Pályázatok

Gluténmentes élelmiszereket gyártó cég logójának tervezése

Logó design
-
Glutenno
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 45
akollara

Megbízó

34

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

5 év 3 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (64)

Beküldve: 2015. 03. 13.
5
15
9
Beküldve: 2015. 03. 21.
10
4
9
Beküldve: 2015. 03. 23.
19
4
9
Beküldve: 2015. 03. 19.
6
0
8
Beküldve: 2015. 03. 13.
3
3
8
Beküldve: 2015. 03. 16.
12
1
8
Beküldve: 2015. 03. 23.
2
0
7
TD9
Beküldve: 2015. 03. 21.
3
0
7
Beküldve: 2015. 03. 19.
4
0
7
Beküldve: 2015. 03. 23.
2
0
7
TD9
G
Beküldve: 2015. 03. 21.
3
0
6
Beküldve: 2015. 03. 23.
2
0
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A gluténmentes termékek iránt folyamatosan nő a piac igénye. Az ágazaton belül erős a konkurencia, bevezetett külföldi és hazai versenytársaink vannak. A termékek elérhetősége a vevők számára esetleges - jobbára speciális szaküzletekben tudják megvásárolni őket. A hazai piacon kevés a finom, ugyanakkor tápértékében is gazdag gluténmentes élelmiszer. A hazai gyártású gluténmentes termékek nagy részének csomagolása idejétmúlt.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk újonnan alakult azzal a céllal, hogy gluténmentes termékeket állítson elő hazai és nemzetközi piacra. Első körben lisztkeverékeket fogunk gyártani, kenyérfélék és sütemények otthoni elkészítéséhez. Célunk, hogy a termékeinkkel könnyebb legyen ezt a nehéz, sok lemondással járó diétát tartani. Segítséget szeretnénk nyújtani olyan alap élelmiszerekkel, amelyeket az egész család szeret, nem csak az egészségtudatos anyuka, hanem a finnyás tinédzserlány vagy a válogatós óvodás is. Fontos számunkra, hogy tápanyagokban gazdag, jó minőségű élelmiszert állítsunk elő. Szerintünk attól, hogy egy étel MENTES valamitől, még nem feltétlenül egészséges - a miénk viszont az, mert valódi gabonákat is tartalmaz, amelyek egy részét mi magunk termeljük meg.

Feladat leírása

Feladat: 

A Glutenno arculati kialakításának első lépése a logótervezés, erre lenne szükségünk. A végtermékeink első körben igényes papírdobozokba csomagolt lisztkeverékek és müzlik lesznek, későbbi céljaink között szerepel a friss és a mélyhűtött áru előállítása is.
Amilyen logót szeretnénk:
- a Glutenno márkanév megjelenítését egyedi logotípiával. Fontos szempont a jól olvashatóság!
- kedves és közvetlen, ugyanakkor profi benyomást keltsen
- sugalljon megbízhatóságot: azt, hogy ez a termék garantáltan gluténmentes, és nem kell félni, hogy megbetegíti azt a lisztérzékeny vásárlót, aki megeszi
- a márkanév mellett elképzelhető valamilyen pozitív embléma használata, de embléma nélküli verziókra is nyitottak vagyunk
- a Glutenno márkanév szerepelhet kis- és nagybetűkkel is.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A logóval megjelölt termékeket egyértelműen, gyorsan beazonosíthassa a vásárló. Azt szeretnénk, hogy a terméket meglátva, azt a polcról leemelve úgy érezze: valami olyan finomságot tartalmaz a doboz, amivel az ő diétája egyszerűbben tartható lesz. A termék megoldás az ő problémájára, a macerás diéta betartásához kap segítséget. A termékről az jöjjön le, hogy friss, finom, profi, megbízható.

Feladat leírása

Célközönség: 

