Pályázatok

Hazai fejlesztésű Security as a Service platform névadás

Névadás
-
Még nincs márkanév
50.000 Ft
Hátravan:
Elbírálás alatt
Követő: 90
andrews

Megbízó

126

Hozzászólás

0%

Értékelt koncepció

1 hét 9 óra

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (86)

Anonymous
Beküldve: 2020. 07. 28.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2020. 07. 28.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2020. 07. 28.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2020. 07. 28.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2020. 07. 28.
?
?
-
Anonymous
l
Beküldve: 2020. 07. 28.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2020. 07. 28.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2020. 07. 28.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2020. 07. 28.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2020. 07. 28.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2020. 07. 28.
?
?
-
Anonymous
Beküldve: 2020. 07. 28.
?
?
-

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A mai világ IT-biztonsági kihívásai újfajta gondolkodást igényelnek. Ügyfeleinkkel való beszélgetések során nagyon hamar kiderült, hogy az IT-biztonsági eszközök beszerzése önmagában nem oldja meg a problémájukat, mivel megfelelő szaktudás és támogatás rendelkezésre állása nélkül az eszközök önmagukban erre képtelenek. A biztonság nem egy termék, hanem egy folyamat, amely mögött megtalálható a szakember, az ő tapasztalata és tudása, de ott van a biztonsági infrastruktúra, a módszertanok, a szabályzatok és a vészhelyzeti reakció egyaránt. Ez a folyamat az egész vállalatot áthatja, az összes szolgáltatásba, üzleti folyamatba és az emberekbe is be kell építeni, mert így tudunk támadásoknak ellenállóbb vállalati ökoszisztémát kialakítani. Meg kell tanítani az embereknek, hogy egy weboldal vagy egy email csatolmány is lehet veszélyes, és ha azonnal cselekszünk, és időben leválasztjuk a hálózatról az első fertőzött gépet, akkor fél óra múlva nem áll le az egész termelő vállalat. Nem könnyű ilyen szemléletet kialakítani a cégeknél, de ezért vagyunk mi, hogy SOC központunkból segítsük a hasonló helyzetek kezelését. Szakembereink tudják hol lehet a vállalati hálózatot megvédeni, hol lehet felfedezni a támadás jeleit, és ha baj van, hogyan lehet elhárítani a problémát.

> A SOC (Security Operation Center) olyan szervezeti egységet takar, aminek a feladata az információbiztonsággal kapcsolatos események észlelése, feldolgozása, és intézkedési terv, szakmai javaslat kidolgozása a felmerült problémák, biztonsági incidensek megoldására.

A szolgáltatás igénybevételéhez biztosítjuk a saját fejlesztésű eszközöket és az IT-biztonsági szakembereket is. A szolgáltatást igénybe vevő vállalkozásoknak a havi díjon felül nem kell másra költeniük, legyen szó akár eszközök beszerzéséről, a biztonsági csapat képzéséről vagy licencek megújításáról. Azt is szem előtt tartottuk, hogy ügyfeleink sajátos igényeik szerint tudják a szolgáltatást személyre szabni, így rugalmasan alakítható a havidíj is, csak azt kell fizetni, amit igénybe is vesznek.

Két éve fejlesztjük a saját biztonság mint szolgáltatás (Security as a Service) platformunkat SOC szolgáltatásunk számára. Ebbe a termékbe sűrítettük IT-biztonsági szakembereink évtizedes tudását, tapasztalatát. A kifejlesztett biztonsági platform SIEM (elemző) és SOAR (beavatkozó) képességekkel is rendelkezik, ennek megfelelően más piaci szereplők is megtalálhatók a szektorban. A teljesség igénye nélkül, elsősorban a változatos elnevezések miatt:
- LogRhythm
- Splunk
- QRadar
- Exabeam
- Elastic
- Graylog
- Panther
- Demisto
- XSOAR
- Phantom
- Swimlane
- Resilient

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Vállalkozásunk, az Andrews IT Engineering Kft., 1999 óta biztosítja hazai és külföldi vállalatok, intézmények hálózati határvédelmét, információbiztonságát. Megalakulásunkkor menedzselt hálózatbiztonság néven nyújtottuk szolgáltatásainkat az IT-biztonság területén, ennek a szolgáltatásnak egy részét napjainkban Security Operations Centerünk (SOC) keretében végezzük, amelyhez saját fejlesztésű szolgáltató platformunkat használjuk. Cégünk jelenleg közel 30 IT-biztonsági szakemberrel, külső partnerrel áll ügyfeleink rendelkezésére, akik között kis és nagy vállalat egyaránt megtalálható több vertikumban, legyen az pénzügy, távközlés, kereskedelem, gyártó vállalatok, egyetemi szféra, államigazgatás.

Feladat leírása

Feladat: 

Biztonsági platformunkat jelenleg iMSSP (Intelligent Managed Security Service Platform) munkanéven illetjük, viszont ez a rövidítés sajnos egybeesik egy ismert SQL szerver hibakódjával, amire több tízezer ERROR (hiba) találatot kapunk bármelyik keresővel. Ez első ránézésre nem vet jó fényt a platformra és a szolgáltatásra, másrészt komplikált a betűszó kiejtése.

Egy jól megjegyezhető nevet keresünk a _platform_ számára, amely összhangban áll a szerepével és az ezen keresztül nyújtott SOC szolgáltatási tevékenységgel. A név maximum két szóból álljon és ne legyenek benne olyan szavak, illetve ezek különböző formái, amelyek nehezen értelmezhetők. A szolgáltatásra utaló szó/szavak/szókapcsolatok lehetnek a névben, de ez nem alapkövetelmény.

