Pályázatok

Esperanzabolt logo

Logó design
-
Esperanzabolt
60.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 90
esperanzabolt

Megbízó

37

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

6 hónap 2 hét

Utolsó aktivitás

Extra díjazás
Promotálás
Szakmai ajánlás
Extra díjazás

10000 Ft értékű vásárlási utalvány amit webáruházunkban lehet beváltani exkluzív karácsonyi dekorációs termékekre

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.
Szakmai ajánlásA beérkezett munkákat a határidő lejártával átnézzük, és a legjobbakat kiemelve szakmai véleményezést készítünk a megbízó számára. A mindenkori végeredmény nem feltétlenül tükrözi a mi szakmai álláspontunkat.

Koncepciók (126)

Beküldve: 2018. 11. 04.
53
18
10
Beküldve: 2018. 11. 12.
6
1
8
Beküldve: 2018. 11. 04.
26
15
8
Beküldve: 2018. 11. 14.
11
2
8
Beküldve: 2018. 11. 07.
17
1
8
Beküldve: 2018. 11. 09.
8
2
8
Beküldve: 2018. 11. 03.
11
3
8
Beküldve: 2018. 11. 08.
2
0
8
Beküldve: 2018. 11. 12.
6
0
8
Beküldve: 2018. 11. 11.
3
0
7
Laz
esp
Beküldve: 2018. 11. 06.
5
0
7
Beküldve: 2018. 11. 03.
7
2
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

2018 Januárjában nyílt, folyamatosan fejlődő webáruházat és egy offline üzletet üzemeltetünk. Magyarországon az Esperanza lengyel gyártó kiemelt forgalmazója vagyunk (nem egyedüli), viszont webáruházunkban rengeteg más gyártó terméke is megtalálható. A kínálatunk sokrétű, elsősorban egyszerűbb és olcsó kategóriás használati termékeket forgalmazunk, mint például konyhai kisgépek, számítástechnikai és szórakoztató elektronikai és prémium dekorációs, szezonális termékeket is. Alapvető koncepciónk, hogy alacsonyabb árfekvésű, mégis megbízható termékekkel töltsük fel a piaci szegmenst. Vásárlóink extra szolgáltatásokat pl. door2door garancia vehetnek nálunk igénybe. Kérésre szaktanácsadást nyújtunk online és offline üzletünkben is.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Az eseranzabolt.hu webáruház elsődleges célja, hogy az alacsony árfekvésű használati cikkek felé megnövelje a vásárlók bizalmát. Mi hiszünk termékeinkben, ezért minden termékünkre 24 hónap garanciát és extra garanciális szolgáltatásokat is nyújtunk, illetve kiemelt hangsúlyt fektetünk a vásárlók támogatására és a rendelés utáni kapcsolattartásra. Minden megrendelés után folyamatosan értesítjük a vásárlót a rendelése állapotáról, illetve a csomag feladás előtt minden vásárlónkat telefonon is felhívunk. Valós raktárkészlettel rendelkezünk, ezért a termékeink 90%-át azonnal raktárról biztosítani is tudjuk. Büszkék vagyunk arra, hogy a januári indulás óta 100 termékről 1300 termékre fejlesztettük fel a kínálatunkat, és folyamatosan és dinamikusan fejlődünk. Cégünk hosszú távú célja, hogy megerősödjön a piacon, és hosszú távon magas színvonalon elégítse ki a vásárlói igényeket az úgynevezett mini-pláza kategóriában)

Feladat leírása

Feladat: 

A tervezési feladat során a rátok bíznánk a részleteket, viszont lenne pár kikötésünk, amit szeretnénk ha szem előtt tartanátok.
-Egyszerűbb formákat szeretjük, az esperanza név sokakat cifrább és bonyolultabb színesebb dologra ösztönözhet, viszont mi szeretjük az egyszerűbb és letisztult formákat.
-Kerülni szeretnénk az esperanza lengyel márkával történő azonosítást
-Egyedi és karakteres logót szeretnénk, ami egyszerűen beazonosítja a céget
-Nem szeretnénk ha egy bizonyos termék vagy termék kategóra lenne belevonva a tervezésbe. Folyamatosan bővül a kínálatunk, ezért nem releváns egy kategória kiragadása sem.
-Időtálló logót szeretnék, ami sokáig megfelelhet a piaci trendeknek.
-A logót használnánk bélyegzőként és nyomtatott formában is kis méretben, viszont az esetleges jövőbeni plakátos és tv reklámokban is legyen használható.
-Szeretjük a nem komplikált színeket, nem szeretnénk "szivárványos" túl rikító logót
-Legyen alkalmas az ár összehasonlító portálokon megjelenésre pl. árukereső és árgép, illetve a google és facebook display hirdetésekben való megjelenésre is
-A honlapunk https://esperanzabolt.hu fejlécében jól kiolvasható, kivehető legyen. A cégarculat még nincsen kialakítva, így jelenleg a honlapon lévő alapszínek nem kötnek benneteket.
-Elsősorban tipografikus logót szeretnénk, de ez nem zárja ki azt, hogy esetleg egy jól beazonositható ikonikus embléma is szerepelhessen benne. Így mindenféle hasonló ötletet is szívesen fogadunk.
-Az elbírálás alapja a fehér alapon megjelenő logó.
-Az esperanza szó reményt jelent, de ezt sokan nem tudják így kerüljétek az erre való asszociációt.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Hosszútávú tervünk, hogy a Bendrobe és az Esperanzabolt nevet egybeolvasszuk, így esetlegesen a nemzetközi piacon is szeretnénk majd részt venni, de most elsősorban az esperanzabolt brandre koncentrálunk. Szeretnénk, ha a vásárlói köztudatba beleégne és szívesen látogatnák weboldalunkat, még ha csak nézelődnek is, illetve a későbbiekben egy fizikai üzlethálózat kialakításába is szeretnénk erőt fektetni.

