Pályázatok

Enjoy Service and Management Kft. logo tervezés

Logó design
-
ENJOY Service and Management
70.000 Ft
Hátravan:
Győztes kiválasztva
Követő: 62
otibor88

Megbízó

7

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

4 hónap 3 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (76)

Beküldve: 2022. 10. 14.
15
3
10
Beküldve: 2022. 10. 07.
2
2
8
Beküldve: 2022. 10. 13.
12
0
8
Beküldve: 2022. 10. 10.
7
0
8
Beküldve: 2022. 10. 05.
2
0
7
Beküldve: 2022. 10. 23.
7
0
7
Beküldve: 2022. 10. 24.
4
0
7
Beküldve: 2022. 10. 11.
4
0
7
Beküldve: 2022. 10. 06.
3
0
7
Beküldve: 2022. 10. 06.
1
2
7
Beküldve: 2022. 10. 05.
5
2
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Folyamatos növekedés és fejlődés jellemzi. Több szereplő megléte a piacon, erős verseny.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Üdvözlök minden kedves Pályázót!

Cégem 2021 nyarán alakult meg, kezdetben szállodai menedzsment, tanácsadás tevékenységekre épült, majd később apartman üzemeltetéssel bővült. Ezekkel egyidőben pedig elkezdte bontogatni szárnyait a házhozszállítás területén, mely rövid idő alatt a fő bevételi forrássá vált egy nemzetközi Smart Logistic cég Franchise partnereként. Az anyavállalat a DoDo Delivery (cseh startup) 7 országban van jelen. Jelenleg élelmiszer házhozszállítás a cégem fő profilja több megyeszékhelyen, mely folyamatosan bővül. Kilátásban van még "kiscsomagok" és egyéb műszaki, háztartási termékek szállítása is. Munkánkat, legyen az bármely terület a gyorsaság, a pontosság és precizitás jellemzi. Megjelenésünk kedves és barátságos mindenhol és mindenkor, legyen az apartmanunkban vagy éppen a vásárlóknál.

Későbbiekben tervezem még vendéglátóegység üzemeltetését is. Korábban 15 évet dolgoztam a szállodaiparban, ebből 6 évet vezető pozícióban több szálloda élén. Zen buddhizmust gyakorló, tudatos, lendületes.

Feladat leírása

Feladat: 

Egy olyan logót szeretnék, mely tükrözi azt amit a cégem és jómagam képvisel. Adunk, s amit adunk azt a legnagyobb szeretettel és a legjobb minőségben tesszük! ENJOY!
Enjoy your stay, enjoy your meal, enjoy your holiday, enjoy your life! Stb...

Antracit és zöld színek szimpatikusak. De jöhet bármi ami azt mondja IGEN!

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Velünk együtt akarjanak dolgozni! Bízzák ránk a munkát, a terméküket, a csomagjukat, szálláshelyeiket!
Modernek vagyunk, ám a földön járunk. Igazodunk a rohamosan fejlődő technológiához, ugyanakkor őrizzük a régi értékeket és alkalmazzuk a jól bevált módszereket.

Feladat leírása

Célközönség: 

Cégeket, gyártókat akiknek gondot okoz a kiszállítás
Meglévő szállítmányozással / kiszállítással foglalkozó cégeket akiknek több a munkájuk mint amennyit elbírnak
Olyan tulajdonosokat akik nem tudják üzemeltetni meglévő egységeiket, mi szívesen átvesszük.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Folyamatos fejlődés, ügyfélközpontú szolgáltatás.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Kiváló minőség, gyors, precíz, pontos, barátságos, nem sok, nem kevés.

Feladat leírása

Médiaterv: 

nyomtatott anyag
közösségi média
gépjárművek oldala
szálláshelyek / vendéglátóegységek
weboldal

Feladat leírása

Stílus: 

Könnyen megjegyezhető. Égjen bele az emberek agyába. Sugározzon erőt ugyanakkor nyugalmat is. Legyen modern és letisztult ám figyelemfelkeltő.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Csicsabicsa, cifra minták, szivárványos túl színes

Fórum

A logóban a DoDo Delivery név szerepeljen?

