Pályázatok

Fiatal üvegműves keresi induló márkájának kreatívját!

Logó + Kisarculat design
-
Palamp Glass
85.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 43
65

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 év 9 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Extra díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Extra díjazás

A győztes visz mindent. A kiválasztott kreatív további 40.000 Ft értékű munka nyertese is lesz, ami magába foglalja kétféle ajándékkártya tervezését a győzes munka felhasználásával

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (45)

Beküldve: 2016. 01. 26.
20
29
10
Beküldve: 2016. 02. 13.
29
19
10
PG
Beküldve: 2016. 01. 25.
7
17
10
Beküldve: 2016. 02. 02.
8
0
10
Beküldve: 2016. 02. 11.
8
0
9
Beküldve: 2016. 02. 13.
11
0
9
Beküldve: 2016. 01. 20.
8
7
9
Beküldve: 2016. 02. 13.
11
2
9
Beküldve: 2016. 02. 13.
4
0
8
Beküldve: 2016. 02. 13.
13
0
8
Beküldve: 2016. 02. 12.
8
4
8
hZs
Beküldve: 2016. 02. 12.
15
2
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Nincs kiéleződött verseny a komoly üveges szakmában. Viszonylag kevesen vagyunk, mindenki a a saját stílusában és különböző üvegmegmunkálási technikával alkot, leginkább belföldre, gyenge marketinggel. A tömör üveg öntése (viaszveszejtéses üvegöntés - https://hu.pinterest.com/palampglass/kiln-cast-glass/) nagyon ritka Magyarországon, inkább külföldön van piaca, a technikához szükséges gépek és alapanyagok ára és a tudás megszerzésének nehézségei miatt. Én ezt a szegmenst célzom meg az ólmozott üveg és a fusingolt, hajlított üveg mellett. Ezen a linken tudjátok megnézni, hogy mi lesz a fő tevékenysége a márkának: https://www.pinterest.com/pin/387731849147789838/. Mellékletben csatolok pár képet saját munkákról is.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Pályakezdőként szeretnék hatásosan és eredményesen megjelenni a piacon. Egy olyan márkát akarok létrehozni, ami nem ragad le a megszokott dolgoknál és nem száll el az "azt se tudjuk mi ez, de szép" fellegvárába. Használható, művészi értékkel rendelkező tárgyak készítése a cél, ami önmagában érték, és a használhatóságában teljesedik ki.
2016. márciusában nyitom az alkotóteremet Budapest VII kerületi szegletében, és ezzel párhuzamosan kezdem el a márkaépítést. Most induló, egyszemélyes manufaktúráról van szó, de a jövőben szeretnék összehozni egy jól működő csapatot.
Műhely és bemutatótér lesz egyben. Itt lehetőséget kapnak a fiatal üvegművészek gépek és asztalrész bérlésére, a kikapcsolódni vágyók részt vehetnek workshopokon, de elsősorban a saját projektjeim, termékeim fognak itt készülni .
A termékpaletta nincs behatárolódva egy adott termékkör szerint. Lesznek felújított bútorok üvegbetéttel, lámpák, tálak, dobozok.

Feladat leírása

Feladat: 

Egy olyan arculat megalkotása, amely maximálisan egyedi, kreatív és sugallja a márka művészi értékét. Használjátok a fantáziátokat, itt csak lehetséges irányt kaptok. Ezen a linken lementettem pár nekem tetsző arculatot lehetséges irányvonalként: https://www.pinterest.com/palampglass/arculat/

LOGÓ
Fiatalos, könnyen felismerhető logót várok, ami tükrözi a minőséget. Különböző típusú termékeken is jól kell mutasson, legyen az egy üvegtál, üvegszobor vagy egy lámpa. Legyen egyszerű, kicsi és nagyobb méretben is mutatós. Azt szeretném ha a márka nevének betűiből hoznátok létre a logót. Fel lehet használni a "PALAMP" szót vagy a "Palamp Glass" kezdőbetüit is.

----------------------------------------------------
VÁLTOZTATÁS 2016.02.02.

Fontos, hogy együttes rendszer váljon a felhasznált betükből, ami lehet a "P P" és a "P G". A logó feladata, hogy elrejtve benne legyenek a betük, nem kell olvashatónak lennie. A betüket lehet tükrözni, elforgatni is akár, a lényeg, hogy a kialakult logó, egy letisztult, egyszerű motívummá váljék.

----------------------------------------------------
Kérek egy változatot csak a logóval és egyet kiegészítve a "Palamp Glass" felirattal. Tipográfia szempontjából nincs megkötés, legyen modern, olvasható.

AZ ALÁBBI MONDAT MÁR NEM ÉRVÉNYES: Szeretem a kalligrafikus írást, de nem biztos, hogy találni fog az elkészült logóval, így nem kötelező a használata.

