Pályázatok

Evolving Systems kisarculat.

Logó + Kisarculat design
-
evolving.systems
125.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 60
zoltan.zvara

Megbízó

70

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 év 7 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (88)

Beküldve: 2019. 01. 19.
11
18
10
Beküldve: 2019. 01. 09.
7
6
10
Beküldve: 2019. 01. 03.
5
11
10
hZs képe
hZs
Beküldve: 2019. 01. 15.
10
7
10
Beküldve: 2019. 01. 09.
5
9
10
Beküldve: 2019. 01. 08.
26
12
9
Beküldve: 2019. 01. 15.
26
12
9
Beküldve: 2019. 01. 05.
8
2
9
Beküldve: 2019. 01. 24.
7
0
9
Beküldve: 2019. 01. 10.
5
0
8
Beküldve: 2019. 01. 11.
6
0
8
agy
Beküldve: 2019. 01. 02.
4
10
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Meglátásainkat és elemzésünket a piacról sajnos nem áll módunkban megosztani.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk komplex informatikai rendszerek tervezésével és fejlesztésével foglalkozik, specializáltan a nagyméretű adatfeldolgozás és intelligens rendszerek, mesterséges intelligencia és IoT területén.

Feladat leírása

Feladat: 

A következő elemekre van szükségünk:
- logó (monokróm, változat világos és sötét háttéren),
- névjegykártya (fekvő),
- levélpapír,
- boríték.

Logó:

A központi forma, mely a logó része, önállóan is használható és egyértelműen, kétséget kizárólag azonosítja a márkát.
Olyan logóra van szükségünk, amelyben szerepel a "evolving systems" szó, tetszőlegesen, de abból kiemelkedik (szövegtípusból, azzal való játékkal, vagy különállóan - alatta, felette, mellette) egy olyan letisztult, akár minimalista jel vagy szimbólum, amely egyértelműen azonosítja a márkát és az "evolving systems", illetve az intelligens/komplex rendszerek, mesterséges intelligencia sugárzik belőle. Szuper, ha a szimbólum könnyen animálható és erre esetleg vannak ötletek, kocepciók - bár ennek a megvalósítását nem kérjük - és ez nem befolyásolja az elbírálást.

Névjegykártya:

A logót tartalmazza, fekvő változatot kérnénk. Angol és magyar nyelvű változatra is szükségünk lesz, de a fordítással a győztesnek nem kell foglalkoznia. A névjegykártya hátoldalán legyen önállóan (talán középen) a logó. A cég nevét, egy tetszőleges személy nevét, beosztását, telefonszámát, e-mail címét tartalmazza, továbbá opcionálisan egy címet.

Levélpapír:

Nincs konkrét elképzelésünk, kíváncsian várjuk az ötleteket.

Boríték:

Legyen a logó a középpontban, esetleg ha a forma az "evolving systems" szó nélkül kivételesen jól mutat, akkor önállóan. Ez inkább ötlet, mint követelmény, a művészre bízzuk a megvalósítást.

Amennyiben valamelyik részfeladatot nem specifikáltuk a pályázó számára kellő mélységben, az első sorban a grafikai tervezésnél fennálló tudatlanságunk okozta, vagy szabad kezet adunk a pályázó számára. Ha mégis valamely részlet feltétlen szükséges az előrehaladáshoz és a pontos, minőségi munka elkészüléséhez, igyekszünk azonnal válaszolni a kérdésekre.

Magas minőségű, kifinomult, átgondolt munkákra számítunk!

UPDATE 2019.01.03.

Kérjük a kedves Pályázót, hogy első körben kizárólagosan a logót prezentálja, azt viszont teljes kidolgozottságában. Ezáltal kisebb áldozattal tudja prezentálni ötleteit, továbbá esetlegesen több ötletet ki tud dolgozni, ha úgy gondolja. Pontozás tekintetében, amennyiben egy munkát 8-ra értékelünk, akkor úgy látjuk egy nagyobb csavar az ötletben, vagy nagyobb javítás a kivitelezésben előrébb viheti az értékelést, akár a bejuttatva azt a döntőbe. A döntőbe a 10-es értékelésű pályázatokat szánjuk. A 9-es értékelésű pályázat általában kevesebb munkával vagy javítással elképzelhető, hogy döntőbe juttatható, de nekünk erre nem mindig van ötletünk, hogy hogyan. Hogy a kedves Kreatív szán-e időt a kísérletezésre, illetve a tökéletesítésre, azt a döntést Rá bízzuk. Ennek megfelelően igyekszünk a kommunikációt a 8+ pályázatoknál erősíteni. Továbbá a 10-es értékelésű pályázatoktól kérjük majd a kisarculat többi elemének kidolgozását.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A Evolving Systems, vagy evolving.systems (weboldal https://evolving.systems/ építés alatt) komplex informatikai rendszerek tervézésével és implementációjával foglalkozik. A logó ideálisan a következő érzelmeket váltja ki a személőből:
- innovatív technológiák alkalmazása,
- számítógéptudomány, illetve kutatás területén is magabiztos csapat,
- intelligens rendszereket építünk.
A logóból továbbá sugározzon a profizmus, egyszerűség és legyen hatásos.
A rendszerek melyeket építünk "tanulnak" a felhasználók viselkedéséből, tudástáruk ezáltal fejlődik, továbbá evolválódnak az igények alapján és terhelés függvényében.

