Pályázatok

Gyapjúpellet névadás

Névadás
-
Ezt keressük
60.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 45
marketandfact

Megbízó

45

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

5 hónap 1 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (42)

Beküldve: 2022. 02. 15.
2
10
Beküldve: 2022. 02. 08.
5
10
Beküldve: 2022. 02. 10.
1
9
Beküldve: 2022. 02. 14.
1
9
I
Beküldve: 2022. 02. 09.
1
9
Beküldve: 2022. 02. 15.
1
9
Beküldve: 2022. 02. 09.
2
9
Beküldve: 2022. 02. 11.
1
9
Beküldve: 2022. 02. 15.
1
9
Beküldve: 2022. 02. 13.
1
9
Beküldve: 2022. 02. 14.
1
9
Beküldve: 2022. 02. 15.
1
9

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A hazai gyapjú piaci helyzete az utóbbi években jelentősen romlott, amely állapot nagyságrendileg 8 000 tenyésztőt érint. Az előállított gyapjú 40%-a, kb: 800-1000 tonna értékesítése lehetetlen lesz a közeljövőben, így szükségessé vált e hatalmas mennyiségű termék innovatív felhasználása felé nyitni. A gyapjú felhasználásnak ez az alternatív módja, a gyapjú pelletálása (bio) szerves trágyaként, melynek gyártása és felhasználása számos nyugat-európai országban több éves hagyománnyal rendelkezik.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Juhászat területén dolgozó vállalkozás vagyunk, akik innovatív termékfejlesztésekkel foglalkoznak.

Feladat leírása

Feladat: 

Szeretnénk megtalálni azt a márkanevet, amely alkalmas a hazai és a külföldi (nyugati) piacokon történő megjelenéshez.
A névben szeretnénk, ha felmerülne a WOOL, mint gyapjú és a felhasználásának területe, vagy az arra irányuló/utaló szó is. Angol nevet keresünk, olyat, amit a hazai vásárlók is könnyedén megértenek, de külföldön is megállja a helyét.
FONTOS, HOGY NE LEGYEN ILYEN MÁRKÁJÚ TERMÉK A PIACON, új és egyedi, frappáns és ötletes márkanév legyen.

Fontos lenne, hogy az ötleteiteket egy koncepcióban gyűjtsétek össze és egy ötlet beküldését követően, ha egy újabb név jutna eszetekbe, ebbe a koncepcióba töltsétek fel, ne új koncepciót nyissatok. Nem feladat sem logó, sem egyéb grafikai tervezés, csupán a névadás, így kérünk mindenkit, ne is készítsen semmiféle grafikai tervet.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Célunk egy olyan új termék kifejlesztése, amely hozzájárul több ezer hazai juhász költségeinek csökkentéséhez és fenntartható forrásból származó, bio talajerő visszapótlást tud nyújtani a kertészeti ágazatban tevékenykedő lakosság és vállalatok részére.

Feladat leírása

Célközönség: 

Háztáji kertészkedést végző lakosság, valamint a nagy tételben vásárlók, pl: kertészetek.
A termékeket kisebb kiszerelésben (250 g és 1 kg) gondosan tervezett és kivitelezett doboz csomagolásban, a nagyobb kiszereléseket (5 kg és 15 kg) arculatozott vastag nejlon, vagy papírzsákokban kínáljuk majd virágboltokban és kertészetekben, esetlegesen hipermarketláncokban.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Ökológiai felhasználhatóság: a gyapjú pellet teljesen természetes és vegyszermentes. Biztonságos és teljesen megújuló módja a növények számára szükséges tápanyagok biztosításának
Vízmegtartó képesség: akár a tömegük 3-3,5-szeresét képesek vízből megkötni, ez adott esetben akár 25%-kal is csökkentheti az öntözővíz használatot. A vízmegtartó képességéből kifolyólag megvédi a növényt a túlöntözéstől, és az aszályos időszakban is védelmet nyújt számára.
A gyapjú vízzel érintkezve megduzzad, ezáltal javítja a talaj porozitását, ez lehetővé teszi a gyökerek erőteljesebb növekedését, jobban át tudják szőni a talajt.
A gyapjúpellet természetesen magas nitrogéntartalmú, lebomlása 6-10 hónapig tart, ebből kifolyólag folyamatosan táplálja a növényt.
A gyapjú pH értéke 8-9 között változik, ezért segít megakadályozni a talaj savasodását.
Jól illeszthető az Európai Unió zöldítési programjába, a műtrágyát kiváltható opcióként.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Új, egyedi, frappáns és ötletes márkanév

Feladat leírása

Médiaterv: 

Csomagolásokon, honlapon, közösségi oldalon, szórólapokon, egyéb online tartalmakon jelenik majd meg a név.

Feladat leírása

Stílus: 

Angol

Feladat leírása

Kerülendő: 

Kerülendő a már létező márkanév

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Számlaképes kreatívok ötleteit várjuk!

Fórum

Tisztelt Kreatívok!
Nagyon szépen köszönjük a beküldött ötleteiket, nem könnyítették meg a választást, mivel több száz rendkívül ötletes név érkezett be. :)
A kiírásban kiemeltük, hogy ne legyen ilyen márkanév, sajnos rengeteg, már használatban lévő ötlet érkezett be, amik kiválóak lennének, de sajnos nem tudjuk őket használni a foglaltság miatt. (Számos ötletgazda a domain név foglaltságát ellenőrizte le, nem a márkáét).
Ismét gratulálunk mindenkinek, aki akár egy, akár több száz névötlettel segítette munkánkat és sok sikert kívánunk mindenkinek a továbbiakban is.

Sok sikert kívánok a termékükhöz.!