Feladat leírása

Célközönség: 

Célközönségünk elsősorban magánszemélyek, olyan vásárlók, akik olcsón mégis nem gagyi termékeket vásárolnak, viszont a felsőbb réteg is identikusnak és megbízhatónak kell hogy találja áruházunkat. A legtöbb vásárlónk 25-55 éves közötti Nők és férfiak 60:40% arányban.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Professzionális kiszolgálás az érdeklődőktől kezdve az egész vásárlási folyamat végéig és az után is. Kommunikáció felsőfokon. Biztonságos és gondos csomagolás és kézbesítés.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Egy friss márka, ami az állandó termékkínálat mellett folyamatosan változó és szezonális terméket kínál. Szinte napi szinten kerülnek fel új és limitált termékek, amik folyamatosan vagy néha csak időszakosan limitált darabszámban kerülnek árusításra, így gyakran érdemes ellátogatni hozzánk.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Google Ads, Facebook, akár TV

Feladat leírása

Stílus: 

Igényes, letisztult. Még nincs kialakulva arculat, ezért a logónak alkalmasnak kell lennie, hogy egy későbbi arculatot is rá lehessen építeni illetve együtt tudjon vele működni.

Feladat leírása

Kerülendő: 

-Az esperanza lengyel márkával történő asszociáció
-Az elaprózott és bonyolult formák
-Hajszálvékony és bonyolult betűk és formák

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A logót Vektoros Jpeg és PDF formátumban is szeretnénk megkapni a győztestől

Fórum

Kedves Megbízó!

A honlapon szereplő szlogen ("helyet adunk az álmaidnak") is megjelenhet a logóval?

Kedves Mária, igen természetesen megjelenhet! Szívesen vesszük a pályamunkáknál, hogy hogyan néz ki a logo szlogennel és szlogen nélkül is. Jó munkát kívánunk! :)

Kedves kreatívok! Amennyiben lehetséges, kérünk benneteket az esperanzabolt vagy esperanzabolt.hu nevet használni a logoban. Köszönjük.

Kedves Megbízó!
Érdekelne, hogy milyen színt szeretne viszont látni, 2-3 elképzelést, színkódot lehetne kérni?
Köszönöm

Kedves Kreatív!
Bármilyen karakteres, mai trendnek megfelelő letisztult, egymással igényesen mutató színekre várunk ötleteket. Fontos, hogy a későbbiekben hozzáillő webes arculatot lehessen kialakítani pl menüpontok, hover, ikonok, szöveg és design.

Egy fontos dolog a színekkel kapcsolatban: szeretnénk ha férfi és női szemet is megragadná

Kedves Kreatívok! Ki szeretnénk emelni a Briefben szereplő részt: "az "esperanza" név sokakat cifrább és bonyolultabb színesebb dologra ösztönözhet, viszont mi szeretjük az egyszerűbb és letisztult formákat." A bonyolult és cifra betűtípusok kerülendők! Cégünk elsősorban kereskedelmi cég, Múszaki cikkeket, lakberendezési és szezonális termékeket, illetve karácsonyi dekorációt is forgalmazunk, viszont nem virágbolt és ajándéküzlet vagyunk. Szeretnénk, ha a logo a márkanév (esperanzabolt.hu-talán a későbbiekben bendrode) hangzása ellenére egy precíz, ügyfélorientált, megbízható és határozott cég benyomását keltené. Szeretnénk a piacon lévő kisebb oldalak közül kitűnni, és kinőni, ezért a logonak ehhez is méltónak kell lennie.

Kedves Megbízó!
Arra van valamiféle kikötés, hogy a logóban hogyan használjuk a kis- és nagybetűket?

megtisztelő válaszukat előre is köszönöm!

Kedves Kreatív!
Nincsen kikötésünk. Minden igényes ötletet szívesen fogadunk!

Tisztelt Megbízó!
Várhatóan mikor lesz eredményhirdetés, illetve pontozás? Még nagyon sok koncepció van pont nélkül.

üdvözlettel,
Egy Kreatív

Kedves Kreatívok!
Elsősorban szeretnénk megköszönni mindenkinek a beküldött munkákat. Sok igényes pályamunkát kaptunk, rengeteg ötlettel és nagyon nehéz volt a döntés, ezért utólagosan szükségünk volt bevonni a Kreanodot is a döntés meghozatalánál. Mindenkinek további sikeres munkát és pályázatokat kívánunk!
Üdvözlettel: Bendrobe Hungary Kft.

Gratulálok a sikeres pályázónak és Önöknek is! Egy szép és igényes pályamunkát választottak! :) Köszönöm szépen a lehetőséget!

Bocsi, de akkor melyik is lett a győztes ????

Amelyik legelöl szerepel, 10 pontos és egy serleg ikon van a jobb alsó sarkában.

Köszönöm !