Pályázatok

hoop wines logótervezési pályázat

Logó design
-
hoop wines
90.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 154
393

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 év 4 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Extra díjazás
Promotálás
Brief írás segédlet
Szakmai ajánlás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Extra díjazás

1-3. helyezett részére felajánlunk 1-1 karton (6 üveg) hoop wines 2018 rosét.

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.
Brief írás segédletA brief írásban mi is segédékeztünk, hogy a megbízói igények egyértelműek legyenek a résztvevő kreatívoknak.
Szakmai ajánlásA beérkezett munkákat a határidő lejártával átnézzük, és a legjobbakat kiemelve szakmai véleményezést készítünk a megbízó számára. A mindenkori végeredmény nem feltétlenül tükrözi a mi szakmai álláspontunkat.

Koncepciók (257)

Beküldve: 2019. 01. 16.
15
12
9
Beküldve: 2019. 01. 11.
23
32
9
Beküldve: 2019. 01. 11.
11
17
9
Beküldve: 2019. 01. 14.
21
17
9
Beküldve: 2019. 01. 17.
26
19
9
Beküldve: 2019. 01. 11.
14
9
9
cs
Beküldve: 2019. 01. 17.
7
4
9
Beküldve: 2019. 01. 09.
8
6
9
hZs képe
hZs
Beküldve: 2019. 01. 23.
7
6
9
Beküldve: 2019. 01. 16.
12
6
9
Beküldve: 2019. 01. 14.
9
4
8
Beküldve: 2019. 01. 22.
8
1
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A borágazatban a minőségi termékek iránti kereslet növekszik. Kis induló borászatként az abszolút prémium kategóriában jelenünk meg specifikus termékpalettánkkal.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Közgazdász-borászként 46 éves koromra megérett bennem a gondolat, hogy a borok készítése és kóstolása iránt régóta tartó szenvedélyemet hivatásra váltsam. Ennek megfelelően megkezdtük az üzem és az ültetvények kialakítását a Mátrai borvidéken és ennek a folyamatnak a része az első hoop wines márkanéven kereskedelmi forgalomba kerülő tételek külsőjének megtervezése is. Tapasztalataim szerint a magas minőség eléréséhez a kiváló alapanyag és a kíméletes borkezelés mellett elengedhetetlen a csúcstechnológia alkalmazása és nagy fokú személyes gondosság. A hoop wines borok ilyen feltételek mellett készülnek. A hoop név részben kapcsolódik a borászathoz (barrel hoop=hordó abroncs) mozaik szóként az alkalmazott technológiához, termékjellemzőhöz (high premium, organic) és áttételesen a nevemhez (hoop=karika, Kerekes) ezért is választottam.

Feladat leírása

Feladat: 

A hoop wines logó készítése. A tipografikus logó csak a "hoop wines" nevet tartalmazza, jól olvasható formában, állhat csupa kis- vagy nagybetűből, vagy kezdődhet nagybetűvel is. Magas minőségre és alapvetően innovációra utaljon, de legyen benne tradicionális vonás is. Elsődlegesen borcímkén dombornyomással fog megjelenni, azon keresztül fogja képviselni a márkát és a borászatot. De címke tervezését nem kérjük! A cél az elegancia és a letisztultság, de egy pici játékosság, ötlet belefér, ami nem megy az előzőek rovására. (pl. Böjt Eger) A preferált színek a felhasználási területtől függően fekete, fehér, ezüst, fehér arany, arany.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A cél a vágy felkeltése vásárlásra saját részre vagy ajándékba borszaküzletben, illetve kóstolásra étteremben.

Feladat leírása

Célközönség: 

A 35 év feletti igényes, tehetős borfogyasztók. Budapesti magasabb árfekvésű éttermeket látogató túlnyomórészt külföldi turisták. Férfiak és nők egyaránt.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Minden korty egy élmény. Valódi tiszta ízek, gyümölcsbomba. Megbízható minőség.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A középpontban a minőség áll, minden a minél magasabb és megbízható minőségnek van alávetve. A termék / márka jellemzői igazak lesznek a csomagolásra is, és ezzel összhangban kellene lennie a logónak is. Megjelenik benne a tradíció és az innováció is. Pl. a termék esetében a vörösborkészítésnél alkalmazunk hagyományos kézi csömöszölést és a csúcstechnológiát jelentő hőmérséklet-kontrollos számítógép-vezérlésű zárt áztatásos acéltartályt is. A csomagolást tekintve a választott palack nagy tömegű, tradicionális formájú de csavarzárású, utóbbi a magas árfekvésű boroknál még nem általánosan elfogadott, de a megbízható minőséget garantálja.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Az új logót hosszú távon kívánom használni, főként boros címkéken, de weboldalon és közösségi médiában is. A borok budapesti borszaküzletek, éttermek részére kerülnek értékesítésre.

Feladat leírása

Stílus: 

Alapvetően a letisztultabb minimalista dizájnt tudom elképzelni, de nyitott vagyok mindenre, ami a fentiekben megfogalmazottaknak megfelel. (Pl. https://www.justinwine.com/ eltekintve a háromszögtől)

Feladat leírása

Kerülendő: 

A szőlőfürt, szőlőszemek, szőlőnövény, boros pohár, dugóhúzó bármilyen felhasználása kerülendő.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Vektoros és pdf formátumban is kérem majd az anyagokat.

Fórum

Tisztelt Kerekes Zoltán!

Kizárólag tipografikus logót vár, vagy emblémát is, ami megállja a helyét önmagában is és márkanévvel együtt is?

Köszönöm.

Kizárólag tipografikus logót, embléma nélkül.

Tisztelt Kreatívok!
Mostanra letisztult bennem néhány további részlet arról mit szeretnék. Egy fogalomként kívánom kezelni a "hoop wines"-t, ami azt jelenti számomra, hogy egy olyan letisztult jól kidolgozott elegáns "hoop wines" feliratot várok, amiben a két szónak egymás mellett kell lennie azonos méretben és stílusban és csak nüansznyi játékosságot tudok elképzelni. Minden esetben kérnék dombornyomásos és borospalackos nézetet is. Köszönettel: Kerekes Zoltán

T. Kreatívok! A palástra merőleges elhelyezés állított palacknál vízszintest jelent számomra. :) Üdv., KZ