Nem, egyelőre nem. Az majd külön grafika lesz talán mint Franchise partner.

Értem! Rendben. Elnézést kérek, lehet hogy csak nekem nem egyértelmű, de akkor milyen név szerepeljen ( vagy kell-e egyáltalán?! ) a logóban?:)

Igen, szerepeljen lehetőleg a cég neve a lógóban.

Tisztelt Kreatívok!

A pályázat határideje 5 nappal kitolódott.

nagyon modern és figyelemfelkeltő lett, már bele is égett az agyamba. :)))

https://www.pmkassociates.co.uk/mobile ha tükrözzük és körbevágjuk, végülis tök más a logó nem? :)

Kedves Dalma!

Amennyire egyszerű ez a forma, nem lehetetlen hasonlót találni a neten, ha megnézzük pl.: az egyik régebbi nyertes pályázatodra is rávetíthető lehetne ez (és még vagy ~1000 pályázatra az oldalon):

Pályázatod: https://kreanod.hu/portfolio-elem/dr-marko-adrienn-logo-kisarculat

Adobe stock: https://as1.ftcdn.net/v2/jpg/04/31/59/88/1000_F_431598858_pKd5OZ5PWo3jwY...

Legjobb védekezés a támadás igaz? ;)
Ez esetben én is találtam pár hasonló logót a Te régi pályázataidban, ha már ilyen alaposak vagyunk...
CATOOSY és CATS FOR CURE https://hu.pinterest.com/pin/321585229637624078/
CUTTERART https://myloview.com/sticker-ca-logo-for-company-no-BCB12AB
Igazad van.... tényleg rengeteg hasonló logó a neten, bárki pályázatára rá lehet fogni

Így van, sajnos az ember, ha aránylag egyszerű formákat alkot, szinte képtelenség, hogy ne találjon hasonlót a neten. Főleg ebben a minimalistic-fan világban. :-)

Én is találtam egy régebbi pályázatodban egy logót, aminek a közepébe csak egy vízszintes vonalat húz az ember, és máris ott az "A" betű és a kész DA logó:

https://kreanod.hu/portfolio-elem/deak-andras-koncepcio
https://kreanod.hu/files/styles/solution_800x600px/public/e4184f1e2bdce3...
https://st2.depositphotos.com/4328131/8469/v/950/depositphotos_84691864-...

Úgyhogy egyszerűbb formákból, szinte lehetetlen már olyat alkotni, amihez ne lenne hasonló a neten.

Amúgy az a macska, amit linkeltél, az tök nyomi, az enyém szebb :-)

Valóban hasonlít, ebben igazad van. Ezt az oldalt nem ismertem, de felvettem a "hol ellenőrizzem a logóm" listára.
Dr. Markó Adrienn esetében, ha jól megnézed kb 10-15 olyan munka született, mint az enyém, ezt anno meg is beszéltük vele, mégis ez kellett neki.
Deák András esetében a hasonlóság annyiban különbözik, hogy szerencsére a hasonló "letter D" nem egy létező cég logója, csak egy fillérekért megvehető vektor fájl, ellenben a tiéddel, amit viszont már valaki használ.
Érdeklődni szeretnék, hogy a többi logómnál is találtál-e egyezést online, illetve, ha ilyen sok szabadidőd van, nézd végig az összes kreatív munkáit. Biztosan találsz hasonlókat a neten ;) Szerencsére veled ellentétben én nem abba a kategóriába tartozok, ahol a logóim 90%-a már létező cég logó :))
És tudod, attól, hogy más hibáira próbálod terelni a figyelmet, a tiéd még nem szűnik meg :)

Én megcsináltam egy betűlogót, ami egy zöld "E"-vel kezdődik (ami egyben egy mosolyra (joy), levélre és dinamikára (felfelé ívelés) is utal), amit most úgy találtál meg valahol, hogy meg kell TÜKRÖZNI, és le kell belőle VÁGNI és el kell belőle venni az ÁTMENETET és akkor kijönne a hasonlóság a logóm ELEJÉVEL (huhh). Direkt az elkészítése után kiexportálva megnéztem, hogy létezik-e más hasonló logó / logórészlet, de nem találtam egyértelmű egyezést, és nem csak a Google képkeresőjével kerestem, elhiheted. Vagy lehet, én kerestem rosszul, akkor viszont sorry.

