Pályázatok

Gasztro-coach magazin logó tervezés

Logó design
-
Gasztro coach magazin
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 39
direktinfo

Megbízó

1

Hozzászólás

98%

Értékelt koncepció

1 hét 4 nap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (43)

Beküldve: 2017. 09. 30.
6
0
8
Beküldve: 2017. 10. 09.
2
0
7
Beküldve: 2017. 10. 07.
2
0
7
G-C
Beküldve: 2017. 10. 05.
5
0
6
Beküldve: 2017. 10. 09.
3
0
6
Beküldve: 2017. 10. 09.
8
0
6
Beküldve: 2017. 10. 09.
10
0
6
Beküldve: 2017. 10. 08.
4
0
6
Beküldve: 2017. 10. 03.
5
0
6
Beküldve: 2017. 10. 02.
2
0
6
Beküldve: 2017. 10. 02.
1
0
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A Gasztro-Coach Magazin egy újonnan induló online portál, életmódmagazin amely a gasztronómia és coaching témákban közöl írásokat, videókat és más minőségi tartalmakat. Hazánkban ez az első ilyen kezdeményezés, külföldön vannak már rá példák.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Egy tapasztalt gasztro újságíró és egy sikeres coach által fémjelzett most induló szerkesztőség, amely új és egyedi dolgot szeretne az online tartalomgyártásban létrehozni.

Feladat leírása

Feladat: 

A most alakuló Gasztro-Coach Magazin logójának megtervezése, színvilág, betűtípus

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A gasztronómia és a coaching kettősségét megjelenítő ám egyszerű, magazinos logó tervezése. A tartalmon lesz a hangsúly, a logónak a portált könnyen megkülönböztethetővé és megjegyezhetővé kell tennie.

Feladat leírása

Célközönség: 

a tudatos és igényes szórakoztató és érdekes tartalom és élet dolgai iránt nyitott nők és férfiak

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Olvass jókat és élvezd tudatosan az életed.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

új, egyedi, energikus, fiatalos és üde, természetközeli

Feladat leírása

Médiaterv: 

Weboldalon és közösségi felületeken való megjelenés, továbbiakban saját rendezvények, termékek.

Feladat leírása

Stílus: 

Az arculatban/ logóban szeretnénk az új portál alapértékeit megmutatni. Hangsúlyt a vizualitásban a két irányzat közötti összefüggésre helyeznénk, de a konkrét név is megjelenne Gasztro-Coach Magazin a logóban.

A készülő weboldal színvilágában fiatalos, világos színeket tartalmaz, ehhez színben passzoló logót várunk.( a fiatalos számunkra nem egyenlő a neonnal)

Feladat leírása

Kerülendő: 

nincs

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

nincs egyedi igényünk

Fórum

Kedves Kreatívok!

A határidő kitolódott 5 nappal.

Kedves Kreatívok!

A győztes kijelölését ránk bízta a megbízó, mert egyik munkát sem találta megfelelőnek, de mivel garantálva volt a díjazás, ezért kellett választani.

Elég szigorúra sikerült az értékelés, úgy érzem :/ Azért gratula a győztesnek!

Egyszerűen nem értem az ilyen embereket, akik égetik a pénzt. Van egy logó tervezés követelménye, leadja hellyel közzel az igényeit, majd a grafikusok nekilátnak. A grafikusok dolgoznak, a megrendelő sz*rik bele az egészbe, majd közli hogy nincs megfelelő munka, hagyom a sorsára a dolgokat. NEM értem.. ennek szerintem nem így kellene működnie.. Tegyük fel, logót terveztetek. leadom kb hogy mit szeretnék, milyen stílusban, majd FOLYAMATOSAN nyomon követem az eseményeket (nem 4-5 naponta rálesek miközben a meccset nézem a tv-n) ÉS ha a kreatívok kezdenek más irányba haladni mint amit én elvárnék, akkor írok a fórumba, vagy ÉRTÉKELEM a munkájukat pár sorban, és próbálom "terelgetni" őket, mert ez leginkább az ÉN érdekem.. Egyre többet tapasztalom ezt a megrendelők felől, hogy leadnak valami szerkesztési igényt, aztán várják a készt.. anélkül hogy nyomon követnék az eseményeket, fórumoznának, vagy értékelnének. (besz*rás.. :D )

(elnézést.)

Tisztelt Mat22966,
nem égetjük a pénzt, dolgozunk érte. Több alkalommal terveztettünk már itt projektekhez, nem volt ilyen gondunk mint most. A tervek háromnegyede a döbbenet kategória, remélem ezt azért más is látja nem csak mi. Hogy mást ne emeljek ki, mennyire olvassa el a grafikus a kiírást, ha még a nevünket is rosszul írja a terven? Az nem sértő? Számomra az. Két értekezletet szántunk rá, hogy végignézzük ami beérkezett. Ezeken az értekezleteken jelen volt a kommunikáció és marketing ügynökség is én nem fogom idézni a véleményüket, mert nem bírná a billentyűzet sem.... Akkor lehet értelmes párbeszédet folytatni és terelgetni, ha van mit. Ebben az esetben ami beérkezett olyan távol volt az elképzeléseinktől, hogy nem láttuk értelmét. Meghosszabbítottuk a határidőt, az sem vált be. Kiadtuk egy grafikusnak, elküldtük neki a kreanodos briefet és elsőre megtervezte, amit kerestünk.