Pályázatok

Gyakorlati Filozófia Iskolája Logo

Logó design
-
Gyakorlati Filozófia Iskolája
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 67
figyi

Megbízó

53

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

4 év 3 hónap

Utolsó aktivitás

Extra díjazás
Extra díjazás

Ingyenes részvétel a bevezető tanfolyamunkon. Évente 3 alkalommal indítunk ilyet.

Koncepciók (88)

GFI
Beküldve: 2018. 09. 22.
17
5
10
Beküldve: 2018. 09. 05.
5
4
9
Beküldve: 2018. 09. 21.
11
1
9
GYF
Beküldve: 2018. 09. 24.
8
0
9
Beküldve: 2018. 09. 12.
4
1
9
Beküldve: 2018. 09. 16.
5
2
9
Beküldve: 2018. 09. 07.
9
2
9
Beküldve: 2018. 09. 18.
3
1
9
Beküldve: 2018. 09. 04.
4
1
9
Beküldve: 2018. 09. 05.
11
1
9
Beküldve: 2018. 09. 19.
10
0
7
Beküldve: 2018. 09. 17.
10
2
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Sok lehetőséget talál a kereső, aki egy érthetőbb, boldogabb, szabadabb életet szeretne élni. Ezek között az ezotériától a vallásokon át a változatos önismereti tréningekig széles a paletta. A Gyakorlati Filozófia Iskolája egy 70 éve alapított, a keleti és nyugati bölcseletek alapján felépített tanításokat alapul véve ajánl foglalkozásokat különböző témákban. Ezen témák olyan kérdésekkel foglalkoznak, mint a bölcsesség, boldogság, a szeretet jelenléte az életünkben, az elme működése, stb.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Gyakorlati Filozófia Iskolája vallástól, régióktól, trendektől független, a több ezer éves tanítások, a bölcsek tanácsai, a vallásalapítók útmutatásai, a világ nagy tanítóinak tanácsait követve már 70 éve tart foglalkozásokat világszerte. A feldolgozott témák univerzálisak, vallástól, kortól, nemtől függetlenül vizsgálják a mindennapi életünk teljesebb megélésének lehetőségét.
Ebben a törekvésben az Iskola azt találta, hogy a Kelet bölcsessége meg tudja világítani és fel tudja eleveníteni a Nyugat hagyományait és ezzel a filozófiát az élet gyakorlati és hatékony eszközévé teheti.

Itthon nemrég alakult nonprofit közhasznú szervezetként működünk.

Feladat leírása

Feladat: 

Az Iskola logójának megtervezése. A logóban szerepelhet az iskola neve de nem szükségszerű. Lehet embléma is, ami önmagában is használható. Maga a logó ne legyen tipografikus, lehet egyszerűsített képi vagy szimbólum jellegű. Szeretnénk a logót mindenféle változtatás nélkül fekete-fehér és egyszínű változatban is használni.
Amit mi szeretnénk hangsúlyozni, hogy ez gyakorlati filozófia, nem elvont tudomány. Vagyis hogy a ma, holnap mi az amitől kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb, boldogabb életet élhetsz. Mi az amit te tehetsz ezért. Éppen ezért az önismeret, amit minden időben minden tanító a legfontosabbnak tartott miként segítheti ezt.
Legkésőbb másnap minden beérkezett munkára reflektálunk.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Olyan logó, mely a tevékenységünket a honlapon és a nyomtatott anyagokon megjeleníthetően kifejező vagy jól megkülönböztethető módon megjeleníti.
A jelenlegi nevünk "Filozófia Gyakorlati Iskolája" a magyarul értelmezhetőbb és a lényeget jobban kifejező "Gyakorlati Filozófia Iskolája" névre fog változni hamarosan. Ezért van különbség a jelenlegi hivatalos név és a pályázati kiírás között.
Jelenlegi honlapunk: http://www.filozofia.hu/
Jelenleg előkészítés alatt lévő új honlapunk (melyen már az új logót alkalmaznánk, a kép csak munkaanyag később cserélve lesz): http://www.mesterkereso.hu/
Társiskolák honlapjai:
https://practicalphilosophy.org.au/
http://www.philosophy.org.au/
https://practicalphilosophy.ie/
http://practicalphilosophy.org.mt/

Feladat leírása

Célközönség: 

