Pályázatok

Gyógynövénykeverékek és esszenciák számára logó és címketervezés

Logó design
-
herbs & light
100.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 55
150

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

8 év 1 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (97)

Beküldve: 2013. 07. 19.
10
33
10
Beküldve: 2013. 07. 01.
18
47
9
Beküldve: 2013. 07. 29.
33
1
8
Beküldve: 2013. 07. 19.
2
4
8
Beküldve: 2013. 07. 10.
10
5
7
Beküldve: 2013. 06. 30.
1
3
8
Beküldve: 2013. 07. 18.
9
2
8
Beküldve: 2013. 06. 27.
3
3
8
Beküldve: 2013. 07. 03.
1
3
7
H&L
Beküldve: 2013. 07. 18.
6
3
7
Beküldve: 2013. 07. 03.
2
3
7
Beküldve: 2013. 07. 02.
5
2
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A gyógynövények és teakeverékek piaca igen telített. Egyre többen térnek vissza a gyógyszerek világából a természet által adott gyógynövényekhez. Termékeink hiánypótló keverékek, tinktúráink és kristályenergiát is tartalmazó esszenciáink pedig 1-2 cég termékei mellett újak lesznek a gyógynövénypiacon.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk pár éve alakult mikrovállalkozás, melynek fő tevékenysége az egyedi terápiás kezelések (gyógynövények, kristályterápia). A már kialakított és bevált termékeinket szeretnénk nagyobb közönség számára is elérhetővé tenni.
Termékeink főként hazai gyógynövényeket, illóolajokat, és kristályenergiát tartalmaznak.

Feladat leírása

Feladat: 

UPDATE 2013.07.22.

A pályázat második fordulója zajlik, ahol a megbízó a kijelöltekkel dolgozik tovább az első fordulóban benyújtott munkáikon. Új kreatívok csak akkor csatlakozhatnak, ha logó és címketervet egyaránt küldenek.

Logótervezés - szeretnénk, ha a természet, a gyógynövények és kristályok világa is megjelenne a logóban.
Címketervezés - termékeink számára (gyógynövénykerékek, tinktúrák, esszenciák) címketervek készítése. Egységes címkecsaládot szeretnénk, ahol főként a termék neve jelenti majd a különbséget (teakeverék pajzsmirigy alulműködésre, övsömör teakeverék, stb.) Mivel a termékek energetikai szinten is hatnak, így az érintett csakrákat is szeretnénk megjeleníteni. Alap címketervet kérünk, amelyek az általunk forgalmazott termékeken használhatók. A termékeken szeretnénk feltüntetni a logót is.

Fontos! A jelenlegi határidő lejártáig várjuk a terveket, majd egy héttel meghosszabbítjuk a pályázatot, hogy az ígéretes munkákkal tovább tudjunk foglalkozni.

A hascímkén szerepelnie kell: logó, termék neve, nettó mennyiség, csakra-jelzése, évjárat.
Termékeink nem csak fizikai szinten, hanem energetikai szinten is hatnak. Így szeretnénk ezt is megjeleníteni a címkéken - az érintett csakra jelölésével. (Lásd Egyéb ismérvek)

Minden egyéb adat majd a hátcímkére fog kerülni a második fordulóban. (űrtartalom, alkohol, vonalkód, összetétel stb...)

Az esszenciák, tinktúrák 50ml barna gyógyszertári üvegbe kerülnek kiszerlésre - átmérő 3,5cm, hasznos magasság 5cm.

A teakeverék pedig natur színű (világosbarna) papírtasakban- a címke szélessége max 5cm, magassága arányos legyen a tartalommal.

Címkecsalád:

gyógynövénykeverékek
teakeverék pajzsmirigy alulműködésre - torkcsakra
teakeverék pajzsmirigy felülműködésre - torokcsakra
övsömör teakerék - gyökércsakra
teakeverék szívasztmára - szícsakra

tinktúra
ugyanezek a termékek, csak méret más.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Olyan kreatív, egységes, figyelemfelkeltő, természetességet és letisztult címkecsaládot szeretnénk, amely nem hivalkodó, de a kiváló ár-érték arányt, megfizethetőséget, a kategória legjobb minőségét sugározza a vásárlók felé.
Mivel termékeink nem csak fizikai szinten hatnak, de sokak számára ez a terület még új, úgy szeretnénk erre felhívni a figyelmet (csakrák), hogy az a vásárló se forduljon el a terméktől, akit ez esetleg ez a terület nem vonz.

