Pályázatok

Evessence Logó és Kisarculat tervezés

Logó + Kisarculat design
-
Evessence
75.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 64
Evykee

Megbízó

68

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 év 5 hónap

Utolsó aktivitás

Promotálás
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (82)

Beküldve: 2017. 07. 11.
12
12
10
Beküldve: 2017. 07. 22.
37
23
10
Beküldve: 2017. 07. 23.
20
7
10
Beküldve: 2017. 07. 16.
9
6
9
Beküldve: 2017. 06. 28.
14
11
9
Beküldve: 2017. 07. 26.
24
9
9
Beküldve: 2017. 07. 14.
6
10
9
Beküldve: 2017. 06. 30.
6
4
9
Beküldve: 2017. 06. 28.
9
1
9
Beküldve: 2017. 07. 06.
20
2
9
Beküldve: 2017. 07. 10.
4
0
9
Beküldve: 2017. 07. 23.
13
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Pár évvel ezelőtt a szempilla-hosszabbítás volt a közkedvelt, amikor csak szálanként ragasztottunk szempillaszálakat a vendég szempilláira, mostanra már újabb technikák jöttek a piacra, mellyel a szempilla látványát lehet fokozni, és ez maga a szempilla dúsítás.A szempilla dúsítás még elég újkeletű, viszont már egyre több, nem csak szakmabeli(!) űzi ezt a bonyolult technikát, mégis csak kevesen tudják ezt mesterien végezni. Én folyamatosan törekszem, hogy minőségi, luxus szolgáltatásokat nyújtsak, ugyanígy a szempilla dúsítás terén is. Versenyeken értem el dobogós és első helyezéseket, és leginkább ennek is köszönhetem vendégkörömet. Azonban, hogy igazán hitelesen tűnjek ki a piacon, már csak egy logó és hozzá illő arculat hiányzik.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Referencia kozmetikusként dolgozom Budapesten. Kozmetikai kezelésekkel és főként Szempilla hosszabbítással és dúsítással foglalkozom 5 éve. Fantázia nevem az Evessence, az "Eve" és "Essence" összefonódásából ered. Kozmetikusként mindig is szem előtt tartottam, hogy akkor lehetek sikeres, ha kihozom magamból maximumot, és mindig a legjobbra törekszem. Anyagaim megválasztásánál is ezeket vettem figyelembe, valamint azt, hogy manapság az emberek java része a minőségi anyagokat részesítik előnyben. Olyan szakembert keresnek, aki természetes anyagokkal dolgozik, minden káros anyagtól mentesen,valamint a szempilla esetében azt, hogy minél természetesebb, de tekintet kiemelőbb hatású legyen. Ez már minőségi anyagokkal jár, és a szolgáltatások ára is ezzel arányos. Kozmetikai kezeléseimet Ilcsi kozmetikumokkal végzem, a szempilla dúsítást pedig Laura Beauty termékekkel. Így lettem Ilcsi referencia kozmetikus és Laura Beauty referencia szempilla stylist. Mindegyik márka megköveteli a hozzáértő maximális szakmai tudást, mely exkluzív szolgáltatás nyújtást eredményez.
Terveim közt szerepel még szempilla stylist képzés, és a szemöldökformázás, sminktetoválás. Folyamatosan versenyeken veszek részt, képviselni magam a szakmában Magyarországon és külföldön egyaránt, hogy a szakmán belül is kitűnjek.

Feladat leírása

Feladat: 

- Logó
- Névjegykártya
- Ajándékkártya
- Levélpapír

Színvilágban a letisztultságot, minőséget, eleganciát kell, hogy sugározza.
Natúr, púder színek, bézs, arany, fehér, de monokróm is megállja a helyét, (fekete-fehér).

Logó:
Kozmetikusként fő profilom a szempilla dúsítás, de olyan logóra lenne szükségem, ami megállja a helyét ha kozmetikai tevékenységekkel mutatkozom, vagy ha szempilla stylistként, azért az "Evessence"-t önmagában is, valamint "Evessence Beauty"-ként és "Evessence Lashes"-ként is lehessen használni. Kreatívra bízom, hogy egy sorban, vagy külön-külön kiemeléssel, csúsztatással vagy bármilyen más effekttel, megoldással szerepelteti. Minél több variációt jelenít meg annál értékelhetőbb lesz a munka.
Szeretném, ha nem csak egyszerű tipográf munka lenne, hanem a szempillára utaló ív, motívum, a szövegben, szövegen kívül megjelenne kreatív módon, ha úgy is megoldható, lehet külön, önálló logóként is szerepeltetni. "Evessence" alatt elhelyezkedhet még egy sorban "Natural Beauty - Lashes - Brows", de ezek nélkül is lehessen használni. Minden kreatív megoldásra, variációra kiváncsi vagyok.