Lehet, a 4 pont nem túl reális a munkádra, mert szerintem jól összehoztad mindentől függetlenül, de, hogy ennyire erőltetetten akarj egyezést találni a logóm egy részével és egy másik cég konkrét logójával, az egy picit már cringe kategória.

,,ellenben a tiéddel, amit viszont már valaki használ." Hát attól eléggé távol van szerintem, főleg, hogy az én logóm kezdőszimbóluma / betűje egy E-betűt jelképez, ami a további betűkkel együtt adnak ki egy egészet -> ENJOY.

Ennyi erővel, kapásból 50.000 logót találhat az ember bárhol, amiből egy részletet kivennénk, rákeresnénk, és találnánk kb. 100 millió egyezést.

Igazából nem érdekel túlságosan ki, mit gondol a logóról (kivéve a Megbízót), mert én tudom, hogy nem arról a céglogóról másoltam, amit fent mutattál, és nem is másról. Nem tehetek róla, hogy egy zöld kocka és két íves vonal már létezik ezen "pici" Interneten.

,,És tudod, attól, hogy más hibáira próbálod terelni a figyelmet, a tiéd még nem szűnik meg :)" Tudom, hibátlan vagy, és velem ellentétben minden logód és munkád vegytiszta egyediség és profizmus.

De ha ennyire szeretnél nyerni, vagy nem is tudom mi a vágyad, akkor kérném szépen a Megbízót, hogy gondolja újra a pályázatot és a pontozást és válasszon Téged győztesnek, vagy azt a pályázatot, ami még szimpatikus volt neki, nem fogok megsértődni.

Félre ne érts, nem érdekel nyerek-e, ez nem rajtam múlik. Minden Megbízónak más az igénye. Valakivel klappol a stílusom, van akivel nem. Ezt teljes mértékben el tudom fogadni.
Találtam egy logót, ami egyezést mutat a tiéddel és közöltem. Nagyon sok pályázatnál linkelik a többiek is, ha olyat találnak, ami már létezik.
Az hogy Te nem tudod elfogadni a kritikát, az meg már nem az én bajom :)
Nem vagyok sem tökéletes, sem profi, tanulok a hibáimból és próbálom fejleszteni magam, ahogy itt sokan. Épp, hogy te állítod magad szentnek, másra hárítva a probléma forrását. Minden szalmaszálba próbálsz megkapaszkodni, miközben egyértelműen látszik a hasonlóság.
"Másban a szálkát, magadban a gerendát sem..."
Ahelyett, hogy mások munkáiban áskálódsz egész nap, hogy terelj, inkább fogadd a kritikát és tanulj belőle, ahogy mi is tesszük többiek ;)

Maradjunk annyiban, hogy max a koncepció hasonló, ami két különböző ember fejében is megszülethet. Lásd DrMA logó. Az, hogy már van egy HASONLÓ létező logó... hát sorry... Azért ez nem egy Skilluminair szintű "másolás", ahol a megbízó egy az egyben kifizetett egy LOPOTT logót (lásd a honlapjukon - tiszta szégyen!!!) Én is rákerestem a győztes logóra, de nekem nem adta ki a fent említett cég logóját. Te hogy találtad meg?

Sima google kép keresés. Ott szoktam én is csekkolni a sajátom, de telintve DA logót, már mélyebbre fogok ásni. Skilluminair valóban szégyen volt... és volt jó pár ilyen pályázat.

Most nézem, mobilról google lens keres. Ismét rákerestem, a 3. Logo lesz

,,Az hogy Te nem tudod elfogadni a kritikát, az meg már nem az én bajom :)" Istenem, bár nyertél volna, és most nem "beszélgetnénk" :-). A jogos kritikát elfogadom, de azt, hogy egy angliai weboldalon látható logót NÉGYFÉLE MÓDON alakítanál át, hogy valamennyire egyezzen a szöveglogóm elejével, azt nem érzem jogosnak. Inkább szőrszálhasogatásnak és rosszindulatnak veszem, de ez már a világban egy megszokott dolog sajnos.

