Pályázatok

Hajóskapitány kerestetik

Illusztráció
-
7Mérföld - hajóka
35.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 45
7Merfold

Megbízó

33

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

6 év 4 hónap

Utolsó aktivitás

Promotálás
Pályázat menedzselése
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.
Pályázat menedzseléseA pályázat lebonyolításában KreaNod tanácsadók is segédkeznek, és igény esetén a határidő lejártával egy ajánlást is megfogalmaznak a beérkezett munkákra vonatkozóan.

Koncepciók (45)

Beküldve: 2013. 10. 27.
4
1
10
Beküldve: 2013. 10. 28.
8
10
10
Beküldve: 2013. 11. 03.
1
0
10
Beküldve: 2013. 10. 31.
3
0
9
Beküldve: 2013. 10. 24.
3
2
9
Beküldve: 2013. 10. 30.
7
6
9
Beküldve: 2013. 11. 04.
1
2
9
Beküldve: 2013. 10. 22.
2
2
9
Beküldve: 2013. 10. 28.
5
4
9
Beküldve: 2013. 10. 28.
1
0
9
Beküldve: 2013. 10. 22.
3
4
9
Beküldve: 2013. 11. 03.
3
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Utazási iroda vagyunk, ahol nem annyira "szokásos" nyaralásokkal foglalkozunk. Ezek közül egyik kiemelt terület számunkra a tengeri hajóutaké.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Irodánkról lehet olvasgatni a honlapunkon, most inkább az idevonatkozó területről írnék. Jelenlegi hajós témával foglalkozó honlapunk a www.hajozz.eu címen található. Egész jól teljesít a keresőkben és különösebb marketingtevékenység nélkül is hozta/hozza az ügyfeleket. Ezt most épp továbbfejlesztjük (új márkanév alatt fog futni, lesz külön logo, arculat, stb. hozzá), de közben egy másik "problémára" is megoldást keresnénk.
Jelenleg a "7Mérföldes Hajóskapitány" írja a hírlevelet, neki kéne kommunikálni a facebookon, a honlapon, stb.

Feladat leírása

Feladat: 

Hajóskapitányt „kreálni”, aki képviseli az oldalt, tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel, kommunikál velük mindenféle csatornán, stb.
A hajozz.eu főoldalán jelenleg szereplő kapitány nem saját készítmény, mindenképp le kell cserélnünk. Az, hogy ember, állat vagy kitalált figura lesz, azt rád bízzuk. Mindenképp egyedi legyen!

Fontos megjegyeznünk, hogy ez életünk első design briefje, így kérlek ha valami kérdéses, bátran jelezd! Nemcsak azért, hogy tanuljunk belőle, hanem azért is, hogy ne terheljünk senkit feleslegesen.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A kommunikáció "megszemélyesítése" a cél. Az érdeklődőink még az ajánlatkéréseket is hajlamosak egy nevesincs hajóskapitánynak írni, így célszerű lenne, egy megfelelő "személy" megrajzolása.

Feladat leírása

Célközönség: 

- 25-35 éves korosztályból az önálló magasabb jövedelemmel vagy jól szituált családi háttérrel rendelkezők
- 30-60 éves korosztályból a gyerekes, közép- vagy felsőosztálybeli párok, családok
- nászutasok
- 60 év felettiek közül az aktív világjárók

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

-

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Megbízható, tapasztalt, barátságos, kedves, vidám a kapitányunk, akinek van humora.

Feladat leírása

Médiaterv: 

a hírlevelünkben, a közösségi oldalon és a honlapunkon mindenképp megjelenik. Aranyos és kedvelt kapitány a céges promoajándékokra is felkerülhet, de ha nagyon kedvelt lesz, akár plüssfigura is lehet belőle. :)

Feladat leírása

Stílus: 

Előre is elnézést, ha nehezen fogalmazom az ideillő részt: Játékos, barátságos kapitány legyen. Olyan "klasszikus" stílusban, ne szürrealista legyen, vagy szupermodern 3 vonalból álló figura.

Feladat leírása

Kerülendő: 

semmiképp ne legyen szigorú parancsnok! és ne igyon rumot! (mármint az utasok előtt ne :) )

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Semmit nem értek a formátumokhoz, bocsánat. A pályázaton bármi érkezhet, amit könnyű elkészítened és én látom rajta, hogy néz ki a kapitány. Az átvételhez olyan formátumban kérjük, amit tud egy nyomda is használni és mi is a honlapunkon.
A későbbiekben a kapitányunknak több verziójára is szükségünk lehet (pl. üdvözlő pózban, hajót avatva, stb.), így a nyertes Kreatívval a későbbiekben is szeretnénk együtt dolgozni.
Ha bármi kérdéses, kérlek, szólj!