Névjegykártya:
Fektetett formátumban, szerepeljen rajta név, telefonszám, e-mail cím, weblapcím, cím. Hátoldalon a logó.

Ajándékkártya:
Tartalmazza: Ajándékkártya Tőlem-Neked, mely felhasználható "üres mező". Üres mező még a kiállítás dátumnak, valamint egy üres mező az utalvány tulajdonosának. Felhasználható kiállítás dátumától számított 3 hónapon belül. Tartalmazza még, "Az utalvány névre szóló, át nem ruházható. Készpénzre vagy vissza nem váltható. És az elérhetőséget.

Levélpapír:
Szerkeszthető legyen, akár vendégkartonra alakítható is.

Magas minőségű, kifinomult, átgondolt munkákra számítok!

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Leginkább szemléltetni, hogy igenis különleges munkát végzek, és amit csinálok, az minőségi és egyedi. Versenyeknek hála már nem csak Magyarországon, hanem Nemzetközileg is kezdenek felfigyelni rám, amely további lehetőségekkel járhat.

Feladat leírása

Célközönség: 

Magukra és környezetükre igényes nők Magyarországon és külföldön egyaránt.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Korábban utaltam rá.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Az Evessence valami különleges és nélkülözhetetlen érzést kell, hogy sugalljon, hogy aki szembe találkozik vele, azt érezze, hogy biztonságban van, és biztosan azt a szolgáltatást kapja, amit keresett, és amit elvárt.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Új honlapom fog készülni, a már elkészült munka jelenlétével. A jelenlegi: www.evessence.hu .
Szociális hálókon való részévétel. Munkafotókon vízjelzés a logóval, ezért lesz szükségem, hogy önállóan is megállja az "Evessence" vagy a logó a helyét, de fontos, hogy benne legyen a szolgáltatásomra jellemző utalás/motívum.
Eszközökön, csomagolóanyagokon feltüntetni. (Papírtáska, szalag, matrica, ruházat stb.)

Feladat leírása

Stílus: 

Letisztult, elegáns, egy a szakmára, szempilla stylistra utaló ív, motívummal.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Arc, szem, pillangók, angyalok, virágocska. Általában ezek azok a motívumok, melyek egy kozmetikai márkán meg szoktak jelenni tömegesen.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A munkát rekonstruálható formában, természetesen vektor-grafikusan is kérem átadni. Előnyös, ha a győztes hajlandó továbbdolgozni a munkáján a jövőben, de ha nem, más szakember képes legyen folytatni a munkáját, finomítani, megváltoztatni könnyen, a munka egészének vagy egy részének megismétlése nélkül. Ez kacifántos körülírása annak, hogy a forrásra szükségem van.

Fórum

Kedves Évi!

Az ajándékkártyával kapcsolatban lenne egy dolog, ami nem teljesen egyértelmű számomra.
Az "Ajándékkártya Tőlem-Neked, mely felhasználható" után lévő első üres mező a felhasználhatóság dátumára vonatkozik? Csak azért bizonytalanodtam el, mert utána a kiállítás dátumát eleve azt követi, hogy attól számított 3 hónapig érvényes.

Válaszod előre is köszönöm.

Üdvözlettel Balázs

Kedves Balázs!
Köszönöm az észrevételt! Az üres mező a szolgáltatás típusára vonatkozik, melyet szabadon választhat az illető, és melyet oda lehet írni. Pl. Ajándékkártya, Tőlem-Neked mely felhasználható: "3D szempillahosszabbításra".

Üdv!
Évi

Kedves Évi!

Köszönöm a gyors választ. Így már összeállt a kép, mert a következő kérdésem pont az lett volna, hogy mi az ajándék "tárgya" :)

Kedves Évi és Kreanod csapata!

Ha több logó verzióm van, azt egy mappába töltsem fel, vagy külön-külön adjak nekik majd címeket? (Csak mert a feladat leírásban "minden variáció" volt írva.)

Válaszotok előre is köszönöm!

Üdv!
Csenge

Kedves Csenge!
Véleményem szerint, hogy könnyen nyomonkövethető és értékelhető legyen külön-külön lenne célszerű.
Üdv!
Évi

Kedves Éva!
Érdeklődnék öntől, hogy az ajándékkártyára kért elérhetőség e-mail, telefonszám, vagy mind a kettő legyen-e?

Várom válaszát

Üdvözlettel: Ildikó

Kedves Ildikó!
Lehet mindkettő. :)
Köszönöm!
Üdv! Évi