Pályázatok

Hortobágy egységes turisztikai arculat kialakítása

Logó design
-
Hortobágy
150.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 92
Hortobágy

Megbízó

25

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 hónap 3 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Extra díjazás
Szakmai ajánlás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Extra díjazás

A győztes mellett további két pályázó külön díjazásban részesül, 10-10 eFt értékű, a megbízó szervezetek turisztikai attrakció helyszínein beváltható utalvány formájában.

Szakmai ajánlásA beérkezett munkákat a határidő lejártával átnézzük, és a legjobbakat kiemelve szakmai véleményezést készítünk a megbízó számára. A mindenkori végeredmény nem feltétlenül tükrözi a mi szakmai álláspontunkat.

Koncepciók (95)

hZs
Beküldve: 2020. 06. 24.
29
5
10
KA
Beküldve: 2020. 06. 25.
22
5
9
Beküldve: 2020. 06. 17.
18
5
9
Beküldve: 2020. 06. 21.
15
3
8
Laz
Beküldve: 2020. 06. 10.
37
5
8
Beküldve: 2020. 06. 19.
25
3
7
Beküldve: 2020. 06. 25.
3
2
7
Beküldve: 2020. 06. 07.
11
2
7
Beküldve: 2020. 06. 25.
13
0
7
Beküldve: 2020. 06. 24.
4
0
7
Beküldve: 2020. 05. 29.
14
5
6
Beküldve: 2020. 06. 25.
5
0
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Hortobágy nemzetközi hírű és jelentőségű terület és település, több ezer éves múlt, amely a legeltetéses állattartáshoz kapcsolódik. Az országimázs része. Az együttműködésben részt vevő partnerek mindegyike ideáig maga kommunikálta célközönsége számára a saját kapcsolódási pontjait Hortobágyról: Hortobágyi Nemzeti Park - természeti értékek, világörökségi kultúrtáj; Hortobágyi Nonprofit Kft. - kulturális értékek, pásztorhagyományok; Hortobágy Község Önkormányzata - vásároztatás, háttér infrastruktúra, falukép. Ezen célcsoportok érdeklődésükből eredően különbözőek.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Hortobágyi Nonprofit Kft. a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatósággal és Hortobágy Község Önkormányzatával közös turisztikai marketing együttműködést alakított ki. Ebben az együttműködésben a turisztikai attrakciók kínálatának összehangolása, a Hortobágyra évente látogató több mint 100.000 turista igényeinek közös felmérése, azok minél szélesebb körű kielégítése és egységes marketing kommunikáció kialakítása a cél. Jelen pályázatot a fenti három szervezet közösen bonyolítja le.

Feladat leírása

Feladat: 

Különféle médiumokra adaptálható önálló desztinációs logó megtervezése, amely könnyen azonosíthatóvá teszi a turisztikai desztinációt (ami több mint a település), és utal a táj és az ember harmonikus együttélésére (nem csak, mint a múlt hagyatékára, de mint a jövő zálogára). Kiemelendő elemek: a természet, a puszta végtelensége, a pásztorhagyományok hangsúlyozandók, mely érzések jellemzően elfogják a legtöbb embert, mikor hozzánk látogatnak. A régi túlromanticizált sztereotípiák helyett újra megfogalmazott Hortobágy-imázs teremtése. A közösség (község, desztináció lakossága, cégei) minden tagja számára új identitástudatot segítsen megszilárdítani. Cél, hogy minél megjegyezhetőbb és felismerhetőbb szimbólum legyen, mely kis méretben és felbontásban is (ajándéktárgyakon megjelenítve) értelmezhető és azonosítható legyen.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A megbízó bemutatásánál leírt 3 szervezet együttműködésében kialakított szlogen: Hortobágy, ahol az ég a földet éri.
A nyertes munkától azt várjuk, hogy sugallja a turisták felé a Hortobágyra jellemző értékek (természet, hagyomány) élményét és annak ígéretét, hogy a Hortobágy több, mint pusztán délibáb. Az új arculatnak és a hozzá kapcsolódó közös gondolkodásnak köszönhetően meg szeretnénk szüntetni a rossz sztereotípiákat az évek során ránk ragadt jelzőket, mint csikós-gulyás-Hortobágy, kitaszított-hontalan betyárkép, tudományos Hortobágy stb.. Fontos továbbá az egyediség, az egyértelmű azonosíthatóság, mástól való megkülönböztethetőség (pl. Bugacon is van pusztaprogram, és Kis-Balatonon madárrezervátum).

Feladat leírása

Célközönség: 

-turisták (családosok, óvodai és iskolai csoportok, természetjárók
-turisztikai desztináció szolgáltatói, küldő (belföldi, külföldi) turisztikai szolgáltatók - beutaztatók, utazási irodák, szakmai szervezetek

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A tervezett logóban jelenjen meg a hagyományok és a természeti értékek fontosságának, ápolásának és a mai kor fiatalos lendületének, sokszínűségének kettőssége, ugyanakkor mozgósító erővel hasson a desztináció felkeresésére.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Márka jellemzése:
Világörökség - természet és ember évezredes harmóniája
Egyedi táj, egyedi látvánnyal.
Madárvilág, pásztorélet, őshonos állatfajták: ménes, szürke marha, racka
Olyan hangulatot ad, mint semmi más.
Hungarikum, magyarság érzet.