Fórum

A kérdésem az lenne hogy a nevét is ki kell találni? Vagy maradhat a Hajóskapitány a figura megszólítása?
Köszönöm!

Ez bennünk is felmerült, de az oldal szabályai szerint egy pályázatban csak egy feladatra lehet megoldást kérni Tőletek. Természetesen keresünk majd nevet is a Kapitánynak, de most a figurát szeretnénk megtalálni, ezért addig egyezzünk meg a Hajóskapitány megszólításban. :)
Köszönjük.

Kedves Kreatívok!
Köszönjük szépen a kapitányokat és a rengeteg munkát, amit a kialakításukra és csinosításukra fordítotok/fordítottatok. Többen igen megnyerőek és bár a pályázatnak még nincs is vége, néhányuknak már most is elkötelezett rajongói vannak. Úgy gondoltuk, hogy a hétvégén elkezdjük pontozni a kapitányokat, mert azt már most is látjuk, hogy nehéz lesz egyet győztesnek választani. Mindenképpen fontos tudnotok, hogy egyenlőre csak elsődleges véleményt fognak tükrözni a pontok és valószínűleg még változni fognak.
Külön hálásak vagyunk, hogy az első Kreanodos "próbálkozásunkra" nemcsak hogy többféle-fajta kapitány érkezett, de a pályázataitok alapján úgy tűnik, Ti is örömmel vesztek/vettetek részt rajta. Hamarosan jelentkezünk. Természetesen új kapitányoknak is jut még hely a fedélzeten és a szívünkben, úgyhogy a határidő lejártáig örömmel vesszük az újabb jelentkezőket is! :)

Szeretném megkérdezni:mikorra várható a végleges döntés az elbírálást illetően?

Kedves Kreatívok! Nagyon nehéz feladat elé állítottatok bennünket, amiért persze hálásak vagyunk; de a rengeteg ötletes megoldás miatt nem tudtunk a tervezett időre döntésre jutni. Most hétvégén véglegesítjük a shortlistet és a hét elején még kikérjük legkedvesebb és legfontosabb ügyfeleink véleményét is - legkésőbb szerdán kihirdetjük a győztest. Köszönjük szépen addig is a türelmeteket.

Kedves Kreatívok! Először is elnézéseteket kérjük, amiért nem tartottuk a szavunkat és csak most hirdetünk kapitányt. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a munkáját, az ötleteit, a segítőkészségét és a türelmét. A pályázat lezárultával Ti is megnézhetitek a kapitányokat, így azt hiszem azt Ti is belátjátok majd, hogy nem volt könnyű a választás. Mint látjátok kértünk szakmai segítséget is és igyekeztünk mindenféle szempontot figyelembe venni a győztes kiválasztásához. A fő nehézséget az okozta, hogy - ahogy írtuk is - a honlapunkat szeretnénk megújítani, aminek majd a tengerjáró hajókhoz illően modernebb, elegánsabb, letisztultabb designt szeretnénk. A másik oldalról viszont nagyon sokat számít, hogy bár elterjedőben van ez a nyaralási forma, nagyon sokaknak új dolog ez és mivel elképzelni sem tudják mi vár rájuk, rengeteg kérdésük van, amit sokszor félve tesznek fel. Mivel a kapitányunk elsődleges feladata az ő bátorításuk, így nagyon sokat számított, hogy melyik figurához fordulnak a leginkább "segítségért". Szeretném tehát hangsúlyozni, hogy a sok vonzó és megnyerő kapitány közt végül a figura stílusa döntött; semmiképp ne érezze magát rosszabbul az, aki most nem nyert; igyekeztünk a pontokkal jelezni a többi tökéletes munka értékét, de sajnos csak egy győztest tudunk választani.
Tudjátok, hogy ez volt az első pályázatunk itt, így ha bárki úgy érzi, hogy megosztaná velünk véleményét, tanácsait (akár a brief írásával, akár a pályázatok kezelésével vagy a döntéssel kapcsolatosan), szívesen vesszük és tanulunk belőle; mert örültünk ennek a lehetőségnek és máskor is szívesen fordulnánk Hozzátok. Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a pályázatát.

Kedves Kreatívok!

Néhányan emlékezhetnek még rá, hogy nem a jelenlegi győztes lett elsőre kiválasztva. Később sajnos kiderült, hogy az azt beküldő „kreatív” plagizált. Az eredményt emiatt nem hagyhattuk változatlanul, ezért a másik megbízó által preferált munka lett győztesnek hirdetve, a korábbit megfosztottuk a címtől, és a lista végére száműztük.

Fórum (7)