NÉVJEGYKÁRTYA
A terveket 85x55 mm méretben kérem . Ez lehet fekvő vagy álló is, két oldalas kivitelben.
A névjegyen megjelenő információk: Kertész Krisztina üvegműves, weboldal címe, a stúdió címe. A névjegykártya másik oldalán logó.
Szeretnék egy szépen kidolgozott grafikát látni a logó mellé. A témája lehet naturalisztikus és geometrikus is. Vagy mindkettő. A lényeg h a logó egyszerűségét egészítse ki.
A kész tervet elsősorban fekete-fehér színekben szeretném látni. Emellett arannyal kombinálna. Vihettek bele egy kis színt is, ha úgy érzitek felpezsdítené a tervet. Ez esetben inkább a meleg színeket preferálom.

CSOMAGOLÁS
Mivel sokféle termékem lesz különböző méretekkel, nem dobozra van szükségem, hanem csomagoló papírra a névjegykártyán megjelenő logóval, márka névvel, grafikával vagy kiegészítő, továbbrajzolt grafikával. A névjegykártyához hasonló színekben.

ABLAKFÓLIA AJTÓRA
Fontosnak tartom, hogy az ajtón részlegesen be lehessen látni. (erre példa: https://hu.pinterest.com/pin/387731849148988173/)
Jelenjen meg rajta a logó, a kiegészítő grafika, nyitva tartás, telefonszám, facebook elérhetőség. Mindez szépen elrendezve, középpontban a logóval és a "Palamp Glass Studio" felirattal. Mellékeltem az ajtóról képet. Az üveg méretei: 56,5 x 157 cm

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Szeretném az embereket közelebb hozni az üveg világához, ehhez szükség van egy barátságos, hívogató arculatra. Az arculat alapján szavazzanak bizalmat a termékeknek, szolgáltatásoknak. A győztes munka nyűgözze le az embereket, keltsen vágyat a márka megismerésére.

Feladat leírása

Célközönség: 

Elsősorban olyan belföldi és külföldi embereket szeretnék megcélozni akik értékelik a művészetet, igényük van rá és módjukban áll mindezt megfizetni. Emocionális vásárlókról van szó, akik kilépnek az alapvető szükségletek köréből. Akik szeretnék az otthonuk, irodájuk légkörét inspiráló, kellemes atmoszférát sugalló tárgyakkal berendezni, vagy felújítás során szeretnének exkluzív hatást elérni beépített üveg elemekkel, lámpákkal.

Másodsorban olyan embereket akik szeretnének kikapcsolódni vagy komolyabban tanulni és alkotni egy workshop keretein belül.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Igényünk van a szépségre, a modern designra, a különlegesre, jobban figyelünk a részletekre, az életterünk minőségére mint régen. Garantálni tudom a modern, design- tudatra ébredt ember igényének minőségi manifesztációját, az üvegbe zárt élményt, az elérhető művészetet.
Lehetőséget kínálok a fáradt elme kikapcsolódására, elmerülést az alkotásba, elszeparálódást a hétköznapoktól, kellemes társaságot, amire szüksége van a monoton munkát végző embernek.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Funkcionális művészet.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Szeretném ha a kiválasztott munka évekig támogatná a márkát, főként a logó.
Budapesten a VII. kerületi Szászház utcában lesz a Stúdió, így ott lehet majd látni a megtervezett arculat elemeit. ugyanakkor budapesti design üzletekben, kül- és belföldi vásárokon. a jövőbeli honlapunkon, közösségi médiában, valamint nyomtatott felületeken tervezem használni.

Feladat leírása

Stílus: 

Fiatalos ugyanakkor minőséget és komolyságot sugalló stílust szeretnék. Mivel design termékekről van szó az arculatnak is minőségi design munkának kell lennie.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Ne legyen tükröződő, üvegszerű felirat, ami az üvegre utalna.
Olvashatatlan tipográfia.
Túlbonyolított logó.
A kiegészítő grafika ne legyen cirádás.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A nyertes arculatot online és offline felhasználhatóság miatt különböző méretben, vektoros szerkeszthető formátumban kérem.

Fórum

Kedves Kreatívok!

A megbízó garantálta a díjazást. :)

Kedves Kreatívok!

Extra díjazás is illeti majd a győztest.

Kedves Kreatívok!

A pályázati kiírás némileg megváltozott, olvassátok el az újdonságot.. Ezzel egy időben a határidő kitolódott 5 nappal, és a díjazás is némileg emelkedett.

Kedves Krisztina, nem kötekedni akarok, csak értelmezni szeretném. Ez a mondat akkor mit jelent? Mégiscsak jó lenne kalligrafikus írás, vagy nem szereted a kalligrafikus írást, vagy rájöttél, hogy létezik jó megoldás kalligrafikus írással? Kösz, ha válaszolsz.
"AZ ALÁBBI MONDAT MÁR NEM ÉRVÉNYES: Szeretem a kalligrafikus írást, de nem biztos, hogy találni fog az elkészült logóval, így nem kötelező a használata."

Kedves Poribori!

Eleinte nem értettem a kérdést, de rájöttem, hogy Magyarországon nem használják így a találni szót. ... nem bíztos, hogy passzolni, illeni fog az elkészült logóhoz...

Kedves Krisztina! A stúdió teljes címét szeretném elkérni,mert a névjegykártyához szükséges :)

illetve még a weboldal teljes címét!

Fórum (7)