Minden 16 és 60 év közötti magyar állampolgár, aki az életben a megértés, a boldogabb és szabadabb élet lehetőségét keresi. Aki meg szeretné ismerni Önmagát, felismerni a helyét a világban, a kapcsoltait másokhoz.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Mindenkinek vannak kérdései, gyakori a hiányérzet vagy a bizonytalanság. Ez így volt mindig is a történelmünk során. A tanítók, gondolkodók, vallásalapítók, filozófusok ezen kérdésekre adnak válaszokat, adnak útmutatást, amik igen praktikusak. Olyan megértésre és felismerésekre van lehetőség ezen útmutatások által, mely szabaddá tesz minket. Leginkább felismerhetjük azon félreértéseket, amiken mi tudunk változtatni.
Aktív kapcsolat a nemzetközi iskolákkal. Aktív, élő kapcsolat a keleti tanítókkal. 70 éves történet, mely kiállta az idők próbáját.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Az Iskolánk egy több évtizede működő, a látványos ezoterikus trendeket elkerülő, a hagyományos mester-tanítvány kapcsolaton keresztül történő megértés módszerét modern módon használva működő nonprofit szervezet.
nem kötődik valláshoz, nemhez, életkorhoz. Rólunk szól.
Ilyen jellemző mondatokat szoktunk használni: "Nézd más szemmel a világot." "Nem megtanulni kell valamit, hanem rájönni, hogy mit tudunk rosszul." "Szabad vagy."
Idézetek hallgatóktól:
"Életutam közepén rengeteg kérdés merült fel bennem. Ezekre, a kérdésekre a Filozófia Gyakorlati Iskolában kaptam végre elfogadható választ és hétköznapi gyakorlatokat hozzá! "
"Jó társaság"
"A körbe-körbejáró ábrándozások helyett, amelyekre régebben hajlamos voltam, gyakran sikerül az „itt és most” evilági szépségeit, színeit, illatait, fényeit észrevenni."
"Nagyon megtetszett az anyag sokfélesége. Nemcsak a keleti filozófiákra épül, de találkozhatunk idézetekkel Platóntól, Marcus Auréliustól, Shakespearetől, vagy nagy ámulatomra, Einsteintől és tanítványaitól is. Ehhez a színes palettához jól alkalmazkodtak a bibliai idézetek is, mint az egyetemes emberi bölcsesség hordozói."
"Az elmúlt idő alatt megértettem mit is jelent a “filozófia a gyakorlatban” és nagyon hálás vagyok érte! Ugyanis az itt tanultakat egyre gyakrabban sikerül alkalmazni mindennapjaimban, mindez rengeteget segít. "
"A felismerések megosztásának lehetősége és az Iskola által képviselt magasrendű eszmék elmossák a választóvonalat köztem és a Világ között. Így az egész ismét gömbölyű."
"Sok mindenben változott a felfogásom. El tudom fogadni az iskola alaptételeit és be tudom építeni a mindennapjaimba. Minden itt tanult gondolatot kipróbálok és döntök róla: tudom-e alkalmazni vagy sem. A barátaimnak is szoktam mesélni azokról a témákról, amelyekről mi is beszélünk a csoportban."

Feladat leírása

Médiaterv: 

Jelenleg szeretnénk a teljes arculatunkat felfrissíteni/kialakítani. Ennek első lépése, hogy egy új, modernebb honlapot készítsünk, melyhez szeretnénk egy logót, ami egyrészt általánosságban megjelenhet bárhol (honlap, hirdetések (FB, Adwords), valamint a szórólapokon. ezt követné a honlap grafikai és egyéb dizájn kialakítása. A célunk, hogy a dizájn területén egy olyan szakmai támogatást találjunk, akivel/akikkel a következő lépésben a honlapot véglegesíthetjük és hosszabb távon végezné a teljes megjelenésünk támogatását.
Első lépésként ezért egy logót szeretnék terveztetni. Reméljük, hogy találunk érdeklődő és velünk szimpatizáló, minket támogató csapatot/személyt.

Feladat leírása

Stílus: 

A kreatívra van bízva. Amit jelenleg gondolunk, az túl általános: egyszerű, kifejező, harmonikus, esetleg az egység gondolatát képviselje.
Nyitottak vagyunk bármilyen ötletre.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Kerülnénk az archaikus, vagy "lótuszvirágos" ezoterikus megoldásokat. A bonyolult képi megjelenést, valamint a túlzottan leegyszerűsített, "egy könyv" megoldásokat.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A győztestől vektoros és pdf. formában kérjük majd az anyagot.

Fórum

Kedves Figyi!

Szívesen venném - gondolom a többi pályázó is -, ha a már beküldött anyagokra egy rövid komment érkezne: Kb. jó az irányvonal, vagy teljesen másra gondoltatok, stb. Ha van rá kapacitásotok, sokat segítene.

Köszönöm!

Köszönöm a jelzést, igyekeztem mindenkinek némi támpontot, visszajelzést adni.

Tisztelt Megbízó!

Szeretnék érdeklődni, hogy mikor lesznek értékelve a munkák?

Üdv.egy kreatív.

Én nem kaptam "némi támpontot, visszajelzést", amit "mindenki". Megcsináltam, beküldtem, várok. Pontosan ez a lényeg ezen a felületen szerintem. Eszembe sem jutott, hogy másként csináljam.

A pályázati időszak alatt nem gondoltam, hogy külön lehet kommunikálni a kiíróval...ez tényleg furcsa

Miért ne lehetne kommunikálni a megbízóval? Erre szolgál a komment szekció a koncepciókon belül.

Kedves Éva, aki kérdezett vagy írt a pályázatában kérdést arra válaszoltam. Sajnos én nem látom név szerint melyik a Te munkád és mi lenne a kérdés. Ahol világos volt a koncepció ott nem adtunk kommentet a munkára.
Köszönöm a munkád, a shortlist hamarosan elkészül.

Tisztelt Kreatívok,
Először is szeretném megköszönni a munkákat, izgalmas, kreatív és láthatóan minket értő munkák születtek. Láthatóan szívesen foglalkoztatok a feladattal, amiért külön köszönet. A beérkezett nagyszámú (88 db) munkák okán szeretnénk időt kérni és megalapozott döntést hozni. Ezért a pályázat lezárási határidejét október 25-ig kitoljuk. közben elkészítjük a shortlist-et még a 14 napos határidőn belül.
Köszönettel,

Nem irigységből és nem elvitatva a győztes munka ötletességét...
https://www.dreamstime.com/pink-infinity-symbol-vector-icon-logo-design-...

Szankcionálandónak ítéltük, a megbízó másik munkát választhat győztesnek.

Nem kötekedésből de....
https://www.facebook.com/infinity8.desatebrau/
kb minden minimalista logónak lehet hasonló változatát találni...