Pályázatok

Elitegym logó design

Logó design
-
Elitegym
50.000 Ft
Hátravan:
Visszavonva
Követő: 85
Szanyiati

Megbízó

0

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 év 3 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (105)

Beküldve: 2019. 08. 04.
6
0
9
Beküldve: 2019. 07. 31.
18
0
9
Beküldve: 2019. 07. 28.
40
1
9
EG
Beküldve: 2019. 07. 29.
7
0
7
Beküldve: 2019. 08. 02.
3
0
7
Beküldve: 2019. 07. 31.
8
0
7
Beküldve: 2019. 07. 25.
4
0
7
Beküldve: 2019. 07. 27.
4
0
7
Beküldve: 2019. 07. 25.
3
0
7
Beküldve: 2019. 07. 27.
19
0
7
Beküldve: 2019. 08. 01.
11
0
7
Beküldve: 2019. 07. 28.
1
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Fittness és edzőtermünk 3 éve fogadja a sportolni vágyókat Ráckevén.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Teljes megújuláson esik keresztül edzőtermünk, ezért szeretnénk a logónk újratervezését.

Feladat leírása

Feladat: 

Az új logónk megálmodása és megtervezése.

Legyen hatásos és a logónak modern, elegáns beütése legyen.

Az “elitegym” szöveg legyen maga a logó, annak megtervezése valamilyen kreatív, modern betűtípussal, vagy akár ezt kiegészíteni valamilyen grafikával ami utal egy az edzőtermere, még nem tudjuk pontosan melyik verzó legyen.

A logó több ledes világító táblán is szerepelni fog, olyannak kell lennie, hogy azon is mutatós, felismerhető legyen. Jelenleg piros-sötétszürke színű a logónk, és a termünk, talán ezek a színek szerepeljenek most is, de nyitottak vagyunk bármire.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A cél, hogy a logónak modern, és vonzó beütése legyen.

Feladat leírása

Célközönség: 

Elsősorban Ráckeve és környéke a célközönségünk.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Már a kezdetek során kiemelt jelentősége volt, hogy mind a felszereltséget mind az épületet tekintve európai színvonalú edzőteremmel fogadhassuk a vendégeinket.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Nagy hangsúlyt fektettünk a minőségi gépek és anyagok használatára.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Médiaterv:
- homlokzaton, világító táblán!
- papír alapú kiadványon
- honlapon, facebook
- póló, bögre, toll, törölköző, egyéb tárgyak, stb.

Feladat leírása

Stílus: 

Nincs megszabva stílus de talán a logó legyen modern, letisztúlt, visszafogott, dinamikus, hangsúlyos. Úgy gondoljuk, hogy tükrözze a terem és gépek szinét ami a Panatta (Olasz) gépek miatt a piros-sötétszűrke.

A terem neve az “Elitegym” legyen benne, vagy az legyen maga a logo? Bízunk a kreatívok ötletében.

Filgyemmel kell viszont lenni, hogy a logónak különböző módozatokon való felhasználása során egyaránt felismerhetőnek kell maradnia: világító táblák, homlokzat, weboldal, póló, különböző reklám tárgyak stb.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Nem szeretnénk túlzsúfolt agyon színezett alig olvasható lógókat, könnyen nyomtatható legyen különböző összetételű és színű tárgyakra, felismerhető és olvasható legyen.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A pályamunkát vektoros, valamint JPG és PNG formátumokban várjuk meghatározva a színkódokat. Amennyiben a logó betűtípust tartalmaz, úgy kérjük azt is átadni (az esetlegesen szükséges felhasználási jogokkal egyaránt.) Beküldendő továbbá a tervezett logó színes és monochrom változata is.

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/elitegymrackeve/
Gépek, színvilágunk miatt: https://www.panattasport.com/

Az elkészült munkáról számla nem szükséges.

Feladat leírása

Fórum

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje 3 nappal kitolódott.

Kitolódott... Rögtön az jut eszembe, hogy a megrendelő nem talált még olyat a leadott pályaművek között, ami tetszett volna neki. Azt javaslom, hogy pontozással segítse a kreatívokat. Így talán ők is közelebb kerülnek a jó megoldáshoz. Mert ugye értékelés vagy hozzászólás eddig nem volt.

Egen, a hozzászólás sokat segítene. :)

Esetleg ha volna olyan az elképzeléshez hasonló logóról kép melyet fel tudna tölteni a kreatívok számára, már biztosan készült volna az igényeknek megfelelő pályázat.

Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem kezd tele lenni a hócipőm. Mostanában egy megbízó sem válaszol. Nem értékel a pályázat ideje alatt. Majd elmegy ugyan annyi idő az elbírálásra mint maga a pályázat. Komolyan kezd felháborító lenni ami itt megy

Milyen érdekes... Jelenleg 5 pályázat van aktív vagy elbírálás alatt státuszban, ahol még nem kötelező értékelni. Ezt a pályázatot akkor most ne vegyük számba, a többi 4-nél 100% az értékelt koncepciók aránya. A listában az 5 következő pályázatot megvizsgálva azt láthatjuk, (ahol már hirdettek győztest, tehát a pontozáson már túl vannak, nem meglepő, hogy ezek 100%-on állnak), hogy egyetlen pályázat van, ahol 10 alatt van a megbízó által írt hozzászólások száma, míg kettőnél is meghaladja az 50-et. Arról lehet tendenciaszerűen beszélni, hogy számodra nem írnak kisregényeket, de ennek nem biztos, hogy a "nemtörődöm" megbízói attitűd az oka.

Nem mellesleg, ha mindez kezd számodra felháborító lenni, ne stresszeld itt magad, semmi akadálya, hogy töröld magad az oldalról.

Na végre. Ismét "kevesebben" lettünk egy a Corel Draw-t két hete letorrentrző, stock logókból válogató, büszke és egyben szószátyár újhullámos "grafikussal". Várjuk a következő képviselőjét eme csoportnak, 6 éves tapasztalat, hogy mindig van egy ilyen.

Az eredményhirdetésről esetleg lehet valamit tudni? :)
Vagy azt esetleg hogy a shortlistezés mikor kezdődik meg?