Pályázatok

Erdei szálláshely névadás

Névadás
-
Nincs
60.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 128
layergabor

Megbízó

38

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 hónap 4 nap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (159)

Beküldve: 2023. 11. 27.
8
10
Beküldve: 2023. 12. 07.
10
10
Beküldve: 2023. 11. 27.
2
9
SND
Beküldve: 2023. 12. 17.
0
9
Beküldve: 2023. 11. 25.
0
9
Beküldve: 2023. 12. 25.
0
9
Beküldve: 2023. 12. 04.
1
9
Beküldve: 2023. 11. 25.
2
9
Beküldve: 2023. 12. 19.
0
9
Beküldve: 2023. 11. 27.
1
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

2023 júniusában a turisztikai szálláshelyeken1 (kereskedelmi, magán- és egyéb szálláshelyeken) 1,6 millió vendég 4,0 millió vendégéjszakát töltött el. A vendégek száma 3,8%-kal magasabb, a vendégéjszakáké 0,8%-kal alacsonyabb volt az egy évvel korábbinál. A belföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 10%-kal csökkent, a külföldivendég-éjszakáké 14%-kal emelkedett. 2023. január–júniusban a belföldi vendégek 8,0%-kal kevesebb, a külföldiek 13%-kal több vendégéjszakát töltöttek el a turisztikai szálláshelyeken, mint az előző év azonos időszakában. A kereskedelmi szálláshelyeken az összes bruttó árbevétel 54 milliárd forintot tett ki, ez folyó áron 17%-kal magasabb volt az egy évvel korábbinál.

Széchenyi Pihenőkártyával folyó áron 3,3%-kal kevesebbet, 2,9 milliárd forintot költöttek a kártyatulajdonosok a kereskedelmi szálláshelyeken.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Kedves Pályázók! Az építész szakmát gyakorlom. Életkorom: 40. Nem: Férfi. Egyéni vállalkozóként dolgozom amiben családi házak tervezésével, belsőépítészettel lakberendezéssel és ezek kivitelezésével foglalkozom. Hobbi:Íjászat , golf, asztalitenisz, és az erdőben tartózkodás. A jövőben a tevékenységi körömet a turisztikai szolgáltatással szeretném bővíteni. A pályázat amivel érkezem egy olyan létesítmény amiben a hobbimat a szakmámat és a jövő távú céljaimat is egyesíteni tudom.

Feladat leírása

Feladat: 

A projektem egy erdei szálláshely építése két fő részére. A feladat az épület karakteréhez a helyszínhez és annak környezetéhez, élővilágához, szellemiségéhez illeszkedő névadás. A projekt helyszíne Sirok Kút-völgyi Szabadidőpark. A feladathoz segítségül az alábbi gondolatokat szánom. Csak a szarvasok a szomszédok, akik gyakori látogatók. Az erdő sűrűjében egy mezítlábas tanösvény fog vezetni a végén egy magaslessel. mottó: Kapcsolatteremtés a földdel. A hegytetetőn kialakításra kerül egy kilátó terasz, ahol a tufa mintegy sziklaként türemkedik ki a hegyoldalból. Azzal a tudatossággal tervezzük, hogy megpihenhessen a vendég a nap vagy a hold fénye alatt. Nem maradhat el az erdőben elhelyezett fürdőzési lehetőség, mottó: kapcsolatteremtés a vízzel. a ház előtti tűzrakó hely a borozgatás, beszélgetés helyszíne. kapcsolatteremtés a tűzzel. Az építmény favázas könnyűszerkezetes. A belső burkolatok megválasztásánál is ügyeltünk a természetes anyagok alkalmazására. A padlóburkolat fa hajópadló, az oldalfalat nyír rétegelt lemez borítja. Az erdőt tölgy akác és erdei fenyő alkotja. A név lehet angol és magyar is. Nem kizáró az angol kifejezés használata. A második ütemben egy logó tervezése lesz a feladat. Olyan nevet várok amihez egy logó is társulhat.

---------------------------------------------
Tisztelt Kreatívok!

Logó tervezés nem része a feladatnak. Minden logó terv törölve lesz.
Az ötleteket egy koncepción belül gyűjtsétek. Ha eszetekbe jut egy új név, akkor a korábbi koncepciót szerkesszétek, egészítsétek ki, a megbízó látni fogja.
- KreaNod csapat

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Örülnék ha a név kellemes érzést váltana ki a célközönségemből. És hogy miként befolyásolja a győztes munka a célközönségem magatartását? Természetesen a legfőbb cél az, hogy szerethető legyen és megfogalmazódjon bennük az a szándék, hogy ide el szeretnének látogatni.

Feladat leírása

Célközönség: 

Az erdei építmény két fő részére lett tervezve, főleg párok részére. Korosztály 20-50év közötti korosztály.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A kialakításra kerülő erdei pihenő azoknak szól akik szeretnének valóban pár napra elvonulni az erdőbe, ahol nincs további szálláshely és nincsenek bámészkodó szempárok a szarvasokon kívül.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A márka legyen egyszerű de nagyszerű, szerethető, ami nem akar sokat, de érezteti hogy ízléses.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A győztes tervező ötlete a vendégház működésének teljes fennállása alatt felhasználásra kerül.
A designt weboldalon, reklámokban és egyes tárgyakon mint pl törölköző, szalvéta, bögre boros pohár stb lehet viszont látni.

Feladat leírása

Stílus: 

A névválasztás lehet trendi. A logó a nyomdában jól használható könnyen kezelhető legyen, meglátásom szerint jó ha utal a szolgáltatásra és akár a környezetére. Föld színek javasoltak.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Az elcsépelt kifejezések.pl spirit, balance, ....... vendégház, ....... pihenő, ....kabin megnevezés. Hosszú terjedelmű elnevezés. Olyan ami már létező megnevezés. PL Suttogó

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Érzések. Belső csend, nyugalom, lelki béke, egyensúly, test-lélek-szellem egység, feltöltődés, energetizálás, kapcsolódás a legfőbb tanítónkkal a természettel.

Feladat leírása

Fórum

Jó napot!
A szállás téliesített? Ha igen, milyen módon történik a fűtés?

Kedves Grymas! A szallashely teliesitett. A futest meleg levego befujassal , tehat elektromos rendszerrel biztositjuk.

Résztvevőként is, gratulálok a győztesnek. Nagyon ötletes a szójáték.