Elsősorban a családjuk, szeretteik egészségéért felelős nők, édesanyák, nagymamák. Olyan egészségtudatos fiatalok, akik számára fontos, hogy mi az, amit megesznek, és akik tesznek saját testük épségéért. És természetesen azok a lisztérzékenyek, akik számára ez a diéta nem divat vagy választás kérdése, hanem létkérdés, elemi érdek egy normális, betegségektől mentes élethez.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Minden egyes Glutenno termék receptúráját évek munkája alatt dolgoztuk ki, és addig finomítottuk, teszteltük és alakítottuk, amíg tökéletesnek nem találtuk. Utánamentünk olyan hazai és külföldi prémium alapanyagoknak, amelyekből valóban finom lesz a gluténmentes kenyér, és amelyek hozzájárulnak a szervezetünk egészségéhez. A termékeinkkel új irányt hozunk a gluténmentes étkezési kultúrába, új konyhatechnikai fogásokat tanítunk meg a mindennapi sütés-főzésben. A lisztkeverékeinkből egyszerűen, könnyen finomságokat lehet készíteni, az eredmény garantált siker még azoknak is, akik nem szoktak gyakran sütni-főzni. A termékek feljesztésén folyamatosan dolgozunk, újabb és újabb alapanyagokat és technikákat bevonva, hogy a diétázók élete minél könnyebb legyen. A finom gluténmentes kenyerek, péksütemények elkészítése nekünk ugyanolyan mindennapi feladat, mint a vevőinknek, és mi óriási élvezettel végezzük ezt a munkát.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

egyedi feljesztés
kompromisszumoktól mentes ízvilág
megbízható, magas minőség
praktikus
egészséges
sokszínű, változatos

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logót megjelenítjük minden termék csomagolásán, a honlapon, a cégbemutató brosúrában, receptes kiadványokban, névjegyeken, levélpapíron, a Word- és PowerPoint-sablonban, videókban, ételfotókon, print és online hirdetéseken, roll-upon, termékbemutatókon, konferenciaszereplések során.

Feladat leírása

Stílus: 

Határozott, erőteljes, ugyanakkor kedves, vidám és közvetlen. Profizmust, valódi szaktudást fejezzen ki. Legyen viszonylag egyszerű, letisztult és klasszikus.

Feladat leírása

Kerülendő: 

A negatív szimbólumok használata. Nem kérünk áthúzott búzakalászt a logóban, és a márkanév végén a NO tiltószó kiemelését sem szeretnénk.
És bár a termékeink tartalmaznak gabonákat, de mivel ennek láttán sokan rögtön a búzára asszociálnak, gabona-szimbólumokat sem szeretnénk a logóban látni.

Fórum

"egyedi logotípiával"

Tehát saját tervezésű betűkre gondol?

Igen, lehetőleg azt szeretnénk, különösen akkor, ha a logóban nem szerepel szimbólum.

Tisztelt Megbízó!
Milyen formátumba várják a logó tervet (pl. átlátszó hátterű png fájl) vagy egyszínű hátterű jpg legyen? Mekkora legyen a logó mérete?
Előre is köszönöm a választ.

Jöhet jpg-ben vagy psd-ben is, csak a nyertes munka kell majd ai-ban vagy eps-ben. A méret tetszőleges, csak legyen meg a 300 dpi felbontás. A háttérszínt is a grafikusra bízzuk, de talán az átlátszó hátterű verzió a legpraktikusabb.

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje egy nappal meghosszabbodott!

Kedves Gergely!
Gyakori, hogy a határidő módosul? Jó lenne e-mail-ben értesítést kapni, amennyiben változik valami egy pályázati kiírásban.
Üdözlettel:
Vitaerk

Kedves Kreatív!

Arra a kérdésre, hogy gyakori-e nem igazán lehet választ adni. Előfordul, hogy a megbízók ilyen-olyan okból akár még pályázat alatt, akár utána meghosszabbítják a határidőt. Az erről szóló email értesítés nem rossz ötlet, de csak akkor jöhet szóba a bevezetése, amikor gatyába rázzuk kicsit az értesítések rendszerét. A jelenlegi rendszer még arra lett anno gyorsan kalibrálva, hogy az egy időben futó/induló néhány pályázatot támogassa. A jelenlegi sok egy idejű kiírás mellett már ezek is kicsit többek a kelleténél, és nem annyira konfigurálható. :) Kidolgozunk egy jobb megoldást, mindenesetre köszi az ötletet.

csak jelezni szeretném, hogy a győztes munka SEM saját tervezésű betű.

Ez valóban nagyon meglepő fejlemény egy logó esetén. Érdemes volt emiatt újabb profilt létrehoznod, hogy elmond. :)

Talán el kellene olvasni a leírást, és itt a fórum elejét... Nos, ugye milyen meglepő?

Minden hozzászólást olvasunk, de ettől sem lett meglepő a dolog. Mindenesetre nyugodt lehet a kicsi lelked, mások is értesültek most már a dologról. Békésen telhet a további szép napod. :) (Egyébként azt tudtad, hogy az állandó új profil regisztrálása a mi malmunkra hajtja a vizet? Tudod, a statisztikák... Biztos nem ez a célod, szóval nyugodtan használhatsz egy "megmondó profilt". )

Fórum (11)