Feladat leírása

Célközönség: 

Mindenki aki nem a gyógyszereket szeretné választani betegségének kezelésére. Mivel a családokban főként a nők azok, akik figyelnek családtagjaik egészségére, így szeretnénk ha a formavilág számukra vonzó értékeket közvetítene.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

-

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Termékeink több területen hatnak egyszerre a gyógyulás érdekében. A természet bölcsességét tartalmazzák gyógynövények, illóolajok és kristályok energiáján keresztül.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Online és nyomtatott formában, termékeinken fogjuk szerepeltetni.

Feladat leírása

Stílus: 

Nincs megkötés, a lényeg, hogy bizalmat, természetességet sugározzon.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Későbbi egyeztetés során kerül meghatározásra.

Csakrák: Energiaközpontok, melyek energetikai mezőnket látják el energiával. 7db fő energiaközpontunk van a gerinc mentén. Minden egyes csakra meghatározott színnel rendelkezik. Gyökércsakra - piros, vörös, szakrális csakra - narancssárga, napfonatcsakra - citromsárga, szícsakra - zöld v. rózsaszín, torokcsakra - kék, harmadik szem csakra - ibolya, koronacsakra - fehér, arany.

Fórum

Arról szeretnék érdeklődni, hogy a logóban név, szlogen ill. bármiféle szöveges tartalom megjelenítése szükséges-e.
Ha igen, akkor mi legyen az?
Ha nem, de valaki mégis szeretne, akkor mi az, amit lehetséges feltüntetni benne?

Köszönöm!

Kedves Ameli, nem szükséges a logóban név és szöveg feltüntetése.
Ha szeretnél elhelyezni, akkor "herbs&light" - gyógynövények és fény felirat legyen.
Köszönöm szépen én is.

Egy olyan kérdésem lenne, hogy a teakeverékek filteres vagy ömlesztett kiszerelésben kerülnek forgalomba?
Köszönöm!

Kedves jani.nagy!
A teák ömlesztettek, papírtasakban kerülnek forgalomba.

Jó munkát!

Sziasztok. Egy kérdésem lenne: a teás papírtasak és a gyógyszertári barnaüveg cimkéi között kell-e különbséget tenni grafikailag, gondolok itt arra, hogy az egyik teakeveréket tartalmaz, a mádik meg folyadékot (ezt hangsúlyozni, vegy ez egyértelműen kiderül az üveg és a papír látványából)? Vagy csupán az egyik a másiknak szöveges mutációja csupán? Köszönöm a segítséget.

Kedves Gombos Lajos,

A feliratból ki fog derülni. Csak szöveges mutáció lesz. De ha van olyan ötleted, melyet szeretnél papírra vetni, szívesen vesszük.
Üdv és további jó munkát!

köszönöm!

Kedves Ügyfél,

Láttam, hogy több pályaműnél a kommentek száma nagyon sok. (Egynél 42). Vagyis már megvan a győztes, ha jól gondolom, hisz a régebbi pályázatoknál is több helyen azok nyertek, ahol a kommentek száma (nagyon) sok volt.
De persze lehet hogy tévedek.. viszont ha nem, akkor nem lehetne valamiféle üzenet formályában tudatni a pályázókkal, hogy lehetőleg már ne is reménykedjenek, mert már úgy is rég az értékelésnél eldőlt, hogy ki a nyertes?

Zoli ha megnézed a mi logó pályázatunk „statisztikáit”, akkor láthatod, hogy ez valóban nem 100%-ban mérvadó.

Kedves Zoltán,

Rosszul és tévesen gondolja. A pályázat meghosszabbításánál készült shortlistbe bekerültek valószínű ugyanezen elgondolásból nem küldik be további munkájukat, amit kicsit szomorúan észleltünk.
Azért mert valaki többet kérdez, az nem jelenti feltétlenül, azt amit Ön gondol.
A shortlistben szereplők számára elküldtünk egy üzenetet, és alig 2-3 munkára érkezett azóta újabb ötlet, terv.
Tehát: nincs még végleges döntés. A shortlistbe bekerültek ötletei más-más vonalat képviselnek, amelyben láttunk nekünk tetszőt.

Kedves Kreatívok,

A pályázat második fordulójának határideje lejárt. Köszönjük mindenkinek a beküldött terveket, a munkát és ötletelést.
Az elkövetkezendő napokban több szempontot is figyelembe véve kiválasztjuk a nyertest. A várható eredményhirdetés ideje: 2013.08.12.

Sok sikert kívánunk további munkájukhoz!