladat leírása

Célközönség: 

Építtető cégek, magánszemélyek, állami beruházásokat indítók, szakképzett építőipari munkaválalók és fiatal mérnökök.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Célunk a megrendelő igényeit komplexen kielégíteni hidegburkolás, valamint az iparipadló kivitelezés területén. Minőségi, megbízható munkavégzés akár társasházak építésénél, akár egy szupermarket felújításánál.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

megbízhatóság, állandóság

Feladat leírása

Médiaterv: 

Minél több felületen szeretnénk hirdetni a céget, ezért elektronikus és nyomtatott formában is használható legyen a logó. Akár munkavédelmi sisakra, -mellényre, -ruházatra és gépjárműre is nyomtatható legyen.

A tervezett felhasználási módok összefoglalva:
- névjegykártya,
- levélpapír, boríték, dosszié,
- Email-aláírás,
- ruházaton történő feltüntetés
- gépjárműveinken is

Feladat leírása

Stílus: 

Egyedi, modern, figyelemfelkeltő, fiatalos, színes (3-5 szín).

Feladat leírása

Kerülendő: 

sátortetős ház , mesterember illusztráció, téglafal és különböző oszlopok

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A tervek elkészítése során szeretnénk szorosan együttműködni a tervezőkkel. Ez azt jelenti, hogy ha van egy jó ötlet, akkor azt még elsődleges verziójában érdemes feltenni, hogy véleményezhessük és megírhassuk a véleményünket.

A győztes és megvásárolt mű vonatkozásában a felhasználási jogokat korlátozás nélkül kívánjuk megszerezni, ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a későbbi tervezéseket a nyertes végezhesse el. Kérjük, hogy a plágiumot minden körülmények között kerüljék!

A felajánlott díjazás a következőképpen értelmezendő: amennyiben a tervező számlaképes, úgy a díj ÁFA mentes nettó díj, amennyiben a tervező nem számlaképes, úgy a díjazás bruttó összegként értelmezendő, tehát a nettó díj a bérszámfejtés során levont adók és járulékok levonását és állam részére történő megfizetését követően kerül megállapításra és kifizetésre.

Fix díjazást nem tűzünk ki, mert csak akkor szeretnénk az új arculatot megvásárolni, ha valóban olyan ötletes, ami miatt érdemes lecserélnünk a mostani arculatunkat.

Bármilyen kérdéssel kapcsolatosan állunk a rendelkezésükre, várjuk a koncepciókat!

Fórum

Kedves Kreatívok!

Sajnos egy apróságot most vettünk észre, amit javítottunk. a felsorolt igények és a cím + kiválasztott kategória (kisarculat tervezés) nem voltak egészen összhangban egymással, ezért ezt javítottuk.

Gratulálok a győztesnek! Nagyon ritka, hogy méltó eredmények születnek. Nagyon frappáns ötlet! Ilyenkor csapkodom a fejem, hogy ez miért nem jutott nekem is eszembe! :) A puzzle-ös munkán mondjuk kissé ledöbbentem...

Tisztelt Hölgyek és Urak!

Mindenkinek köszönöm a munkáját és az arra szánt idejét.

További jó munkát kívánok.

Tisztelettel Csuka Zoltán

Köszönöm szépen!