Célközönség tipikus jellemzése: Csend, nyugalom, páratlan természeti értékek, egyedülálló növény- és állatvilág, finom ételek.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A győztes logó a megrendelő partnerek (Hortobágyi Nonprofit Kft., Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság, Hortobágy Község Önkormányzata) által közösen kialakított, üzemeletetett turisztikai info ponton (Tourinform iroda), a közös marketingkommunikáció részeként megjelenő kiadványokban, print és online marketing hirdetésekben jelennek meg. Továbbá a partnerek tervezik közös turisztikai weboldal létrehozását, melynek arculati alapját jelen pályázat eredménye szintén meghatározza. Ezen túl cél a logó használat kiterjesztése ajándéktárgyakra és formaruhákra is.
A logó használatát a partnerek több évre, évtizedre tervezik.

Feladat leírása

Stílus: 

-egyedi, ötletes, újszerű, fiatalos, letisztult, egyszerű
-nem túl direkt, egyben nem túl absztrakt
-beszédes, ám de nem közhelyes
Hívószavak: Hortobágy, természeti, kulturális értékek, hagyomány, élmény, értékállóság, ugyanakkor megújuló képesség
Üzenet: szabadság, pásztor, nemzeti identitás

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Az elkészült logót vektoros és kép formátumban is kérjük (.ai, .jpg), valamint a felhasználásra vonatkozó jogokhoz teljes körűen ragaszkodunk. max. 3 színből állhat a logó (legyen fekete - monokróm - és színes változatban)
Nyertes pályázóval a Megbízó megbízási szerződést köt.

Fórum

Tisztelt Megbízó!

A logónak tartalmaznia kell tipográfiai elemet? Vagy úgy ahogy értettem, csak önmagában egy szöveg nélküli logó elkészítése a feladat?
Köszönöm válaszát!

Kedves Kreatívok!

Néhányatoknál jelentkezik egy hiba a képek feltöltésénél, aminek megoldására egyelőre nem sikerült rájönnünk. Aki nem tapasztalt semmi ilyet, az hagyja figyelmen kívül ezt az üzenetet, akinél viszont jelentkezik, próbálja meg mobilról feltölteni a koncepcióját benne a képekkel. Elnézést a kellemetlenségért, rá fogunk jönni a hiba okára.

Tisztelt Kreatív!
A tipográfiai elemek használatát nem zárjuk ki. Fontosnak tartjuk, hogy akár a logó alapján egyértelműen beazonosítható legyen a Hortobágy, de a logóban szöveg is megjelenhet.

Jó munkát kívánunk!

Ez engem is nagyon érdekelne, mivel nekem egy logó úgy teljes ha tipográfia is van hozzá. A leírásban viszont nem láttam konkrét megnevezést, aminek a logoban kell lennie.

Kedves Gergely!
Nálam sajnos telefonos feltöltés során is fennál a probléma.

Azóta sem jöttünk rá a chrome problémára, nem lehet, hogy telefonon is azzal próbálkozol?

Érdekes, hogy ha a fájl kiválasztása után nem kattintunk a 'Feltöltés' gombra hanem egyből a 'Beküldésre', akkor a kiválasztott fájlt feltölti a koncepcióhoz. Ezt követően pedig a koncepció szerkesztésével ugyanígy újabb képet adhatunk hozzá. Igaz hogy így egyesével, de fel lehet tölteni a képeket chrome-on keresztül is.

Kedves Megbízó!
A logót ön egy letisztult egyszerű, de mégis mindent magába foglaló vonalas logót szeretne?
A válaszát előre is köszönöm.

Kedves KREANOD! Sajnos, nem töltődik fel minden kép, pedig a méret már nagyon kicsi, és kiterjesztés megfelel minden előírásnak. Sem chrom, sem edge sem telefon nem használható! Pontosabban változó, hogy mikor megy, mikor nem.

Szia! Tudtommal másoknál nem tapasztalható most hiba. Kérlek, írj nekünk emailt a probléma pontos körülírásával, képernyőképpel, és megnézzük, mi a probléma.

Firefoxból töltöttem fel a logót, és nem látszik

Látom, hogy van valami probléma, de így nem tudok segíteni. Küldd el emailben a fájlt akkor, ha nem szeretnél konkretizálni, és megpróbáljuk mi feltölteni. Mindenesetre másoknál nem jelentkezik a porbléma.

Gratula a győztesnek!

Nagyon szép a győztes terv, de több igényes terv is született!

Köszönöm!

Egyetértek, abszolút megérdemelt a győztes, gratulálok!! Az viszont fájt, hogy engem lefokoztak "" 6ra :). :'(

A te logód egy kissé zavaros. Mintha egy szürkemarha lenne hátulról, csak van egy nagy lyuk neki ottan hátul. :)
Szóval sok ez, ha ránézek nem is értem mi történik ott a "hátsó" részben, és nem bántásból mondom.

Igaz hogy megszereztem az első 1-esemet az oldalon, de ettől függetlenül örülök hogy láttam sok jó gyakorlatot amiből lehet tanulni :')

Igaz! Sokat pakolgattam, de nem jutottam előrébb. Aztán beadtam, hátha a megrendelő ihletet kap :D. Majd legközelebb!

Gratula a gyoztesnek :)

Köszönöm!

Elképesztően szép és ízléses megoldás! A logo nagyon stílusos és ötletes! Öröm volt nézni a képeket, hogy mennyire jól működik a szimbólum az egyes felületeken, patternként is. Nagyon szép munka! Gratulálok! :)

Köszönöm! :)

Fórum (23)