,,Minden szalmaszálba próbálsz megkapaszkodni, miközben egyértelműen látszik a hasonlóság." Tegnap, hirtelen 2 pályázatodat néztem meg és mindkettőt megtaláltam HASONLÓ kiadásban. Biztos vagyok benne, hogy az ~53 pályázatodból minimum a negyedénél találnék hasonlóságot, több másik cég logóihoz viszonyítva, és kb. NÁLAM is / másoknál is ennyi lehet az arány, ez szerintem már egy lerágott dolog. (Mondjuk azt nem tudom, hogy tegnap este miért törölted le az egyéb munkáidat a profilodról, de biztos van rá magyarázat - pedig szívesen tanultam volna belőle.)

"Ahelyett, hogy mások munkáiban áskálódsz egész nap, hogy terelj, inkább fogadd a kritikát és tanulj belőle, ahogy mi is tesszük többiek ;)" Igen, én írtam magamra elsőnek, a felesleges feszültséget generálva, bármilyen hasznos kritikát nélkülözve.

Nem azért töröltem, mert rejtegetni valóm van :) (a Könyvsziget volt az, ha érdekel, nyugodtan keress rá) Töltöttem fel más logót a portfolióba, mert az jobban tetszik. Ha ennyire követed az életem, bejelölhetlek Fb-n, vagy Instán, ott több minden van rólam :)

És nem 4 féle módon, csak tükrözni kell, de látom egyre jobban nő a szám,a hogy halad a beszélgetés :D (Alapból is 2-t írtam). Az, hogy angliai a cég, nem mentesít semmi alól :D

Az 53 pályázatom majdnem fele névadás, vagy bármi más logón kívül, így erősen kétlem, de nyugodtan nézd végig a pályázatokat az oldalon.
Ahelyett, hogy csak támadni tudsz, de semmi értelmes válaszreakciót nem váltasz ki arra, amit írok, számomra evidenssé teszi ezt az egész beszélgetést.
Ahogy mi is igyekszünk fejlődni, és egyedi logókat alkotni, úgy te is megtehetnéd végre ugyanezt. Valóban ez több munka, tudom, de így fejlődsz.

Részemről lezártnak tekintem ezt a beszélgetést, mert teljesen felesleges olyan valakinek beszélni, akinek a legjobb védekezési eszköze a támadás (ahogy azt már fentebb írtam).

Ja és emlékszem mit írtam, nem kell papagáj módjára ismételni :)))

,,Nem azért töröltem, mert rejtegetni valóm van :) (a Könyvsziget volt az, ha érdekel, nyugodtan keress rá) Töltöttem fel más logót a portfolióba, mert az jobban tetszik"
Elnézést, biztos véletlen egybeesés lehetett, így 3 év után pont tegnap este :D nyugi, csak hülyülök... :-)

,,És nem 4 féle módon, csak tükrözni kell, de látom egyre jobban nő a szám,a hogy halad a beszélgetés :D"
Vízszintes tükrözés, körülvágás, színátmenetesből egyszínűre váltás + az ívek átigazítása, ez 4 dolog, ja és az NJOY elé berakás, az már 5 :-)

,,Ahogy mi is igyekszünk fejlődni, és egyedi logókat alkotni, úgy te is megtehetnéd végre ugyanezt. Valóban ez több munka, tudom, de így fejlődsz."
A nulláról ~2 év alatt néhányszor nyertünk, de azért köszi a bíztatást és a jótanácsot!

Ja és egy dologban viszont egyetérthetünk (végre): minden tisztelet az oldal élvonalának (~top 30-40), mert tényleg nagyon sokat lehet / lehetett tőlük mindig is tanulni!

,,Részemről lezártnak tekintem ezt a beszélgetést" Ámen. (Azért mindezek ellenére, remélem visszajelölsz majd :-))