Előny, ha a név leírása, kiejtése angol nyelvterületre optimalizált, de még az idegen nyelveket kevéssé beszélők számára sem okoz komoly problémát. Hosszabb szavak esetén a jó rövidíthetőség szintén előny.

Egyszerű és célratörő, ugyanakkor a név.com domain mindenképp elérhető legyen hozzá akkor is, ha esetleg más TLD-vel jobban hangzik a név (pl. io, net, it, app, egyebek). Nem kizáró tényező, ha a domain csak valamilyen egyéb szó hozzáfűzésével érhető el, de lehetőleg az ilyet kerüljük (pl. az alma.com foglalt, de az almaplatform.com még elérhető). A beküldött neveket előre lefoglalni nem ér! :)

---------------------------------------------------------
Kérjük, hogy az ötleteiteket egy koncepción belül gyűjtsétek (ha később jut eszetekbe újdonság, ne új koncepciót küldjetek, hanem szerkesszétek a korábbit), a megbízó értesülni fog az újdonságról. Logó tervezés nem feladat, így a grafikai tervezés nyomait magán viselő képeket figyelmeztetés nélkül törölni fogjuk.

KreaNod csapat

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Célkitűzésünk, hogy az általunk nyújtott menedzselt biztonsági szolgáltatás mellett "önkiszolgáló" platformként is elérhetővé tegyük a terméket, amely nem csak nagyvállalati ügyfelek számára, hanem kis- és középvállalkozások számára is elérhető rugalmas árképzésének köszönhetően.

Feladat leírása

Célközönség: 

- IT-biztonsági szakemberek, a belőlük felépülő IT-biztonsági közösség
- IT alkalmazások fejlesztésével és/vagy üzemeltetésével foglalkozó vállalkozások (vezetői és munkavállalói)
- Bármilyen méretű és földrajzi elhelyezkedésű vállalkozás, ahol hálózatba kötött IT eszközök találhatók (hardver, szoftver)
- Előbbiből következően magyar és külföldi ügyfelek egyaránt, hiszen a szolgáltatás vagy az online platform nem helyhez kötött

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Folyamatos, professzionális IT biztonsági felügyelet és incidens kezelés

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Jelenleg nincs saját márkánk, ezen szeretnénk változtatni. Az Andrews Kft. saját arculata is épp formálódik, a jelenlegi weboldal is redesign alatt áll. A SOC szolgáltatásról jelenleg egyetlen aloldalunk található csak meg, és ez is még csak magyarul, hogy jelenlegi partnereink felé tudjunk rá egyáltalán hivatkozni. A biztonsági platform számára ettől független külön weboldal készül teljes körű termékbemutató és dokumentáció céljából.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Elsősorban online megjelenésre lehet számítani, fizikai megjelenés szórólapok, ismertető anyagok formájában, valamint konferencia előadások alkalmával rollup-on, pólón, bögrén.

Feladat leírása

Stílus: 

Nem egy kemény kötésű őrző-védő cég vagyunk, hanem egy trendi, cutting-edge technológiát készítünk, amely az idő előrehaladtával egyre aktuálisabb IT-biztonsági problémákra ad megoldást. A 20 éves tapasztalat sem fásultságot, hanem stabilitást és profizmust jelent, de a publikus megjelenést követően szeretnénk mi is felülni az IT szektort gyakran körbeutazó hype-vonatra, amihez egy jól csengő, vibráló terméknévre is szükség van.

Feladat leírása

Kerülendő: 

- Mások által használt nevek, jogvédett tartalom, vagy épp túl általános kifejezések.
- A vállalkozás neve (Andrews). A vállalkozás csak használja a biztonsági platformot, így érhető el az Andrews SOC szolgáltatás.
- Magát a SOC szót sem találjuk a legkönnyebben kiejthetőnek, maximum magyarosan olvasva SOC-ként (angolul esz-ó-szí), ilyen formában nem biztos, hogy szerepeltetnénk a platform nevében.

Fórum

Nagyon köszönjük mindenkinek a részvételt, elkezdjük összesíteni és feldolgozni a pályaműveket, beállítjuk a pontokat is, és végül eredményt hirdetünk.

Mivel az augusztus a szabadságolásokról szól, azonban a szabályok értelmében csak 14 naptári napunk van eredményt hirdetni, így szeretnénk ezt az időt már most meghosszabbítani. Ha a naptárat megnézzük, akkor legkésőbb 12-én szerdán kellene a győztest kiválasztani, azonban ha egy hetet hosszabbítunk, akkor pont beleesünk a 20-i rövid hétbe, amikor még azok a kollégák sem fognak dolgozni, akik amúgy tartják a frontot miközben a többiek szabadságon lesznek, így 2 hetet szeretnénk kérni 26 szerdáig.

Mindent megteszünk, hogy tartsuk a 14 napot, ez inkább csak egy védőháló, hogy ha addig nem történik meg a döntéshozó tagok szinkronizálása, akkor legkésőbb mikorra várható a végeredmény. Ahogyan a feladattal a közösség ötleteire hagyatkoztunk, úgy a döntést is közösen hozzuk meg házon belül :) Nagyon sok nagyon jó ötletet kaptunk, most nálunk pattog a labda a munka hasonlóan nehéz részével, hogy kiválasszuk a minden tekintetben legjobb koncepciót.

Fórum (1)