Pályázatok

Hennajagua.hu logo

Logó design
-
Hennajagua webshop
60.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 73
Hajna

Megbízó

63

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

11 hónap 1 nap

Utolsó aktivitás

Extra díjazás
Extra díjazás

Online henna tanfolyam. Magadnak, vagy ajándékba is adhatod.

Koncepciók (87)

Beküldve: 2022. 09. 04.
3
15
10
pm
Beküldve: 2022. 10. 02.
3
1
10
Beküldve: 2022. 09. 13.
14
4
10
Beküldve: 2022. 09. 18.
7
2
9
Beküldve: 2022. 09. 30.
7
0
9
Beküldve: 2022. 10. 01.
13
0
9
Beküldve: 2022. 10. 02.
11
0
9
Beküldve: 2022. 09. 18.
9
0
9
Beküldve: 2022. 09. 18.
9
1
9
Beküldve: 2022. 09. 18.
16
0
8
Beküldve: 2022. 09. 19.
9
2
9
SMM képe
SMM
Beküldve: 2022. 09. 30.
8
0
9

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Webáruházunk elsősorban profi hennafestőket szolgál ki. Ezt a szűk kört nagyjából lefedjük. Egy nagyobb konkurenciánk inkább első próbálkozóknak ajánl termékeket.
Jagua - Magyarországon kizárólagos forgalmazók vagyunk
Online henna tanfolyam is csak nálunk elérhető.

A hennafestés egyre több embert érdekel, ugyanakkor a kialakuló válság bizonytalanná teszi a keresletet. Egyenlőre azonban az idei szezon volt a legjobb a webáruházunkban.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A hennajagua.hu úgy indult, hogy hennafestőként nem találtam olyan minőségű alapanyagokat Magyarországon, amilyenekkel a nemzetközi piacon találkoztam, ezért kezdtem Indiából importálni a hennát. Küldetésemnek érzem a nagyközönség edukálását a biztonságos - természetes -henna használatáról, mivel a "fekete henna" és más utánzatok egészségügyi kockázatot jelentenek és a gyakori allergiás reakciók miatt rossz fényt vetnek a hennafestésre. Oktatásaim célja pedig az, hogy olyan hennafestőket indítsak el az útjukon, akik művészi szinten űzik majd ezt az ősi szépítkezési technikát.
Fontosnak érzem, hogy tudd mi a henna, és mi a jagua. Itt tudsz róla olvasni:
https://hennajagua.hu/a-hennarol/
https://hennajagua.hu/a_jaguarol/

Feladat leírása

Feladat: 

Logotervezés - színes és monokróm változat. Szöveges tartalom: HennaJagua.hu illetve legjobb lenne, ha HennaJagua.eu verzióban is elkészülne

Kell, hogy legyen olyan verzió, ami a weboldal fejlécében megjeleníthető, vagyis felirat formában érvényesül. Kb 1:4-hez arányban, vagy akár még keskenyebb változatban.

Monokróm verzió képek, videók vízjelezéséhez

Eddig lila volt a színvilágunk, ezt sem vetem el, de ha a henna narancsos, vörösesbarnás színét lehetne megjeleníteni a jagua indigókék, majdnem fekete színével, az lehet, hogy jobban képviselné a termékeimet.
A henna és a jagua színéről és stílusáról csatolok fotókat. (hennajaguaszin.jpg)

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Megmaradna a fejükben a logo, Érdekes, kreatív legyen. Természetesen azt szeretném, hogy vásároljanak, de lehet, hogy ehhez a logo önmagában nem elég? :-D ;-)

Feladat leírása

Célközönség: 

