Pályázatok

Himesháza 300

Logó design
-
Jubileumi év logója
60.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 54
Himesháza

Megbízó

14

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 3 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (54)

Beküldve: 2021. 11. 08.
9
20
9
Beküldve: 2021. 12. 03.
8
3
8
Beküldve: 2021. 12. 01.
8
3
7
gdg
Beküldve: 2021. 11. 09.
1
1
6
Beküldve: 2021. 11. 26.
6
2
6
Beküldve: 2021. 12. 03.
12
0
5
Beküldve: 2021. 12. 02.
9
0
5
Beküldve: 2021. 12. 03.
11
0
5
Beküldve: 2021. 11. 03.
1
0
4
Beküldve: 2021. 11. 04.
1
1
4
Beküldve: 2021. 11. 15.
2
0
4
Beküldve: 2021. 11. 25.
12
0
4

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Himesháza 1000 fős község Kelet-Baranyában, a lakosság nagyobb része német nemzetiségi származású. A német telepesek 1722-ben érkeztek a faluba, többségük azonos területről, a németországi Fuldai Apátsághoz tartozó falvakból. A Stifoller-ek a 300 év alatt megőrizték nyelvüket, kultúrájukat, hagyományaikat. A község lakossága a jubileumi évet programsorozattal kívánja megünnepelni.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Himesháza Német Önkormányzata a község kulturális és közösségi életének egyik fő mozgató rugója. Évente visszatérő hagyományőrző programokkal, kirándulással, gyermek táborokkal, kultúrműsorokkal, búcsúval színesítjük a falu közösségi életét. A 300. évfordulós programsorozat fő szervezője vagyunk.

Feladat leírása

Feladat: 

Olyan logót szeretnénk, amely ötvözi mindazt, ami a helyi német közösségre jellemző volt az elmúlt 300 évben, és melynek hagyományai máig élnek. A hit, vallásos élet fontossága; a búza, a szőlő = földművelés, kitartás, szorgalom; a népviselet, a népzene és tánc, ezek a közösség összetartó ereje.
A jubileumi évben megjelenő kiadványokon kívánjuk megjeleníteni, holnapon, a rendezvények logójaként, a falu reklámjaként. Ajándéktárgyon, pólón, boros címkén egyaránt használható legyen.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A helybelieket és falunkból elszármazottakat töltse el büszkeséggel, hogy több évszázados értékeket, kultúrát őrzünk, méltó módon megünnepeljük és emléket állítunk őseinknek. Az idelátogatóknak legyen figyelemfelkeltő, hogy gondosan őrizzük az "örökségünket", nagy becsben tartjuk, a jubileumot kiemelten kezeljük. A nemrég letelepülteknek, letelepedést tervezőknek jó példát mutatni, értékeit őrző település képét.

Feladat leírása

Célközönség: 

Himesházi lakosság, elszármazottak, környező települések, ide látogató vendégek, turisták, németországi testvértelepülés, baranyai németség

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Az éves rendezvénysorozat minden korosztálynak kínál programot: Betelepülési emlékmű avatás és tudományos előadás, családi vetélkedők, kultúrcsoportok jubileumi rendezvényei, Fuldai leszármazottak találkozója, Kisboldogasszony napi búcsú, hagyományos sváb lakodalmas.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Himesháza településképe rendezett, tiszta, köztereinken sok zöld növénnyel, virággal. A községben több kulturális csoport tevékenykedik, akik szellemi örökségünket, hagyományainkat ápolják, továbbadják.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Himesháza község honlapján és FB oldalán, Német Önkormányzat honlapján és FB oldalán, az egész éves programok reklámjában, a reklám- és ajándéktárgyakon, a jubileumhoz kapcsolódó kiadványokon (naptár, évkönyv).

Feladat leírása

Stílus: 

Nincs megkötés, lehet részletesebben kidolgozott, jelenjen meg a falu neve: Himesháza és németül Nimmesch, a 300 vagy az 1722-2022
Talán az alkalom jellegéből is adódik, hogy nem a laza megoldásokat keressük.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Himesháza nevének értelmezése, "hímes" ház/házak kerülendő.

Fórum

Bár erre a pályázatra nem jelentkeztem, de kicsit elszomorít, hogy már az első oldalon 5, és 4 pontos munkákat látok! :( Ebből is látszik, hogy a megbízó, mennyire félvállról vette a pontozást... Hogy szépen fejezzem ki magam.... És hogy gőze sincs arról, hogy egy-egy ilyen logót megalkotni mi munka...!!! RÁADÁSUL INGYEN!!! Emberek órákat feccölnek bele, és 4-5 ponttokkal kiszúrják a szemünket. Legalább a bele fektetett munkát értékelnék, ha már a logó szerintük csak pár pontot ér!
És az a baj, hogy ezt egyre több pályázatnál látom, hogy profi munkák vannak alul értékelve............... Ez sajnos elég elkeserítő....

Aki nyert teljesen megérdemelten, ettől függetlenül én is kicsit sértve érzem magam, de ez a pontozás nem releváns.. Elég lenne egy Tetszik - Nem tetszik gomb.

Például kiemelném kzolee-t, aki a leírás alapján kézzel rajzolva elkészítette a pályamunkát (!), és tökéletesen vaknak kell lenni, ha vki szerint nem igényes. Utána kap egy 5öst, ami maximum egy gimnáziumi rajz órán lenne reális értékelés. Hovatovább maximálisan megfelelt a briefben megfogalmazott elképzelésnek.
Gergő, ilyenkor nem lehet belenyúlni? Annyira igazságtalan, hogy csípi a szemet.

Év elején volt egy pályázat Aranyklinika, ott is ez volt (hasonló részvétellel). Borzasztóan megtévesztő tud lenni, ha egy megrendelő ennyire alul pontoz mindent. Amikor kaptam egy 5öst, arra gondoltam, hogy nagyon nem ezt a vonalat keresi, ezért elmentem egy teljesen más irányba (...) , arra kaptam egy hármast. :D, és ott be is fejeztem. Ha tudtam volna, hogy az elsőre kapott 5 az jónak számít, talán más lett volna a kifutása.

Szerintem rendben van a pontozás. Sőt, még nagyvonalú is, egy pont nem lett osztva, pedig néhány izé azt érdemelt volna.

Az én egyik 4 pontos pályázatom egy nemzetközi és elismert logóeladási oldalon "Staff favorite" lett... ennyit a szakmai pontozásról :D

Az igen, rangos szakmai elismerés...

Leszel szíves aktív, munkákat beküldő profillal értekezni a pályázati fórumokban, mert a névtelen okoskodókat nem szívesen látjuk.