Pályázatok

Fiatalos logó tervezése kávézó - pékségnek

Logó design
-
Cortado
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 77
UA

Megbízó

12

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

6 év 12 hónap

Utolsó aktivitás

Promotálás
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (92)

Beküldve: 2017. 04. 26.
18
17
10
Beküldve: 2017. 05. 02.
12
0
10
Beküldve: 2017. 04. 27.
10
0
10
Beküldve: 2017. 05. 02.
13
0
9
Beküldve: 2017. 05. 01.
14
2
9
Beküldve: 2017. 05. 02.
11
0
9
Beküldve: 2017. 04. 29.
15
0
8
Beküldve: 2017. 04. 29.
9
0
8
pd képe
pd
Beküldve: 2017. 04. 30.
10
0
8
Beküldve: 2017. 05. 03.
4
0
8
Beküldve: 2017. 05. 03.
1
2
8
Beküldve: 2017. 05. 02.
4
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A Cortado-t Székesfehérváron nyitjuk meg, május vége fele. Prémium minőségű kávéval és pékáruval várjuk vendégeinket. Az elmúlt időszakban több kávézó is nyílt a városban.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Az Üveg-Ásvány Kft. eredetileg bányászattal foglalkozó vállalkozás, ahol szeretnek új irányzatokat kipróbálni. Így jött a pékség ötlete is, de rendelkezünk vendégházzal és tehenészettel egyaránt. Néha kicsit kuszának hangzik, de szeretjük, hogy ennyi különböző tevékenységben ki tudjuk próbálni magunkat!

Feladat leírása

Feladat: 

Egy fiatalos, lendületes hely megnyitásához van szükségünk arculati elemekre, ide értve a logót. A logónkat használni szeretnénk hirdetésekben, Facebook kampányokban, kávécsészéken, falra festve, óriásplakáton... Tehát minden jelenleg lehetőségünkre álló kommunikációs felületen!

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Újonnan induló helyként a fő, hogy rávegyük a célközönséget az üzlet felkeresésére, majd egy kávé, pékáru megvásárlására ösztönözzük őket. Fontos, hogy a design a közösségi oldalakon megosztóbarát legyen, hogy még több potenciális vásárlóhoz jusson el a híre.

Feladat leírása

Célközönség: 

A Cortado a város szélén helyezkedik el egy nagyforgalmú bekötő út mellett. Rendelkezésre áll számos parkolóhely és az út mindkét oldalán is lehetséges parkolni.
Elsősorban a munkába induló és az onnan hazatérő autósokat célozzuk meg, akik egy reggelire, egy jó kávéra beugranak.
Ezeken kívül tervezünk saláták, krémlevesek árusítását, valamint zöldség-gyümölcs standot, tejpultot és egy delikát szárazáru polcot is.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Folyamatosan törekszünk a termékpalettánk szélesítésére, tökéletesítésére, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvezőbbet. Elsődleges szempont nálunk a minőség, legyen szó a kávéról, pékáruról vagy éppen a delikát részlegünkről.
Egészséges reggeli és ebédmenü forgalmazását szeretnénk a városban "meghonosítani", de bárkit várunk egy jó kávéra és croissantra vagy éppen egy éhség űző szendvicsre, netán salátára!

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Magas minőségű termékek értékesítése, kiváló kiszolgálással. Mindig gyors, mindig friss és a vevői igények alakítják.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Az új logónkat hosszú ideig tervezzük használni minden elképzelhető felületen! Weboldalunk, Facebook oldalunk fejlécében megtalálható lesz, továbbá az üzleten, az üzletben, plakátokon, csészéken, csomagalóanyagokon... Mindenhol. :)

Feladat leírása

Stílus: 

Fiatalos, újszerű, modern! Passzoljon az üzletben már kialakított stílushoz, lágyítsa vagy éppen erősítse fel azt! Legyen megosztóbarát a design, hisz a lehető legnagyobb népszerűségre szeretnénk szert tenni vele.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Amennyiben kölcsönösen elégedettek leszünk egymással, további együtt működésre maximálisan nyitottak vagyunk!
Szükségünk lesz a munkára vektoros, jpeg, pdf formátumokban biztosan.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Tisztelt megbízó! A pályázatom éppen éjfélre sikerült át konvertálni! Sajnos technikai problémáim akadtak, de a terv teljes egészében kész van! Lenne még lehetőség elküldeni önöknek a tervemet?

Kedves Kreatív!

Sajnos erre nincs lehetőség.

Tisztelt Megbízó! érdeklődnék, hogy minden pályázatot értékelnek?

Húúú, kisvince munkája újfent mindent visz! Bravó!