20-45 év közötti nők.
1. szegmens: Általában érdekli őket a jóga, mandalák, India, ezotéria
2. szegmens: Szépségipari szolgáltatók (körmösök, kozmetikusok), akik szeretnék a tevékenységeiket bővíteni.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Nincs zsákbamacska, megbízható, biztonságos alapanyagok kiváló minőségben. Aki hennázni szeretne tanulni, az helyszíntől függetlenül megteheti online, a neki megfelelő időpontban.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Profi alapanyagok egy szakértőtől, hasznos információkkal
"Köszönöm szépen. Külön öröm, hogy olyannak is tud újat nyújtani a tanfolyam, aki már nem teljesen kezdő."
"Korábban végeztem már hennatanfolyamot máshol, de ahhoz képest ez a kurzus sokkal több érdekes információt és technikát adott Nekem. Szuper, hogy a videók visszanézhetőek, így később is felfrissíthetem a tanultakat. A hennatölcsér készítésével voltak korábban problémáim, ez a készítési mód sokkal kényelmesebb nekem, mint, amit máshol tanultam. Sokkal nagyobb inspirációt kaptam a napi gyakorláshoz is. Nekem külön megnyugtató volt, hogy Nisanta megmutatta első munkáit, számomra egy csoda, hogy onnan hová jutott el. Nekem is van remény! :)) Szívből ajánlom ezt az online tanfolyamot Mindenkinek!"

Feladat leírása

Médiaterv: 

Weboldalamon: Hennajagua.hu / Hennajagua.eu
Facebook, Instagram, Tiktok, YouTube csatornák. Jövőben ha hírlevelet küldök.
Weboldalam logoja lesz, nem tervezem változtatni.
Jelenleg egyéni vállalkozó vagyok. Későbbiekben tervezem cég alapítását. Ezesetben a logo használatának jogát a cég is megkapja.

Feladat leírása

Stílus: 

Legjobban az tetszene, ha ötvözné a hennaminták orientális motívumvilágát a jagua törzsi stílusával letisztultabb formában. Csatoltam képeket hennamintákról és törzsi jaguafestésekről. Esetleg lehet utalás a természetközeliségre, növényi alapanyagokra.

Feladat leírása

Kerülendő: 

A hennajagua.hu jelenlegi színvilága ne korlátozzon. Valószínűleg a későbbiekben a logohoz fogom igazítani.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

vektoros formátum + átlátszó hátterű png. digitálisan hozzáférhetővé téve.

Fórum

Kedves Megbízó!

Akkor ha jól értelmezem, akkor magába a logóba is szeretné, hogy megjelenjen a .hu/.eu?

Igen, a .hu .eu is szerepeljen

Kedves Pályázók!

Az eddigi tapasztalatok alapján szeretnék írni pár dolgot segítségképp, hogy ne szülessenek olyan munkák, amiket nem tudok felhasználni. A legtöbb ezen szempontok közül szerepel a pályázat kiírásában, de szeretném őket méginkább hangsúlyozni.

1. MINDENKÉPP LEGYEN HENNA ÉS JAGUA IS KÉPVISELVE A LOGOBAN Lehetőleg ne csak színekkel, hanem a motívumokkal is. A pályázat kiírásában ehhez sok segítséget kaptok. Van két link, hogy mi a henna és mi a jagua, ezeket jó elolvasni. Képeket is töltöttem fel és a Google képkereső is a barátotok. Ezek a törzsek használnak pl jaguát: Shipibo, Kayapo, Emberá

2. NE KÜLDJETEK TÖBB MANDALÁT - Elcsépeltnek érzem, általában túl bonyolult egy logonak, nem fér el a weboldal fejlécében és önmagában nem illik a jaguához. Az előző logom, ha megnézitek egy mandala volt. Ezt szeretném lecserélni. Ha véletlenül mégis mandalát választok, már van miből válogatnom.

3. SZÜKSÉG VAN OLYAN VERZIÓRA, AMI ELFÉR A WEBOLDALAM FEJLÉCÉBEN - bár ezt világosan leírtam a pályázatban, sok pályamű érkezik, amiben a felirat és a motívumok aránya miatt vagy a logo lenne hatalmas, vagy a felirat olvashatatlan.

4. Bár a részletgazdag motívumokhoz húz a szívem ezek legtöbbje nem alkalmas logonak, mert piciben elvesznek a részletek, pl. egy pecsét elkészítése pedig gyakorlatilag lehetetlenné válik.

Köszönöm az eddigi munkátokat, és remélem ez segítség lesz a további alkotáshoz

üdvözlettel:
Hajna

5. Mielőtt beküldöd nézd meg a logot úgy, hogy lekicsinyíted akkorára hogy max 1,5 cm magas legyen

Csak 1 logót küldjünk be? Ha van több elképzelés/lehetséges változat akkor 1-nél többet is beküldhetünk?

Nyugodtan küldj be többet is