Feladat leírása

Célközönség: 

KKV-k, nagyvállalatok, illetve ezen szervezetek döntéshozói. Ebből kifolyólag a logón túl a többi kisarculati elem kidolgozottsága is fontos.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Lásd feljebb.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A jellemzéshez inkább olvassa el a "Célkitűzés" pontot. Egyelőre nem mond semmit a célközönség a márkáról, a csapatról viszont hogy innovatív, gyors, megbízható. Az általunk épített rendszerek a saját célterületükön egyedülállóak.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Még nem tisztázott.

Feladat leírása

Stílus: 

Letisztult, egyedi. A formák és stílus innovatív céget és pioneer szemléletű csapatot sugároz. A központi forma, mely a logó része, önállóan is használható és egyértelműen, kétséget kizárólag azonosítja a márkát.
Magas minőségű, kifinomult, átgondolt munkákra számítunk!

Feladat leírása

Kerülendő: 

Nem egyedi logók. Egy pillanat alatt rákeresünk a logóra és hiába tökéletes és ötletes a kivitelezés, amennyiben túl sok a hasonló "match", sajnos el kell vetnünk majd.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A munkát rekonstruálható formában, természetesen vektor-grafikusan is kérjük átadni. Előnyös, ha a győztes hajlandó továbbdolgozni a munkáján a jövőben, de ha nem, más szakember képes legyen folytatni a munkáját, finomítani, megváltoztatni könnyen, a munka egészének vagy egy részének megismétlése nélkül. Ez kacifántos körülírása annak, hogy a forrásra szükségünk van.

Fórum

Kedves Kreatívok!

Nagyon köszönjük az eddig küldött érdekes pályázatokat!

Igyekszünk minden pályázatra érdemben is reagálni, de előfordulhat, hogy erre nem jut majd időnk minden esetben. Elnézésüket kérjük, amennyiben így alakul.

Pontozás tekintetében, amennyiben egy munkát 8-ra értékelünk, akkor úgy látjuk egy nagyobb csavar az ötletben, vagy nagyobb javítás a kivitelezésben előrébb viheti az értékelést, akár a bejuttatva azt a döntőbe. A döntőbe a 10-es értékelésű pályázatokat szánjuk. A 9-es értékelésű pályázat általában kevesebb munkával vagy javítással elképzelhető, hogy döntőbe juttatható, de nekünk erre nem mindig van ötletünk, hogy hogyan. Hogy a kedves Kreatív szán-e időt a kísérletezésre, illetve a tökéletesítésre, azt a döntést Rá bízzuk. Ennek megfelelően igyekszünk a kommunikációt a 8+ pályázatoknál erősíteni.

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk a moderálási alapelvek figyelembe tartása mellett. :-)

Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet Mindenkinek!

Üdv,
Zoli

Kedves Kreatívok!

Nagyon köszönjük az eddigi pályázatokat!

Egy megjegyzéssel élnék: úgy gondolom, érdemes első körben és teljes mértékben a logóra (vagy amennyiben több ötlet van logókra) koncentrálni. Szokás szerint a döntős logóktól szoktuk kérni a kisarculat többi elemének kidolgozását. Ezáltal Önök is kisebb áldozattal tudják prezentálni ötleteiket, továbbá esetlegesen több ötletet ki tudnak dolgozni.

Üdv,
Zoli

Kedves Kreatívok!

Ez bekerült a briefbe is.

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje 6 nappal kitolódott.

Kedves Kreatívok!

4 nap és shortlist választás következik. A 9-es értékelésűeknél, de egyébként is bármi történhet, izgatottan várjuk a fejleményeket!

Üdv,
Zoli